Quantcast
Channel: آموزش های وردپرس - پایگاه دانش میزبان‌فا

معرفی ویژگی ها و خرید قالب خبری روزنامه ای newspaper

0
0

بعد از تهیه دامنه برای سایت و خرید یک هاست با کیفیت مناسب مثل هاست لینوکس ارزان ایران پیش نیازهای لازم برای راه اندازی یک وب سایت را خواهید داشت. در ادامه مسیر باید بهترین CMS را برای وب سایت خود انتخاب نمایید. در حال حاضر سیستم مدیریت محتوا وردپرس محبوب ترین CMS در میان کاربران اینترنتی است و بخش بزرگی از وب سایت های حاضر در دنیای اینترنت با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا راه اندازی شده اند. در گام بعدی می توانید با خرید قالب وردپرس حرفه ای این مسیر را تکمیل کرده و وب سایت خود را به راحتی راه اندازی نمایید. در هنگام انتخاب یک قالب وردپرسی نکته ای که باید در نظر بگیرید این است که قصد دارید چه نوع وب سایتی را راه اندازی نمایید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به معرفی قالب خبری وردپرس نیوز پیپر یا همان قالب روزنامه بپردازیم. قالب وردپرس نیوزپیپر برای راه اندازی انواع وب سایت ها به ویژه وب سایت های خبری و مجله انتخاب مناسبی است. اگر می خواهید قبل از تصمیم گیری درباره خرید این پوسته به شکل بهتری با ویژگی های آن آشنا شوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

معرفی قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

قالب خبری وردپرس نیوزپیپر که با نام قالب وردپرس روزنامه نیز شناخته می شود، یک پوسته وردپرسی جذاب است که به کاربران خود این امکان را می دهد تا به راحتی یک وب سایت خبری را راه اندازی نمایند. طبق آمار ارائه شده در حال حاضر قالب خبری روزنامه با بیش از 93000 فروش، پرفروش ترین قالب خبری بازار شناخته می شود. شما به راحتی و با استفاده از این قالب می توانید یک وب سایت خبری، روزنامه آنلاین، مجله یا سایت های نظرسنجی را راه اندازی نمایید. حتما می پرسید این قالب برای چه کسانی مفید است؟ این قالب برای افراد زیر می تواند بسیار مناسب باشد.

  • بلاگرها
  • سازمان های خبری
  • وب سایت هایی که محتوای ویدیویی منتشر می کنند.

اگر به دنبال یک قالب وردپرسی زیبا و پر سرعت هستید که بتوانید از طریق آن محتواهای خود را منتشر کنید، قطعاً قالب خبری وردپرس نیوز پیپر بهترین انتخاب ممکن برای شما است. با استفاده از این قالب می توانید هر نوع وب سایتی به ویژه وب سایت های خبری و بلاگ را راه اندازی نموده و مطابق با نیازهای خود سفارشی سازی کنید.

در واقع اگر شما می خواهید حجم زیادی از محتوا را به صورت کاملا منظم، زیبا و دسته بندی شده منتشر نمایید بدون شک به قالبی مثل قالب وردپرس نیوزپیتر نیاز خواهید داشت. شما می توانید با استفاده از ویژگی ها و قابلیت هایی که این پوسته در اختیارتان قرار می دهد محتواهای خود را منتشر کرده و مطمئن باشید که بازدیدکنندگان می توانند محتوا را به صورت مشخص و مجزا و تفکیک شده مشاهده و مورد استفاده قرار دهند.

بررسی مزایا و معایب قالب وردپرس نیوزپیپر

هر قالب ویژگی ها و قابلیت های منحصر به فرد خود را دارد و همین امر نیز سبب تمایز میان پوسته های مختلف موجود در بازار می شود. شما باید در هنگام انتخاب و خرید یک قالب وردپرسی به این موضوع دقت لازم را داشته باشید و سعی کنید با بررسی دقیق ویژگی های آن قالب بهترین انتخاب را میان تمامی نمونه های موجود از آن پوسته داشته باشید. قالب وردپرس روزنامه ویژگی های منحصر به فرد زیادی را دارد و در حال حاضر نیز به پرفروش ترین قالب خبری وردپرس تبدیل شده است. در ادامه به برخی از مهم ترین ویژگی های مثبت و منفی این قالب اشاره خواهیم کرد.

مزایا قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

  • ارائه بیش از 100 وب سایت آماده منحصر به فرد
  • بهینه بودن قالب برای موتورهای جستجو
  • سازگاری کامل با آخرین نسخه وردپرس
  • سازگاری کامل با ادیتور گوتنبرگ
  • قابلیت استفاده از AMP روی سایت
  • ریسپانسیو بودن قالب در موبایل و تبلت
  • سازگاری کامل با صفحه نمایش رتینا
  • قابلیت چند زبانه کردن قالب
  • قابلیت سفارشی سازی بالا قالب وردپرسی نیوزپیپر
  • ارائه 8 افزونه تجاری به صورت رایگان
  • بهینه بودن قالب برای گوشی های تلفن همراه
  • استفاده از صفحه ساز اختصاصی tagDiv Composer
  • سازگاری کامل با صفحه ساز ویژوال کامپوزر
  • بروز رسانی منظم قالب
  • سازگاری قالب با فروشگاه ساز ووکامرس

معایب قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

  • در مقایسه با سایر قالب های موجود در بازار، برای کار کردن با قالب خبری وردپرس نیوز پیپر به دانش تخصصی نیاز است.
  • به دلیل وجود قابلیت ها و ویژگی های متنوع ممکن است کار کردن با این قالب در ابتدا کمی گیج کننده به نظر برسد.

دموهای قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

پیش نمایش هر قالب نقش مهمی در تصمیم گیری درباره آن قالب ایفا می کند. با مشاهده دموهای یک پوسته می توانید ویژگی ها و قابلیت های مختلف یک قالب را به صورت زنده مشاهده کرده و مورد بررسی قرار دهید. این امر در نهایت باعث می شود تا شما بتوانید به شکل درستی تصمیم گیری کرده و مناسب ترین قالب را انتخاب نمایید. قالب خبری وردپرس نیوز پیپر با ارائه بیش از 100 وب سایت آماده عملکرد مناسبی را در این زمینه ایفا کرده و از تنوع کافی برخوردار است. در ادامه برخی از دموهای قالب وردپرس newspaper را مشاهده نمایید.

بررسی قالب خبری وردپرس نیوز پیپر قالب خبری وردپرس نیوز پیپر پیش نمایش قالب وردپرس روزنامه پیش نمایش قالب وردپرس نیوزپیپر دمو قالب خبری وردپرس نیوزپیپر دانلود قالب وردپرس نیوزپیپر خرید قالب وردپرس نیوزپیپر خرید قالب وردپرس Newspaper آموزش کار با قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

ویژگی های بارز قالب نیوزپیپر

برخی از این ویژگی ها در میان پوسته های مختلف مشترک هستند اما برخی از آنها تنها به یک قالب خاص محدود می شود و همین امر سبب متمایز شدن آن پوسته خواهد شد. قالب خبری وردپرس نیوزپیپر جزء آن دسته از قالب هایی است که به دلیل قابلیت های زیادی که دارد توسط بسیاری از افراد انتخاب می شود. اگر تمایل دارید با برخی از بارزترین ویژگی های قالب روزنامه آشنایی پیدا کنید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

ارائه بیش از 100 وب سایت آماده در قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

قالب وردپرسی نیوزپیپر به طور کلی با ارائه بیش از 100 وب سایت آماده عملکرد مناسبی را در این زمینه داشته است. شما می توانید دموهای مختلف این قالب حرفه ای را مشاهده و مناسب ترین آنها را برای راه اندازی وب سایت خود انتخاب نمایید. هر یک از این دموها ویژگی های منحصر به خود را دارند و حتی از برخی می توان برای راه اندازی یک وب سایت متفاوت از وب سایت های خبری و مجله نیز استفاده نمود.

آموزش نصب قالب خبری

استفاده از صفحه ساز اختصاصی tagDiv Composer در قالب نیوزپیپر

یکی از قابلیت های بسیار مهم قالب خبری وردپرس نیوز پیپر ارائه صفحه ساز اختصاصی tagDiv Composer است. با استفاده از این صفحه ساز و از طریق قابلیت drag & drop به راحتی می توانید صفحات خود را چیده و مدیریت نمایید. این صفحه ساز نتیجه تغییراتی که اعمال می کنید را به صورت زنده به شما نمایش می دهد و این امر سبب می شود تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید. دقت داشته باشید این پوسته با صفحه ساز ویژوال کامپوزر نیز سازگاری کامل دارد. در نتیجه اگر کار با صفحه ساز اختصاصی قالب وردپرس روزنامه برای شما مشکل به نظر رسید، به راحتی می توانید از صفحه ساز visual composer استفاده نمایید.

استفاده از صفحه ساز اختصاصی tagDiv Composer در قالب نیوزپیپر

قابلیت سفارشی سازی بالا قالب وردپرسی روزنامه

امروزه سفارشی سازی کردن یک قالب با توجه به سلیقه هر کاربر بسیار آسان شده است. دیگر نیازی نیست که برای راه اندازی یک وب سایت در زمینه کدنویسی از توانمندی بالایی برخوردار باشید. در حال حاضر به راحتی و بعد از نصب دمو مورد نظر خود می توانید با استفاده از یک صفحه ساز هرگونه تغییری که تصور می کنید باعث زیباتر شدن وب سایتتان خواهد شد را اعمال نمایید. قالب وردپرس نیوزپیپر عملکرد مناسبی را در زمینه طراحی یک وب سایت وردپرسی منحصر به فرد دارد و شما می توانید با استفاده از قابلیت های مختلفی که در اختیارتان قرار می گیرد به راحتی وب سایت خود را شخصی سازی کنید. در این مسیر می توانید از طریق بخش Theme panel قالب در پیشخوان وردپرس اقدام کرده یا از صفحه ساز اختصاصی این پوسته یعنی tagDiv Composer استفاده نماییدهمچنین از ویژگی های متنوع صفحات ارائه شده به راحتی استفاده کرده و قالب خود را مدیریت نمایید.

  • 15 هدر
  • 14 فوتر
  • 37 ویجت
  • 30 بلوک مختلف

قابلیت سفارشی سازی بالا قالب وردپرسی نیوزپیپر

قابلیت استفاده از AMP روی سایت در قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

AMP که مخفف عبارت Accelerated Mobile Pages می باشد در واقع قابلیتی است که از آن برای افزایش سرعت نمایش محتوا به کاربران در گوشی های تلفن همراه استفاده می شود. این موضوع روی سئوی وب سایت تاثیر بسیاری دارد و می تواند سبب شود تا وب سایت شما به راحتی به یکی از نتایج ابتدایی موتورهای جستجو دست پیدا کند. در قالب حبری نیوزپیپر می توانید با استفاده از افزونه tagDiv AMP تجربه کاربری بهتری را برای کاربران موبایلی خود به وجود بیاورید. این افزونه تجاری به صورت رایگان در هنگام خرید قالب نیوزپیپر به شما ارائه می شود.

قابلیت استفاده از AMP روی سایت در قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

ریسپانسیو بودن قالب وردپرس نیوزپیپر در موبایل و تبلت

قالب خبری وردپرس نیوز پیپر در زمینه ارائه محتوا در موبایل و تبلت و به طور کلی واکنش گرا بودن روی دستگاه های مختلف عملکرد بسیار خوبی دارد. طراحی دموهای مختلف این قالب کاملاً حرفه ای بوده و در نمایشگرهای مختلف با تنوع سایز ظاهر خوبی دارند. با توجه به این که کاربران یک وب سایت از طریق موبایل یا تبلت وارد سایت می شوند یا حتی اندازه سیستم های دسکتاپ با سایز تبلت و مانیتور تفاوت دارد، این موضوع اهمیت خود را نشان می دهد. در واقع کاملاً واضح است که ریسپانسیو بودن یک پوسته نقش بسیار مهمی در ایجاد یک تجربه کاربری لذت بخش و در نهایت موفقیت یک وب سایت ایفا می کند.

ریسپانسیو بودن قالب وردپرس نیوزپیپر در موبایل و تبلت

بهینه بودن قالب Newspaper برای موتورهای جستجو

به طور کلی همه دارندگان وب سایت های مختلف در تلاش هستند تا بتوانند با کسب نتیجه مناسب در موتورهای جستجو مختلف از جمله گوگل، توجه کاربران را به سمت وب سایت خود و در نهایت کسب و کاری که دارند جلب نمایند. به همین منظور به قالبی نیاز دارند که بتواند با ویژگی ها و قابلیت هایی که دارد آنها را یک گام به این هدف مهم نزدیک تر کند. در طراحی و توسعه قالب خبری وردپرس نیوزپیپر به این موضوع دقت شده. قالب وردپرس روزنامه سبک بوده و از سرعت نسبتاً بالایی برخوردار است. این قابلیت ها و بسیاری از قابلیت های دیگر موجود در این قالب در نهایت باعث ارائه شدن یک پوسته مناسب و بهینه برای موتورهای جستجو شده است. بهینه بودن قالب Newspaper برای موتورهای جستجو

آموزش نصب قالب newspaper

اگر شما یکی از کاربرانی هستید که قالب خبری وردپرس نیوز پیپر را تهیه نموده اید، به طور قطع اکنون نیاز دارید که این قالب را روی وب سایت وردپرسی خود نصب و راه اندازی نمایید. اگر تاکنون این کار را انجام نداده اید، می توانید مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در اولین گام باید به منظور ورود به پیشخوان وردپرس وب سایت خود، نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید.
  2. سپس در گام بعدی و با استفاده از آموزش نحوه نصب قالب در وردپرس پیش رفته و به راحتی و تنها با چند کلیک قالب وردپرس روزنامه را روی وردپرس وب سایت خود نصب نمایید.
  3. پس از نصب قالب newspaper همانند تصویر زیر منویی به پیشخوان وردپرس وب سایت شما اضافه می شود که می توانید تنظیمات کلی قالب را از طریق آن دنبال نمایید.
    آموزش نصب قالب newspaperاین منو شامل موارد زیر می شود:
    • Welcome: این زیر منو در واقع به نوعی صفحه لندینگ قالب خبری وردپرس نیوز پیپر بشمار می رود. از طریق این صفحه می توانید به فرم های پشتیبانی و آموزش های متنی یا ویدیو این پوسته دست پیدا کنید.
    • Plugins: افزونه های پرمیومی که به صورت رایگان روی قالب وردپرس روزنامه در اختیار شما قرار گرفته اند را می توانید از طریق این زیر منو مدیریت نمایید.
    • Support: در این صفحه دسترسی لازم برای دریافت پشتیبانی از سمت قالب newspaper را پیدا خواهید کرد.
    • Install demos: تمامی دموهای قالب از طریق این زیر منو در دسترس شما قرار می گیرند. می توانید دمو مورد نظر خود را انتخاب و تنها یک با چند کلیک روی وب سایت خود نصب و راه اندازی نمایید.
    • System status: اگر می خواهید وضعیت سیستم خود را مورد بررسی قرار دهید، می توانید از طریق این زیر منو اقدام نمایید. بدین ترتیب به شکل بهتری می توانید وب سایت خود را مدیریت نمایید.
    • Updates: قالب وردپرس روزنامه جزء آن دسته از پوسته های وردپرسی است که به صورت منظم توسط توسعه دهندگان آن بروز رسانی می شود. می توانید از طریق این زیر منو به راحتی قالب خود را بروز رسانی نمایید.
    • Theme panel: این بخش در واقع همان پنل مدیریت قالب بشمار می رود. می توانید با استفاده از آن به راحتی تنظیمات قالب خبری وردپرس نیوز پیپر را مدیریت نمایید.
      تنظیمات وردپرس قالب خبری نیوزپیپر
    • Activate theme: به طور کلی قالب های پریمیوم به همراه لایسنس ارائه می شوند. برای اینکه بتوانید قالب خود را فعال کرده و روی وب سایتتان نصب نمایید باید لایسنسی که در هنگام خرید به شما ارائه شده را از طریق این زیر منو وارد نمایید. بعد از ثبت این لایسنس، قالب وردپرس نیوزپیپر برای شما فعال خواهد شد.

افزونه های سازگار با قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

یکی از ویژگی های منحصر به فرد وب سایت هایی که با استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس راه اندازی می شوند این است که می توانند با نصب و فعالسازی افزونه های مختلف موجود در مخزن وردپرس، قابلیت های جدیدی را به وب سایت خود اضافه نمایند. اما موضوعی که باید به آن دقت لازم را داشت این است که گاهاً ممکن است میان قالب فعال روی یک وب سایت وردپرسی و برخی از این افزونه ها ناسازگاری وجود داشته باشد. به همین دلیل نیاز است که قبل از اقدام برای خرید یک قالب وردپرسی سازگار بودن آن قالب با افزونه های مورد نیاز خود را مورد بررسی قرار دهید. قالب وردپرس روزنامه یکی از قالب هایی است که در زمینه سازگاری با افزونه های کاربردی عملکرد مناسبی را دارد. همچنین در هنگام خرید قالب Newspaper هشت افزونه تجاری، به صورت کاملا رایگان ارائه می گردد که می توانند در زمینه بهبود عملکرد کلی وب سایت شما نقش بسزایی داشته باشند. افزونه های پرمیومی که به صورت رایگان روی قالب خبری وردپرس نیوز پیپر به کاربران این پوسته ارائه می شود، عبارت است از:

افزونه های پریمیوم قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

  • Wb Bakery: صفحه ساز محبوب وردپرسی  (خرید افزونه ویژوال کامپوزر و آموزش تنظیمات آن)
  • tagDiv Mobile Theme: قالب موبایلی نیوزپیپر
  • Revolution Slider: افزونه ای برای ساخت اسلایدر
  • tagDiv Standard Pack: افزایش سرعت لود صفحات
  • tagDiv Composer: صفحه ساز اختصاصی قالب روزنامه
  • Official AMP for WP: شتاب دهنده نسخه موبایل سایت 
  • tagDiv Cloud Library: ارائه بیش از 1200 پلتفرم آماده صفحات
  • tagDiv Newsletter: نمایش خبرها به کاربران وب سایت های خبری
  • tagDiv Social Counter: مدیریت شبکه های اجتماعی قالب نیوزپیپر

افزونه های سازگار با قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

برخی از افزونه های مهمی که قالب وردپرس روزنامه با آنها سازگاری کامل دارد، عبارتند از:

نظرات کاربران بعد از خرید قالب خبری وردپرس نیوز پیپر

به طور معمول هر کاربری که یک قالب را خریداری و مورد استفاده قرار می دهد، تجربه منحصر به فرد خود را درباره آن پوسته دارد. استفاده از این تجربه ها و در نظر گرفتن آنها در هنگام تلاش برای خرید یک قالب وردپرسی می تواند سبب شود تا انتخاب بسیار بهتری را برای وب سایت خود داشته باشید. در ادامه می توانید برخی از نظرات مثبت و منفی که کاربران قالب خبری وردپرس نیوز پیپر درباره این پوسته و ویزگی های آن ارائه داده اند را مشاهده نمایید.

نظرات مثبت کاربران درباره قالب وردپرس روزنامه

نظرات مثبت کاربران درباره قالب وردپرس روزنامه

نظرات منفی کاربران درباره قالب وردپرس روزنامه

نظرات منفی کاربران درباره قالب وردپرس روزنامه

خرید قالب نیوزپیپر خبری

قالب خبری وردپرس نیوز پیپر با بیش از 93000 فروشی که داشته، یکی از قالب های پرفروش و محبوب بشمار می رود. در همین راستا وب سایت ها و فروشندگان مختلفی وجود دارند که این قالب را به فروش می رسانند. وب سایت هایی مثل Themeforest جزء آن دسته از فروشگاه های اینترنتی بشمار می رود که از اعتبار بسیار زیادی برخوردار بوده و در واقع انتخاب اول افراد برای خرید قالب مورد نظر است. اما موضوعی که در اینجا حائز اهمیت می باشد این است که این دسته از فروشگاه های اینترنتی نسخه اورجینال یک قالب را به فروش می رسانند. در نتیجه وب سایت هایی که قرار است راست چین و به زبان فارسی باشند، نیاز دارند که قالب فارسی سازی شده و راستچین مورد نظر خود را از یک فروشگاه معتبر داخلی تهیه نمایند. برخی از فروشندگانی که می توانید برای خرید قالب وردپرس نیوزپیپر به آنها مراجعه نمایید، عبارتند از:

  • دیجی وب: این وب سایت از سال 95 کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد. این وب سایت به عنوان یک مرجع در زمینه ارائه خدمات وردپرسی فعالیت می کند. شما می توانید قالب خبری وردپرس نیوز پیپر را از طریق این وب سایت تهیه نمایید.
  • فایل پیک: می توانید قالب وردپرسی نیوزپیپر را از این وب سایت خریداری نمایید. وب سایت فایل پیک یک مرجع ارائه دهنده محصولات دیجیتال است که امکان تهیه انواع قالب های وردپرسی را برای شما فراهم کرده است.
  • پرونجا: یکی دیگر از وب سایت هایی که به عنوان یک بازار آنلاین خرید و فروش قالب و افزونه وردپرس پا در این عرصه نهاده، وب سایت پرونجا است. امکان خرید قالب خبری وردپرس نیوز پیپر از طریق این وب سایت نیز برای شما امکان پذیر است.
  • وردپرس باران: این وب سایت در سال 1397 با هدف تبدیل شدن به مرجع آموزش وردپرس کار خود را آغاز نمود. اکنون نیز با ارائه آموزش های وردپرسی و فروش محصولات در راستای همین هدف گام برمی دارد. در صورت تمایل می توانید برای خرید قالب newspaper از طریق وردپرس باران اقدام نمایید.
  • نوین وردپرس: این مجموعه کار خود را از سال 1393 به صورت جدی با هدف ارائه خدمات هر چه بهتر وردپرسی آغاز نموده است. شما می توانید در صورت تمایل نسخه اورجینال قالب وردپرسی نیوز پیتر را از طریق این وب سایت خریداری نمایید.
  • مگاتم: مگاتم به عنوان یک مارکت ارائه قالب و افزونه وردپرسی فعالیت می کند.  این سایت هم  یک مرجع معروف برای خرید قالب وردپرس نیوزپیپر است.
  • راست چین: مجموعه راست چین از سال 1391 کار خود را در حوزه فروش محصولات مختلف از جمله قالب ها و افزونه های وردپرسی آغاز نموده است. این وب سایت در حال حاضر یک مرجع در زمینه خرید قالب بشمار می رود. در نتیجه شما می توانید برای خرید قالب خبری وردپرس نیوز پیپر از طریق راست چین اقدام کنید.
  • ژاکت: از سال 1393 مجموعه ژاکت وارد عرصه رقابت به عنوان یک مارکت وردپرسی شده است. در این وب سایت انواع قالب های وردپرس به فروش رسانده می شود. امکان خرید قالب وردپرس نیوزپیپر نیز در این وب سایت فراهم است.

لازم است در نظر داشته باشید که معرفی این فروشگاه های اینترنتی به هیچ عنوان به معنای تایید عملکرد آنها از سمت میزبان فا نیست. این وب سایت ها تنها بر اساس حوزه فعالیت خود معرفی شده اند و میزبان فا هیچگونه مسئولیتی در خصوص نحوه عملکرد آنها ندارد.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قالب خبری وردپرس نیوز پیپر و ویژگی های آن را مورد بررسی قرار دادیم. قالبپ روزنامه یک قالب وردپرسی است که با ارائه دموهای مختلف به شما این امکان را می دهد تا بتوانید یک وب سایت زیبا و حرفه ای را راه اندازی نمایید. از این قالب به طور معمول برای راه اندازی وب سایت های خبری، مجله و موارد این چنینی استفاده می شود اما به دلیل ارائه دموهای آماده در زمینه های مختلف دیگر می توان این پوسته را چند منظوره نیز دانست. پس اگر مرحله تهیه هاست مخصوص وردپرس و نصب وردپرس روی هاست را پشت سر گذاشته اید، اکنون می توانید به قالب Newspaper به عنوان قالب وب سایت خود به شکل دقیق تری فکر کنید.

بهترین قالب های وردپرسی

نوشته معرفی ویژگی ها و خرید قالب خبری روزنامه ای newspaper اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


سنجش سرعت سایت با زبانه waterfall در gtmetrix

0
0

امروزه یکی از اصلی ترین اقداماتی که افراد برای گسترش کسب و کار خود دارند، راه اندازی یک وب سایت اینترنتی برای جلب نظر مخاطبین هدف از طریق این بستر است. در همین راستا در ابتدا اقدام به تهیه  هاست با کیفیت بالا مثل هاست مورد نیاز برای وردپرس نموده و سپس با نصب سیستم مدیریت محتوا محبوب مثل وردپرس وب سایت خود را راه اندازی می کنند. اما موضوعی که وجود دارد این است که راه اندازی یک وب سایت به تنهایی نمی تواند شما را به موفقیت برساند. در این مسیر باید فاکتورهای مختلفی را در نظر گرفته و در راستای بهبود شرایط وب سایت خود با توجه به آن گام بردارید که یکی از اصلی ترین آنها سنجش سرعت سایت است. چرا که هر چقدر وب سایت شما سریع تر بوده و صفحات آن با سرعت بیشتری بارگذاری شود، تجربه کاربری لذت بخش تری برای کاربران فراهم می شود. یکی از ابزارهای آنلاینی که می توانید در زمینه سنجش و بهبود سرعت سایت خود از آن استفاده کنید Gtmetrix است. در این وب سایت و به ویژه در زبانه Waterfall می توانید اطلاعات بسیار دقیقی درباره درخواست های موجود در هر صفحه وب سایت خود، نحوه بارگذاری آنها و در نهایت تاثیری که روی سرعت لود کامل صفحه دارد، به دست آورید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به بررسی زبانه Waterfall جی تی متریکس و نقشی که در سنجش سرعت سایت شما ایفا می کند، بپردازیم. پس اگر می خواهید با این قسمت از وب سایت Gtmetrix بیشتر آشنا شوید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

نقش سنجش سرعت سایت در بهبود عملکرد سایت

سرعت یکی از مهم ترین موضوعاتی است که می تواند مستقیما روی عملکرد کلی وب سایت تاثیر مستقیم داشته باشد. در واقع هر چقدر که سرعت سایت شما بیشتر باشد، بازدیدکنندگان وب سایت می توانند تجربه کاربری بهتری را داشته و نظر مثبت تری را نسبت به وب سایت شما پیدا کنند. در واقع تحقیقات ثابت کرده زمانی که وب سایتی از سرعت مناسب برخوردار باشد، کاربران بیشتر ترغیب می شوند تا در آن وب سایت مانده و با خدمات آن آشنا شوند از طرفی تمایل کاربران در خصوص بازگشت به سایت در دفعات بعدی نیز بسیار بالاست. در کنار این موضوع گوگل نیز سرعت سایت را یک فاکتور تعیین کننده در نظر می گیرد و وب سایت هایی که سرعت بیشتری دارند را در جایگاه بهتری قرار می دهد. باور حاکم این است که وب سایت هایی که بتوانند به شکل مناسب تری پاسخگوی نیاز کاربران اینترنتی باشند، ارزشمندتر بوده و می توانند رتبه های ابتدایی نتایج جستجو را از آن خود کنند.

تمامی این موارد در نهایت سبب می شوند تا سنجش سرعت سایت به یکی از اصلی ترین فاکتورهای سایت تبدیل شود. در همین راستا افراد با استفاده از ابزارهای آنلاین مختلف ارائه شده در راستای سنجش سرعت سایت خود تلاش نموده و عملکرد خود را در این زمینه بهبود می بخشند. جی تی متریکس یکی از مهم ترین این ابزارها بشمار می رود که در میان افراد از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. در همین راستا اطلاعات به شکل های مختلف و در دسته بندی های متفاوت نمایش داده می شود که یکی از آنها زبانه Waterfall در gtmetrix است. در این زبانه می توانید رفتار بارگذاری صفحات مختلف وب سایت خود را به صورت بصری مشاهده نمایید. در واقع در زبانه waterfall جی تی متریکس امکان بررسی ترتیب بارگذاری اطلاعات و جزئیات مربوط به درخواست ها به صورت دقیق و مشخص ارائه شده است. با سنجش سرعت سایت با gtmetrix و بررسی اطلاعات ارائه شده در آن می توانید به بهترین نحو ممکن عملکرد وب سایت خود را بهینه سازی نمایید.

آموزش تحلیل زبانه Waterfall جی تی متریکس

یکی از اصلی ترین زبانه های جی تی متریکس که از طریق آن می توان به اطلاعات ارزشمندی درباره عملکرد وب سایت دست پیدا کرد، زبانه Waterfall در جی تی متریکس است. با استفاده از اطلاعات ارائه شده در این قسمت می توانید الگوهای رایج را شناسایی کرده و متوجه شوید که در چه بخش هایی عملکرد مناسب و در چه بخش هایی نیاز به بهبود عملکرد دارید. اما موضوعی که باید به آن اشاره کرد این است که تحلیل اطلاعات قرار گرفته در این بخش به منظور سنجش سرعت سایت چندان کار آسانی نمی باشد. چرا که شما با حجم زیادی از نمودار و اطلاعات مختلف رو به رو می شوید که درک آنها نیازمند داشتن پیش زمینه مناسب می باشد. برای درک بهتر این اطلاعات و سنجش سرعت سایت به کمک آنها باید در ابتدا با بخش ها و اصطلاحات به کار برده شده در زبانه Waterfall در gtmetrix آشنا شوید. در همین راستا در ادامه به معرفی این بخش ها و نحوه تحلیل سرعت سایت با استفاده از آنها خواهیم پرداخت.

به طور کلی زبانه waterfall در gtmetrix به 5 ستون اصلی تقسیم شده و تمامی اطلاعات در این ستون ها نمایش داده می شود. ستون های فوق عبارتند از:

  1. URL: آدرس فایل
  2. Status: وضعیت درخواست HTTP
  3. Domain: منبع فایل
  4. Size: اندازه فایل
  5. Timeline: جدول زمانی

با ما همراه باشید تا به شکل دقیق تری به بررسی هر یک از این ستون های زبانه waterfall در جی تی متریکس و نقش آنها در سنجش سرعت سایت بپردازیم.

1. URL: در این بخش می توانید اسم فایل یا منبعی که توسط مروگر وب بارگذاری می شود را مشاهده نمایید. شاید زمانی که وارد زبانه Waterfall در جی تی متریکس شده و اطلاعات نمایش داده شده در این بخش را مشاهده نمایید، این تصور را داشته باشید که همه چیز پیچیده و غیرقابل فهم است. اما در واقع نیازی به شناسایی دقیق هر یک از این لینک ها نیست. دانستن این موضوع که jpg. و png. نشان دهنده فایل عکسی یا css. نمایانگر استایل های مختلف یا js. نمایشگر فایل های جاوا اسکریپ می باشد در مرحله ابتدایی تلاش برای سنجش سرعت سایت با استفاده از آمارهای زبانه Waterfall در gtmetrix کافی است.

سنجش سرعت سایت با زبانه Waterfall جی تی متریکس

2. Status: این قسمت نشان دهنده وضعیت پاسخ دهی HTTP به درخواست ارسال شده است. در واقع با توجه به وضعیت این بخش می توانید متوجه شوید که بعد از ارسال درخواست از طریق مرورگر، از سمت سرور پاسخی دریافت می شود یا نه. به طور کلی وضعیت پاسخ HTTP از یک کد وضعیت و یک پیام قابل فهم برای افراد تشکیل شده است. به عنوان مثال ممکن است با پیغام 404 Not Found رو به رو شوید که هر دو بخش عنوان شده را دارا می باشد. (404 کد وضعیت و Not Found  پیام است.)

تحلیل سرعت سایت با استفاده از زبانه Waterfall در gtmetrix

HTTP Response Status را می توان به صورت کلی به دسته بندی های زیر تقسیم کرد:

  1. 1xx: در این حالت درخواست موفقیت آمیز بوده است و نمایش این وضعیت بیشتر حالت اطلاع رسانی دارد و به ندرت در بخش وضعیت زبانه Waterfall در gtmetrix نشان داده می شود.
  2. 2xx: در این حالت نیز پاسخ درخواست به شکلی موفقیت آمیز از سمت سرور دریافت شده است و معمولا این کد به صورت کد 200 در جی تی متریکس به کاربران نشان داده می شود.
  3. 3xx: در این وضعیت نیز سرور به درخواست ارسال شده پاسخ داده است. اما نکته قابل توجه این است که پاسخ درخواست به صورت ریدایرکت به سمت مرورگر ارسال می شود که معروف ترین کد این دسته بندی ریدایرکت 301 است.
  4. 4xx: این وضعیت در زمانی قابل مشاهده خواهد بود که درخواست ارسال شده بنا به یکسری دلایل مشخص که معمولاً نیز از مربوط به مشتری می باشد، از سمت سرور پاسخ داده نشود. در این حالت لینک مورد نظر و اطلاعات مربوط به آن با رنگ قرمز نمایش داده می شود. خطای 404، خطای 401 و خطای 403 سایت اصلی ترین این دسته از ارورها بشمار می رود.
  5. 5xx: لینک هایی که در زبانه Waterfall در جی تی متریکس مشخص می شوند، نشان دهنده وضعیت ناموفق پاسخگویی از سمت سرور هستند و این اتفاق به دلیل مشکل داشتن سرور رخ می دهد. این وضعیت نیز با رنگ قرمز نمایش داده می شود و خطای 500 سایت و خطای 503 سایت معروف ترین خطاهای این دسته بندی هستند.

در نظر داشته باشید که هدف از تحلیل اطلاعات قرار گرفته در زبانه Waterfall در gtmetrix سنجش سرعت سایت و بهبود آن است. شما باید هر درخواستی که با رنگ قرمز مشخص شده را از صفحه مورد نظر حذف یا اصلاح نمایید تا بتوانید سرور بارگذاری وب سایت خود را بهبود ببخشید.

3. Domain: اگر تمایل دارید که متوجه شوید فایل های قرار گرفته در این لیست از زبانه Waterfall در جی تی متریکس از چه منبعی بارگذاری می شوند، می توانید به این ستون مراجعه نمایید. اگر شما جزء آن دسته افرادی هستید که از منابع شخص ثالث مثل شبکه های اجتماعی مختلف آپارات، نماشا، تماشا و… می کنید از طریق این بخش می توانید متوجه شوید که کدام یک از لینک های موجود از این منابع خارجی فراخوانی می شوند.

آموزش کار با زبانه Waterfall در gtmetrix

4. Size: همانطور که از عنوان این ستون قابل تشخیص است شما می توانید اندازه فایل یا منابع مختلف قرار گرفته در زبانه Waterfall در gtmetrix را از طریق این قسمت مورد بررسی و سنجش قرار دهید. مجموع تمامی این درخواست ها و عناصر در نهایت سایز کل صفحه مورد بررسی را تشکیل می دهد. در هنگام سنجش سرعت سایت در نظر داشته باشید که هر چقدر رقم های این قسمت و در نهایت رقم مربوط به سایز کلی صفحه کوچک تر باشد، نشان دهنده این امر که صفحه سبک تری را داشته و وب سایت با سرعت بهتری بارگذاری می شود.

محاسبه اندازه صفحه با استفاده از زبانه Waterfall در جی تی متریکس

5. Timeline: در این بخش از زبانه waterfall در جی تی متریکس فرآیند بارگذاری برای هر درخواست ارسال شده به صورت کامل و زمانبندی شده به شما نشان داده می شود. در واقع این قسمت را می توان مهم ترین قسمت این زبانه دانست که در راستای سنجش سرعت سایت باید به آن توجه لازم را داشته باشید.

بررسی سرعت بارگذاری صفحه با استفاده از زبانه Waterfall در جی تی متریکس

اما چگونه از قسمت Timeline زبانه Waterfall جی تی متریکس برای سنجش سرعت سایت خود استفاده کنیم؟ اگر می خواهید با این قسمت بیشتر آشنا شده و مفهوم هر قسمت آن را متوجه شوید، با ما همراه باشید.

تحلیل بخش Timeline در زبانه Waterfall جی تی متریکس

موضوعی که در ابتدا باید به آن توجه داشت این است که Timeline هر درخواست از چندین بخش رنگی تشکیل شده است. هر یک از این رنگ ها نشان دهنده یک معیار مشخص از سرعت سایت هستند و شما باید بعد از شناخت آنها درباره نقش هر کدام در سرعت بارگذاری صفحه مورد نظر تصمیم گیری کنید. این قسمت ها به طور کلی عبارتند از:

  1. Blocking
  2. Dns Lookup
  3. Connecting
  4. SSL
  5. Sending
  6. Waiting
  7. Receiving

در ادامه به بررسی هر یک از این بخش های رنگی قرار گرفته در ستون Timeline در زبانه Waterfall در gtmetrix خواهیم پرداخت.

1. Blocking: با استفاده از این قسمت که با رنگ کرمی نمایش داده می شود، متوجه  میزان زمانی می شوید که درخواست در صف انتظار مرورگر می ماند تا به سمت سرور میزبان ارسال شود این بازه زمانی با نام Blocking نشان داده می شود.

نحوه سنجش سرعت سایت با زبانه waterfall در جی تی متریکس

مواردی که می تواند باعث افزایش زمان Blocking شود، عبارتند از:

  • انتظار برای اتصال به سرور
  • بارگیری و اجرای JavaScript و CSS
  • زمان اتصال SSL

بنابراین باید در خصوص انتخاب سرور میزبان، استفاده از استایل شیت ها و همچنین در خصوص گواهی ssl خود با دقت بسیار بالایی عمل کنید.

2. Dns Lookup: ویژگی دیگری که در بخش Timeline با رنگ فیروزه ای مشخص شده است، بخش DNS Lookup نام دارد. قبل از اینکه اتصال به سرور برقرار شود، نام میزبان باید با یک IP مشخص نمایش داده شود. درخواست های DNS در حافظه پنهان قرار می گیرند. به همین دلیل نیز ممکن زمان های جستجو DNS در تست های بعدی متفاوت باشد. در واقع ممکن است در اولین تست جی تی متریکس زمان جستجو DNS طولانی تری را مشاهده نمایید. در نتیجه در هنگام سنجش سرعت سایت با استفاده از اطلاعات نمایش داده شده در زبانه Waterfall در gtmetrix به این موضوع توجه لازم را داشته باشید.

آموزش سنجش سرعت سایت با زبانه waterfall در جی تی متریکس

3. Connecting: مورد سومی که با استفاده از زبانه Waterfall در Gtmetrix می توانید برای سنجش سرعت سایت مورد استفاده قرار دهید، ویژگی Connecting است که با رنگ سبز نمایش داده می شود. زمانی که برای ایجاد اتصال TCP بین سرور و میزبان سپری می شود با عنوان Connecting شناخته می شود.

چگونگی سنجش سرعت سایت با زبانه waterfall در جی تی متریکس

4. SSL: این ویژگی که با رنگ نارنجی مشخص شده است، نشان دهنده زمانی است که صرف اتصال به SSL می شود. زمان مورد نیاز به اتصال SSL را به دلیل همپوشانی که با Connecting دارد، می توان بخشی از این مجموعه زمانی دانست. اما در زبانه Waterfall در جی تی متریکس به عنوان یک بخش مجزا به آن اشاره شده است. گواهی ssl باعث اضافه شدن یک لایه امنیتی به سایت شما خواهد شد در واقع اطلاعات تحت یک لایه امن و رمزنگاری شده منتقل می شوند با این گواهی از پروتکل http به https سوئیچ می کنید.اگر در این زمینه سوالی دارید می توانید آموزش فعالسازی SSL رایگان سی پنل  را مطالعه نمایید.

سنجش سرعت سایت با زبانه waterfall درgtmetrix

5. Sending: این بخش که با رنگ قرمز نشان داده می شود، زمان مورد نیاز برای ارسال درخواست مرورگر به سمت سرور است این بخش زمان مورد نیاز برای آپلود داده ها همراه با آن درخواست را نیز شامل می شود.

تحلیل سرعت سایت با زبانه waterfall درgtmetrix

6. Waiting: زمانی که باید برای انتظار دریافت پاسخ از سمت سرور سپری شود در زبانه Waterfall در gtmetrix با عنوان Waiting و به رنگ بنفش نشان داده می شود. دلایل مختلف زیادی وجود دارد که می تواند باعث شود تا زمان فوق افزایش پیدا کند که باید آنها را شناسایی و رفع نمایید. سرور میزبان و کد نویسی بهینه تاثیر شگرفتی در این مدت زمان دارد.

نحوه تحلیل سرعت سایت با زبانه waterfall در gtmetrix

7. Receiving: مدت زمانی که طول می کشد تا مرورگر بتواند پاسخ را از سرور بارگیری کند را نیز می توان با نام Receiving و با رنگ خاکستری شناسایی کرد.

آموزش تحلیل سرعت سایت با زبانه waterfall در gtmetrix

مواردی که می توانند سبب طولانی شدن این بخش شوند، عبارتند از:

  • بارگیری پرونده های بزرگ (سعی کنید در راستای بهینه سزی تصاویر، فایل ها و محتوا گام بردارید.)
  • بارگیری چندین فایل به صورت همزمان در حالتی که محدودیت پهنای باند وجود دارد (در این خصوص سرویس هاست خود را ارتقاء دهید یا از هاست هایی با عدم محدودیت پهنای باند کمک بگیرید.)
  • مشکلات شبکه

نحوه سنجش سرعت سایت با استفاده از Event Timings

در راستای سنجش سرعت سایت معیارهای مختلفی توسط Lighthouse و کارشناسان جی تی متریکس ارائه شده است که مدیریت مناسب آنها می تواند در نهایت به بهبود عملکرد کلی وب سایت منجر شود. در زبانه Waterfall در Gtmetrix و در بخش Timings خطوطی وجود دارد که به صورت دقیق به شما نشان می دهد که هر یک از معیارهای سرعت اصلی در چه نقطه ای از زمان بارگذاری صفحه مورد نظر رخ داده است. این ویژگی های تعیین کننده و کاربردی که می توانید در راستای سنجش سرعت سایت خود مورد استفاده قرار دهید، عبارتند از:

  • First Paint: بارگذاری اولین بایت
  • First Contentful Paint: بارگذاری اولین محتوا
  • DOM Loaded: زمان بارگذاری و اجرا اسکیریپت ها
  • Onload: زمان بارگذاری
  • Fully Loaded: زمان بارگذاری کامل

این خطوط نیز رنگی بوده و  نشان دهنده یک ویژگی محنصر به فرد است که در ادامه به آنها می پردازیم.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر راهنمای آشنایی با اصطلاحات جیتی متریکس را مطالعه نمایید.

1. First Paint: زمانی که بررسی اولین بایت از صفحه ای که مورد بررسی قرار داده اید، در صفحه وب آغاز می شود با عنوان First Paint و با رنگ آبی پررنگ نمایش داده می شود. این فرآیند می تواند با نشان دادن لوگو، بارگذاری تصاویر یا هر بخش دیگری از صفحه مورد نظر که کاربر می تواند آن را مشاهده نماید، شروع شود. برای آشنایی بیشتر با این موضوع راهنمای First Paint چیست را مطالعه نمایید.

تحلیل زبانه Waterfall در gtmetrix

2. First Contentful Paint: حتما می پرسید First Contentful Paint چیست؟ زمانی که اولین محتوای صفحه مورد نظر بارگذاری می شود با نام First Contentful Paint و با رنگ آبی فیروزه ای در Timeline زبانه Waterfall در جی تی متریکس نشان داده می شود. منظور از محتوا در واقع بخشی است که در مدلسازی عناصر سند یا DOM دارای مفهوم باشد. محتوای مورد نظر می تواند متن، تصویر یا عناصر Canvas است.

سنجش سرعت سایت با زبانه waterfall جی تی متریکس

3. DOM Loaded: زمانی که مدلسازی عناصر سند یا همان DOM توسط مرورگر آماده تشخیص داده شد با عنوان DOM Loaded نشان داده می شود. این ویزگی در زبانه Waterfall در gtmetrix با رنگ سبز نشان داده می شود و معمولاً خیلی سریع اتفاق می افتد.

سنحش سرعت بارگذاری سایت با استفاده از زبانه Waterfall در gtmetrix

4. Onload: منظور از Onloaded در جی تی متریکس این است که صفحه و تمام عناصر قرار گرفته در آن به طور کامل بارگیری شده و در مرحله پردازش توسط مرورگر قرار گرفته باشد. این مرحله با رنگ بنفش نمایش داده می شود و یک معیار مهم در سنجش سرعت سایت بشمار می رود.

بررسی سرعت لود سایت به کمک زبانه Waterfall در gtmetrix

5. Fully Loaded: هنگامی که تمامی محتوای صفحه به شکل کامل بارگذاری شود و تمام عناصر صفحه به کاربر نمایش داده شود، شما با زمان Fully Loaded جیتی متریکس مواجه می شوید که با رنگ قرمز نمایش داده می شود. در نظر داشته باشید که اگر می خواهید زمان لود هر درخواست و زمان لود کامل تمامی درخواست های صفحه را بررسی کنید می توانید از طریق این قسمت زبانه Waterfall در gtmetrix اقدام نمایید.

استفاده از زبانه Waterfall در جی تی متریکس برای سنجش سرعت سایت

سنجش سرعت سایت یکی از مهم ترین اقداماتی است که شما باید بعد از تهیه هاست مناسب مثل هاست مخصوص سایت وردپرسی و راه اندازی یک وب سایت داشته باشید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا در زمینه سنجش سرعت سایت با استفاده از داده های ارائه شده در زبانه Waterfall جی تی متریکس در کنار شما همراهان عزیز باشیم. در این زبانه می توانید اطلاعات بسیار مناسبی درباره نحوه بارگذاری بخش های مختلف صفحات وب سایت خود و همچنین نقش هر یک از درخواست های صفحه در سرعت بارگذاری صفحه به دست آوردید. تمامی این اطلاعات سبب می شود تا بتوانید به شکل بهتری صفحات وب سایت خود را از نظر سرعت تحلیل و مورد بررسی قرار دهید.

آموزش رایگان جیتی متریکس

نوشته سنجش سرعت سایت با زبانه waterfall در gtmetrix اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

0
0

بعد خرید هاست و دامنه با کیفیت مثل هاست اشتراکی ارزان ایران و راه اندازی وبسایت نوبت طراحی فرا مرسد. یکی از مهم ترین بخش های سایت مدیریت کاربران است. می توان پنلی برای فعالیت کاربران طراحی نمود یا به هر نحوی ورود و خروج آنان را کتترل کرد. حتما تابه حال سایت هایی را دیده اید که امکان ورود از طریق گوگل را به سایت خود اضافه کرد اند. عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل این امکان را به شما می دهد تا کاربران بدون نیاز به پر کردن فیلدهای گوناگون تنها با چند کلیک ساده وارد سایت شوند. این کار در جلب نظر کاربران شما نقش بسیار مهمی را ایفا خواهد کرد. در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌ فا قصد داریم به معرفی افزونه‌ ای بپردازیم که با استفاده از آن می توانید امکان عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل را فراهم کنید. بدین ترتیب کاربران می توانند به سادگی به سایت شما وارد شده و فعالیت کنند. اگر شما هم به دنبال این هستید تا امکان عضویت با گوگل در وردپرس را فراهم کنید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل

حتما در بسیاری از سایت‌ ها دیده اید که در صفحه عضویت و ورود وردپرس دکمه دیگری تحت عنوان ورود با گوگل و یا عضویت با گوگل قرار داده شده است که با کلیک روی این دکمه و با دادن دسترسی‌های لازم می توانید امکان عضویت در سایت وردپرسی را با اکانت جیمیل فراهم کنید. همانطور که در آموزش افزودن فیلد دلخواه در صفحه ثبت نام وردپرس مشاهده کردید خیلی از مدیران سایت‌ های وردپرسی تمایل دارند تا علاوه بر اطلاعات پایه‌ ای مثل ایمیل، نام کاربری، رمز و… اطلاعات بیشتری از کاربران خودشان داشته باشند. اطلاعاتی که هنگام عضویت در سایت توسط کاربران با تکمیل فیلدها مربوطه صورت می گیرد. اما مسئله‌ ای که وجود دارد این است که پر کردن این فیلدها از حوصله کاربر خارج بوده و تمایلی به پر کردن همه آنها راندارند. بنابراین می توانید تا با قرار دادن دکمه‌ ای در صفحه ثبت نام وردپرس امکان ثبت نام در وردپرس با گوگل را فراهم کنید. بدین ترتیب می توانند بعد از اینکه عضو سایت شدند در یک زمان مناسب سایر فیلدها را پر کنند.

1- نحوه ایجاد قابلیت لاگین در وردپرس با اکانت گوگل

افزونه‌ ای که قصد معرفی آن را داریم با نام Google Apps Login در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون توانسته است بیش از 10.000 نصب فعال داشته و امتیاز بالایی را دریافت نماید. با استفاده از این افزونه می توانید تا نسبت به ایجاد امکان ورود با اکانت گوگل در وردپرس اقدام کنید.

به منظور بررسی و نصب افزونه Google Apps Login جهت ورود به سایت وردپرسی از طریق جیمیل، به صفحه افزونه در لینک زیر مراجعه نمایید.

افزونه ورود به سایت از طریق جیمیل

1- ابتدا به کمک آموزش ورود به وردپرس وارد سایت خود شوید. از طریق منوی افزونه ها> افزودن به صفحه مخصوص نصب افزونه های وردپرسی مراجعه نمایید.

لاگین در وردپرس با اکانت گوگل

3- سپس نام افزونه را یعنی Google Apps Login را در باکس جستجو مشخص شده وارد نمایید و در میان نتایجی که نمایش داده می شود افزونه حاضر را انتخاب و روی دکمه «هم اکنون نصب کن» کلیک کرده و اقدام به نصب و فعال سازی این افزونه در سایت خودتان نمایید. در صورت تمایل می توانید مقاله آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس را برای آشنایی بیشتر با نحوه نصب افزونه مطالعه نمایید.

ورورد با گوگل در وردپرس

3. پس از نصب و فعال سازی افزونه می توانید همانند تصویر زیر از طریق منو تنظیمات پیشخوان وردپرس خود، گزینه «ورود از طریق حساب کاربری گوگل» را انتخاب نمایید.

آموزش ورود با حساب گوگل به وردپرس

4. با کلیک روی این زیر منو شما با تصویری مشابه تصویر رو به رو خواهید شد. در این صفحه باید تیک های آبی مشخص شده را فعال کرده و روی دکمه «Agree and Contiune» کلیک کنید.

ورود به وردپرس با گوگل

پس از طی کردن این مراحل باید یک کلید ایجاد نمایید که در ادامه به شرح مفصل آن می پردازیم.

2- تنظیمات ورود به وردپرس از طریق گوگل

1- برای اینکه کاربران سایتتان بتوانند از طریق اکانت گوگل قادر به ورود در وردپرس باشند نیاز به یک Client ID و Client Secret دارید که از طریق بخش توسعه‌ دهندگان گوگل باید آنها را دریافت کنید. برای این منظور به کنسول توسعه دهندگان گوگل که در آدرس https://console.developers.google.com قرار دارد، مراجعه کنید. دقت داشته باشید به دلیل تحریم بودن برای استفاده از این امکان نیاز به ابزار تغییر آی‌ پی خواهید داشت. حال بعد از اینکه وارد این بخش شدید باید یک پروژه جدید ایجاد کنید، برای این منظور مشابه تصویر زیر در منوی «Dashboard» روی دکمه «Create Project» کلیک کنید تا وارد صفحه ایجاد پروژه شوید.

افزونه ثبت نام در وردپرس

2. بعد از کلیک روی این گزینه باید در فیلد «Project name» عنوان پروژه خود را وارد کنید. در بخش «Location» نیز این امکان را خواهید داشت که سازمان مورد نظر خود را تعیین کنید. این فیلد را می توانید بدون تغییر رها کنید. سپس روی «Create» کلیک کنید و منتظر بمانید تا پروژه شما ساخته شود. آموزش ثبت نام در وردپرس

3. بعد از اینکه پروژه مورد نظر شما ساخته شد، مشابه تصویر زیر از طریق بخش «Dashboard» به پروژه ساخته شده مراجعه کرده و پس از کلیک روی منوی «Oauth consent screen» کلیک کنید تا بتوانید عنوان، لوگو و سایر جزییات وب سایت خود را وارد کنید. اما قبل از اینکه امکان تغییر موارد عنوان شده را داشته باشید، باید نوع دسترسی کاربر را به کمک بخش «User Type» تعیین نمایید. این بخش شامل دو گزینه زیر است:

  • Internal: با انتخاب این گزینه تنها برای افراد فعال در مجموع خودتان در دسترس خواهد بود.
  • External: این گزینه برای هر کسی که دارای حساب گوگل می باشد در دسترس می باشد.

عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

4. سپس وارد صفحه ای مشابه تصویر می شوید. در این صفحه باید اطلاعات مربوط به وب سایت خود را یک به یک وارد نمایید. این بخش شامل موارد زیر می باشد:
فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

  • Application name: در این فیلد نام سایت خود را وارد کنید. این نام در صفحه‌ ای که از کاربر اجازه اتصال به اکانت گوگل با سایت درخواست می شود، نمایش داده می شود.
  • USER Support email: در این قسمت باید ایمیلی که می خواهید به عنوان ایمیل پشتیبانی به کاربران نمایش داده شود را وارد نمایید.
  • App Logo: در این فیلد شما می توانید لوگوی وب سایت خود را آپلود نمایید. افزودن لوگو به کاربران این امکان را می دهد تا بتوانند اطمینان حاصل کنند که در حال ورود به وب سایت شما هستند.
  • Application Homepage link: در این بخش باید آدرس وب سایت خود را به صورت کامل و در حالت https://yourdomain.com وارد نمایید. *
  • Application privacy policy link: در این فیلد لینک خط مشی های امنیتی سایت خود را درج نمایید. در صورت نداشتن چنین صفحه ای می توانید نام دامنه خود را درج کنید. *
  • Application Terms of Service link: در نهایت در این فیلد نیز باید آدرس صفحه قوانین سایت را وارد کنید. در صورت نداشتن این صفحه، دامنه خود را وارد کنید. *
  • Authorized domains: در این قسمت باید نام دامنه خود را وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید. در واقع از طریق این قسمت شما مشخص می کنید که چه دامنه هایی امکان دسترسی را خواهند داشت. اگر تمایل داشتید دامنه دیگری نیز معرفی نمایید می توانید روی دکمه ADD DOMAIN کلیک کنید. دقت داشته باشید در این فیلد نام دامنه را بدون www، بدون پروتکل و بدون اسلش انتهایی درج نمایید. مثال: mizbanfa.net
  • Developer contact information: در این قسمت ایمیلی را وارد نمایید تا اطلاعیه های گوگل در خصوص پروژه شما به آن ارسال شود.

* در سه فیلد Application Homepage link ، Application privacy policy link و Application Terms of Service link باید آدرس صفحه یا دامنه خود را به همراه پروتکل وارد نمایید. بهتر است به صفحه مربوطه مراجعه نموده و لینک آن را عینا از نوار آدرس مرورگر کپی کنید.

5. سپس روی دکمه «SAVE AND CONTINUE » که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید. در صفحه بعدی به دسترسی های امنیتی اشاره می شود که با کلیک روی دکمه ذخیره سازی انتهای صفحه می توانید از آن گذر نمایید.

فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگلاکنون با چنین صفحه ای مواجه می شوبد که به منظور مدیریت کاربرانی که قادر هستند به این پروژه دسترسی داشته باشند، طراحی شده:

فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

مجددا روی دکمه ذخیره سازی کلیک کنید. خلاصه ای از اطلاعاتی که وارد نمودید نمایش داده می شود. تمامی گزینه ها را بررسی کنید خطاهای موجود را با کلیک روی لینک Edit سمت راست صفحه اصلاح کنید.

فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

6. نهایتا روی دکمه Back To dashboard کلیک کنید. بعد از پشت سر گذاشتن مراحل عنوان شده و ذخیره تغیرات اعمال شده با صفحه ای مشابه تویر زیر مواجه خواهید شد.

فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

7. حال لازم است که Client ID و Client Secret خود را دریافت کنید تا بتوانید افزونه ای که روی وردپرس خود نصب کرده اید را راه اندازی نمایید. به همین منظور باید مشابه تصویر زیر روی سربرگ «Credentials» کلیک کنید. سپس روی گزینه «CREATE CREDENTIALS» کلیک کرده و از میان گزینه های نمایش داده شده «Oauth client ID» را انتخاب نمایید.

ورود و عصویت در وردپرس با گوگل اکانت

8. در صفحه ای که برایتان نمایش داده می شود تیک گزینه «WEB application» را فعال کرده و سپس جزییات صفحه ورود در وردپرس را وارد کنید. این جزئیات عبارتند از:

فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

  • Name: نام کاربر را در این قسمت وارد می کنید.
  • Authorized JavaScript origins: در این بخش باید نام دامنه خود را به صورت کامل وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید.
    فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل
  • Authorized redirect URLs: این بخش مربوط به URL هایی است که به صورت ریدایرکت به دامنه شما فرستاده می شوند. در این قسمت نیز باید آدرس ورود به سایت خود را به صورت کامل وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید.

9. در نهایت بعد از کلیک روی دکمه «Create» در کنسول گوگل صفحه‌ ای مشابه تصویر زیر برای شما باز می شود که به ترتیب Client ID و Client Secret در آنها ساخته شده است.

فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

3- افزودن قابلیت لاگین به سایت از طریق گوگل

اکنون مجددا به پیشخوان وردپرس برگردید. به بخش تنظیمات افزونه مراجعه نمایید.

10. کلیدهایی که در مرحله 9 دریافت نمودید را به صورت جداگانه کپی کرده و سپس در تنظیمات افزونه در پیشخوان وردپرس وارد کرده و تنظیمات را ذخیره نمایید.

آموزش ورود به وردپرس با استفاده از اکانت گوگل

11. حالا بعد از اینکه کدهای مورد نظر را در API تنظیمات افزونه وارد کرده و تنظیمات را ذخیره کردید مشابه تصویر زیر به تب Advanced options مراجعه کرده و تنظیمات را به دلخواه خود سفارشی سازی کنید.

سفارشی سازی تنظیمات افزونه google apps logn

12. حال از این به بعد کاربرانی که در سایت شما عضو میشوند قادر هستند تا بدون نیاز به وارد کردن رمز و نام کاربری از طریق ایمیلی که در سایت شما عضو شده‌اند وارد بخش کاربری خود در وردپرس شوند.

عضویت و ورود به وردپرس با اکانت گوگل

یکی از مهم ترین دارایی های هر سایت، کاربران آن است. به منظور رفاه کاربران می توان امکاناتی فراهم نمود تا برخی امور مثل ورود به سایت ساده تر شوند.  حتما با سایت هایی که امکان ورود از طریق گوگل را فراهم کرده اند برخوردید. چنین سایت هایی قابلیتی دارند که می توان در خصوص ورود به سایت با جیمیل اقدام کرد. در این مقاله آموزشی به معرفی افزونه و همچنین نحوه اتصال سایت به گوگل پرداختیم. امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشد و با استفاده از آن توانسته باشید تا امکان ورود به وردپرس با استفاده از گوگل را فراهم کنید. اگر در رابطه با این آموزش سوال و یا مشکلی برای شما پیش آمده می توانید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

هاست مخصوص وردپرس

نوشته فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش تغییر آدرس url های سایت وردپرسی پس از تغییر آدرس دامنه سایت

0
0

تا به حال برای شما پیش آمده که آدرس سایتتان را تغییر دهید و وردپرس با مشکل روبرو شود؟ با تغییر دامنه ی سایت ، ممکن است ظاهر سایت بهم ریخته شود و اجزای مختلفی هنوز بر روی آدرس دامنه ی قبلی باشند بنابر این وردپرس همچنان به دنبال مسیر قبلی بوده و وقتی آن را نمیابد با مشکل بهم ریختگی و عدم صححی لود سایت مواجه خواهید شد. برای رفع این مشکل راه حل های بسیاری وجود دارد که ما در این مقاله ی آموزشی از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم راه حلی جهت تغییر دامنه سایت وردپرسی ارائه کنیم که نیازی به استفاده از پلاگین ها و سایر موارد را نداشته وبسیار ساده می باشد پس در ادامه ی این آموزش با ما همراه باشید.

آموزش تغییر دامنه سایت وردپرسی

نحوه ی تغییر نام دامنه ی قبلی سایت وردپرسی به نام دامنه ی جدید :

  1. ابتدا به کمک آموزش ورود به هاست سی پنل یا آموزش ورود به هاست دایرکت ادمین وارد کنترل پنل مدیریتی هاست خود شوید.
  2. phpMyAdmin را باز کنید.
    نکته: در هاست دایرکت ادمین از بخش MySQL Management به phpMyAdmin مراجعه کنید.
    آموزش تغییر آدرس url های سایت وردپرسی پس از تغییر آدرس دامنه سایت
  3. دیتابیس مربوط به وردپرس را انتخاب کنید تا جداول آن باز شوند.
  4. جدول wp-option را انتخاب نمایید تا رکورد های آن باز شوند.
    تغییر دامنه سایت
  5. حال می بایست دو رکورد با نام های SiteUrl و HomeURL را بیابید که معمولا در همان ابتدا ی رکود ها هر دو گزینه قابل رویت می باشند.
    آموزش تغییر آدرس url های سایت وردپرسی پس از تغییر آدرس دامنه سایت
  6. سپس مقادیر هر دو قسمت را با نام دامنه ی جدید جایگزین کنید. حتما به سه مورد زیر دقت کنید:
    • قبل از تغییر از نام فعلی، از نام دامنه درج شده در این فیلد یک کپی بگیرید چون در مرحله 8 مورد نیاز است.
    • دقت داشته باشید انتهای آدرس کاراکتر / درج نشود.
    • آدرس سایت به همراه پروتکل درج گردد.
  7. پس از اینکه نام دامنه ی جدید را در هر دو مورد جایگزین کردید، مجدد بر روی نام دیتابیس مورد نظر کلیک کنید و سپس به سربرگ SQL بروید.
    نحوه عوض کردن دامنه سایت
  8. در این بخش می توانید کد ها و دستورات مورد نظر خود را تایپ و اجرا کنید، دستور ذیل را به صورت کامل کپی و در قسمت کد وارد کنید. در بخش olddomain.com نام دامنه ی قبلی که در مرحله 6 کپی کردید را وارد کرده و در بخش newdomain.com نیز نام دامنه ی جدید را وارد نمایید.
    UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'olddomain.com/', 'newdomain.com/');
    

    نکته: دقت کنید دامنه بین کاراکترهای ‘  ‘ درج شود. حتما کاراکتر / انتهای نام دامنه درج شود و همچنین ابتدای دامنه ها پروتکلی نوشته نشود.

  9. پس از اطمینان از صحت کد وارد شده می بایست بر روی دکمه ی Go جهت اجرای کد کلیک کنید. با این دستور تمامی لینک های داخلی وب سایت شما نیز بروز شده و به آدرس جدید منتقل خواهند شد. پیغام موفقیت آمیز بودن تغییرات را مشاهده خواهید کرد. در این پیغام تعداد سطرهای تغییر یافنه را نیز مشاهده می کنید که نباید 0 باشند.
    نحوه تغییر دامنه سایت
  10. در آخر نیز وارد بخش مدیریت وب سایت شده و از نویگیشن کنار صفحه ، تنظیمات، عمومی را فراخوانی نمایید و اطمینان یابید بخش SiteURL و HomeURL نیز به شکل صحیح تنظیم شده باشند.

نحوه تغییر دامنه سایت

پس از اجرای مراحل فوق تمامی لینک های سایت شما اصلاح شده و به دامنه ی جدید بروزرسانی خواهند شد و مشکلی در لود سایت نخواهید داشت.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار محبوب و پیشرفته است، این سیستم مدیریت محتوا جهت ارائه بهترین بازخورد به مدیران سایت ها و سازگاری با تمام قالب ها و افزونه های پیشرفته و موجود در سطح اینترنت، به یک هاست کاملا بهینه و مناسب برای وردپرس نیازمند است، بنابراین از شما دعوت به عمل می آوریم از سرویس های خارق العاده هاست اختصاصی وردپرس میزبان فا دیدن بفرمایید.

نوشته آموزش تغییر آدرس url های سایت وردپرسی پس از تغییر آدرس دامنه سایت اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس

0
0

رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس یکی از مباحثی است که برای هر وبسایت وردپرسی میتونه پیش بیاد و مواقعی به وجود میاد که هرکاری می‌کنید تا ایمیل‌های شما به دست گیرندگان سایت برسند ارسال نشده و عملا به هیچ شکل نمی‌تونید تا ایمیل‌های خودتون را به دست گیرندگان خود برسونید. این داستان فقط به اینجا ختم نشده و میتونه در مواردی مثل ارسال نشدن ایمیل هنگام ثبت نام در وردپرس، عدم ارسال ایمیل هنگام ارسال نظر در سایت و عدم ارسال ایمیل هنگام ارسال یک فرم تماس در وردپرس رخ بده که برای مدیریت سایت هم هیچ ایمیلی از سمت وردپرس ارسال نشود. بنابراین در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم تا ابتدا به این موضوع بپردازم که چرا اصلا ایمیل‌های ما در وردپرس ارسال نمیشوند؟ و سپس به معرفی راهکارهایی جایگزین بپردازم که با استفاده از اونها می‌تونید تا با خیال راحت ایمیل‌های خودتون را در وردپرس برای کاربران ارسال کنید، پس تا انتها همراه ما باشید.

چرا ایمیل‌های وردپرس ارسال نمی‌شوند؟

همونطوری که می‌دونید وردپرس برای ارسال ایمیل از تابع ()mail در زبان php استفاده می‌کنه که در صورت فعال نبودن این تابع بر روی هاست به هر دلیلی عملا هیچ ایمیلی به گیرندگان از سوی وردپرس هم ارسال نخواهد شد، بنابراین لازمه تا این تابع همیشه بر روی هاست فعال بوده و به درستی کار کنه؛ از طرف دیگه گاهی هم پیش میاد که ایمیل‌های شما به درستی ارسال می‌شوند و هیچ مشکلی هم در تابع ایمیل php هاست وجود نداره اما به دلایل گوناگونی ایمیل شما به عنوان اسپم نزد سرویس دهنده‌های ایمیل شناسایی شده و در این حالت معمولا ایمیل‌ها به پوشه هرزنامه ارسال خواهند شد.

پس می‌بینیم که در حالت کلی برای ارسال نشدن ایمیل در وردپرس دو مشکل داریم که در حالت کلی یا ایمیلی ارسال نمیشه و یا اینکه ایمیل ارسال میشه اما به دلیل اینکه ایمیل شما به عنوان اسپم شناخته شده هر ایمیلی که ارسال می‌کنید وارد پوشه هرزنامه هاست خواهد شد که برای رفع این مشکل تنها راهش اینه که افراد زیادی ایمیل شما را به عنوان not spam ثبت کنند تا سرویس دهنده‌های ایمیل مثل گذشته ایمیل شما را به عنوان هرزنامه و اسپم در نظر نگیرند و ایمیل‌ها به درستی وارد صندوق ورودی کاربران شود.

رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس

پس طبق توضیحات بالا در اولین اقدام باید شما با مدیریت هاست خودتون در ارتباط باشید و ازشون بخواهید تا مشکل ارسال نشدن ایمیل در هاست را بررسی کنند و اگر هاست شما در تابع ایمیل php دچار مشکل شده اون را برطرف کنند تا امکان ارسال ایمیل برای شما فراهم شود.

اما برای رفع مشکل عدم ارسال ایمیل وردپرس بهترین راهکار این خواهد بود تا از یک روش برای ارسال ایمیل واسطه استفاده کنید. یعنی اینکه از سایت‌هایی که با قرار دادن یک API می‌تونند تا ایمیل‌های ارسالی شما را به دست کاربران برسانند استفاده کنید. شاید حالا از خودتون بپرسید که چنین راهکاری چه مزیت‌هایی میتونه داشته باشه؟ در پاسخ به این سوال میشه به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • اطمینان از اینکه ایمیل‌های ارسالی به صندوق ورودی ارسال خواهند شد و هیچگاه به عنوان اسپم شناسایی نشده و در پوشه هرزنامه قرار نخواهند گرفت.
  • استفاده مناسب از منابع هاست به دلیل اینکه ایمیل‌های ارسالی توسط تابع ایمیل php هاست ارسال نمیشوند که در این صورت درصد اینکه سایت شما به عنوان اسپم شناسایی بشه وجود نخواهد داشت و هم اینکه اگر سایت شما پربازدید باشه و روزانه ایمیل‌های زیادی در اون ارسال شود با محدودیت در ارسال ایمیل مواجه نخواهید شد.

پس می‌بینیم که ارسال ایمیل به صورت یک واسطه برای سایت ما بهتر خواهد بود و اطمینان کاملی هم از این خواهیم داشت که ایمیل‌ها صددرصد به دست کاربران در صندوق ورودی میرسند. بنابراین برای راه‌اندازی یک سرویس واسط می‌تونید تا از راهکاری که در ادامه به اون میپردازم استفاده کنید.

  • افزونه WP Mail SMTP by WPForms که کار با آن در نظر اغلب کاربران راحت تر هست. چون مقادیر فیلدها به صورت اتوماتیک تکمیل میشه.
  • افزونه Easy WP SMTP از نظر کاربران با سیستم مدیریت محتوا سازگاری بیشتری از خود نشان داده.

در ادامه به شرح مفصل هر دو افزونه و نحوه کاربرد هر کدام می پردازیم.

WP Mail SMTP1. افزونه WP Mail SMTP by WPForms

یکی از راه کارهای سریع برای رفع مشکل عدم ارسال ایمیل در سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده از افزونه WP Mail SMTP می باشد. این افزونه تا کنون بیش از یک میلیون نصب فعال داشته و توانسته امتیاز 4.3 از 5 را در مخزن وردپرس به نام خود ثبت کند. نکته قابل توجه در خصوص این افزونه سادگی و سهولت استفاده از آن است. چرا که با انتخاب گزینه های دلخواه فیلدهای مربوط به آن گزینه به صورت اتوماتیک مقداردهی می شوند و دیگر نیازی نیست تا به دنبال تنظیمات تخصصی و شماره پورت های مربوطه باشید.

برای شروع کار ابتدا به کمک آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس به پیشخوان وردپرس خود مراجعه نمایید. سپس مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. از پیشخوان وردپرس روی گزینه افزونه ها کلیک کنید.
  2. روی زیر منوی افزودن کلیک کنید تا به بخش نصب افزونه ها هدایت شوید.
  3. در فیلد جستجو عبارت smtp را وارد نموده و آن را جستجو کنید. یا اینکه از طریق لینک زیر افزونه را دانلود نموده و به کمک راهنمای نصب افزونه وردپرس آن را نصب و اجرا نمایید.

به منظور رفع مشکل ارسال و دریافت ایمیل می توانید افزونه WP Mail SMTP by WPForms را از طریق مراجعه به مخزن وردپرس دانلود و روی وردپرس خود نصب نمایید.

دنلود افزونه WP Mail SMTP by WPForms

در صورت جستجوی افزونه: افزونه های متعددی را در این لیست مشاهده می کنید که کارکردی تقریبا یکسان دارند. افزونه WP Mail SMTP by WPForms را از لیست بیابید. روی دکمه “هم اکنون نصب کن” کلیک کنید تا نصب افزونه آغاز گردد. پس از آن دکمه ای تحت عنوان “فعال” نمایش داده می شود. جهت فعالسازی افزونه روی آن کلیک کنید.

افزونه WP Mail SMTP by WPForms

پس از نصب و فعالسازی افزونه، منوی جدیدی تحت عنوان به پیشخوان وردپرس شما افزوده خواهد شد.

رفع مشکل ارسال نشدن ایمیل در وردپرس

تنظیمات افزونه wp mail smtp by wpforms

از پیشخوان وردپرس به منوی ایمیل و زیر منوی تنظیمات مراجعه نمایید. با صفحه ای مواجه خواهید شد که دارای دو سربرگ به شرح زیر می باشد که در ادامه به شرح مفصل هر کدام خواهیم پرداخت:

  • عمومی: در این قسمت می توانید تنظیمات عمومی مربوط به پیکربندی افزونه را اعمال نمایید.
  • آزمایش ایمیل: در این سربرگ ایمیلی به عنوان تست ارسال می نماییم تا صحت عملکرد افزونه را ارزیابی کنیم.

دقت داشته باشید پیش از شروع کار می بایست یک ایمیل در هاست خود ایجاد نمایید تا عمل ارسال و دریافت ایمیل های وردپرس برمبنای آن و به واسطه سرویس ایمیل هاستتان صورت گیرد. در صورتی که هنوز ایمیلی در هاست ایجاد ننموده اید، به کمک آمورش های زیر اقدام کنید.

ساخت ایمیل در هاست سی پنل  ساخت ایمیل در دایرکت ادمین

در سربرگ عمومی، تنظیمات خود را بر اساس توضیحات زیر اعمال نمایید:

  • ایمیل ارسال کننده: آدرس مد نظرتان جهت ارسال و دریافت ایمیل را در این فیلد وارد کنید. (ایمیل ثبت شده در سرویس هاست)
  • نام ارسال کننده: نامی که قصد دارید شخص گیرنده مشاهده نماید را وارد کنید.
  • مسیر بازگشت: در صورتی که ایمیل های ارسالی با مشکل مواجه شوند یا به هر دلیلی برگشت بخورند یک گزارش از آن ها دریافت خواهید کرد. در صورت تمایل اینگزینه را در حالت فعال قرار دهید.
  • ارسال کننده ایمیل: در این قسمت روی سرویس ارسال کننده ایمیل دلخواهتان کلیک کنید. که روی حالت پیش‌فرض (هیچ‌یک) قرار دارد. در حالت ابتدایی یا همان php mail، از حالت پیش فرض سرور استفاده می گردد. اما نکته قابل توجه اینجاست که ارسال کننده تمایل دارد شخص گیرنده آدرس ایمیل درست مجموعه را مشاهده نماید نه آدرس سرور! بنابراین  گزینه پیشنهادی بعدی یعنی SMTP های دیگر را انتخاب می کنیم.

افزونه رفع مشکل ایمیل در وردپرس

نکته: سادگی یکی از موارد قابل توجهی است که باعث محبوبیت این افزونه شده. هر کدام از گزینه های ارائه شده در بخش ارسال کننده ایمیل را انتخاب نمایید، تنظیمات مربوط به آن نمایش داده می شود و برخی فیلدها نیز به صورت پیشفرض تکمیل شده اند.
 

با انتخاب حالت ارسال کننده SMTP های دیگر تنظیمات این بخش به شرح زیر خواهد بود:

  • میزبان (SMTP Host): در این بخش نام دامنه خود را وارد کنید.
  • رمزنگاری: در این قسمت سه مورد تحت عناوین  هیچ یک و SSL و TLS ارائه شده است. همواره باید به این نکته دقت داشته باشید که ممکن است برخی گزینه ها با توجه به تنظیمات امنیتی سرور میزبان شما کارایی مناسبی نداشته باشند بر همین اساس توصیه می گردد در صورت عدم دریافت عملکرد مناسب از این بخش، تمام گزینه ها را یکبار تست نمایید. ما در این بخش TLS را انتخاب کردیم.
  • پورت SMTP: در این فیلد پورت SMTP را وارد نمایید. به صورت پیشفرض پورت 587 در فیلد مربوطه درج می گردد.
  • احراز هویت: به منظور درج آدرس ایمیل و معرفی آن به افزونه، دکمه احراز هویت را در حالت فعال قرار دهید. با فعال کردن بخش احراز هویت دو فیلد در پایین صفحه ظاهر می گردد.
  • نام کاربری SMTP: ایمیل مربوطه جهت ارسال و دریافت را وارد کنید. (این ایمیل باید با ایمیلی که در فیلد ایمیل ارسال کننده وارد کردید یکسان باشد.)
  • رمز عبور SMTP: رمز عبور ایمیل خود را وارد کنید.

رفع مشکل ارسال نشدن ایمیل در وردپرس

حالا روی دکمه ذخیره تنظیمات در پایین صفحه کلیک کنید.

بررسی وضعیت عدم ارسال ایمیل از هاست

خب تا اینجای کار ما فقط تنظیمات اولیه و پیکربندی لازم جهت رفع مشکلات ایمیل در وردپرس را به اتمام رساندیم. برای اینکه مطمئن شویم تنظیمات به درستی اعمال شده و ایمیل ها به صورت صحیح ارسال می شوند از سربرگ آزمایش ایمیل کمک می گیریم.

عدم ارسال ایمیل از هاست

  1. به تب آزمایش ایمیل مراجعه می کنیم. تا بررسی کنیم آیا عمل ارسال ایمیل به درستی صورت می گیرد یا خیر.
  2. در فیلد “ ارسال به” آدرس ایمیل دلخواهی را جهت تست و بررسی وارد نمایید.
  3. روی دکمه ارسال ایمیل کلیک کنید.

 در صورتی که با پیغام Test plain text email was sent successfully! مواجه شدید یعنی سیستم ارسال و دریافت ایمیل عملکرد صحیحی دارد و این افزونه بدون مشکل در حال اجرا می باشد. همچنین اگر صندوق پستی خود را بررسی کنید این ایمیل آزمایشی را خواهید دید.

 در صورت مواجه با There was a problem while sending the test email یعنی در  ارسال ایمیل مشکلی وجود دارد. در اغلب موارد با بررسی ایمیل و رمز عبور آن مشکل رفع می گردد.

در صورتی ک این افزونه موجب رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس نشد، می توانید از افزونه Easy WP SMTP نیز کمک بگیرید. افزونه مذکور نسبت به WP Mail SMTP by WPForms بسیار سازگارتر می باشد.

 

 2. افزونه Easy WP SMTP

Easy WP SMTP یکی دیگر از افزونه های بسیار محبوب و کاربری به منظور رفع مشکل ارسال نشدن ایمیل در بین وردپرس کاران است. این افزونه تاکنون توانسته بیش از 400،000 نصب فعال را با امتیار 4.3 از 5 در مخزن وردپرس به ثبت برساند. نکته مثبت و حائز اهمیت در خصوص این افزونه سازگاری آن با سرویس های مختلف می باشد البته تنظیمات آن نیز تخصصی تر می باشد.

برای نصب و پیکربندی افزونه با آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس وارد سیستم مدیریت محتوای خود شوید سپس:

  1. روی منوی افزونه ها کلیک کنید.
  2. به زیر منوی افزودن مراجعه کنید.
  3. عبارت smtp را در فیلد افزونه ها جستجو کنید.

افزونه Easy WP SMTP را یافته روی دکمه “هم اکنون نصب کن” کنار آن کلیک کنید. پس از نصب افزونه روی دکمه “فعالسازی” که کنار آن ظاهر می شود نیز کلیک کنید.

عدم ارسال ایمیل از هاست

پس از نصب و پیکربندی افزونه زیر منوی جدیدی تحت عنوان Easy WP SMTP به بخش تنظیمات پیشخوان وردپرس شما افزوده خواهد شد. روی آن کلیک کنید تا به بخش پیکربندی افزونه هدایت شوید.

عدم ارسال ایمیل از هاست

نکته: اگر با نصب افزونه در وردپرس آشنایی ندارید میتونید از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس استفاده کرده و افزونه مورد نظر را نصب و فعال کنید.

تنظیمات افزونه ارسال ایمیل با smtp

حالا همانطور که در تصویر زیر و در تنظیمات افزونه Easy WP SMTP مشاهده می‌کنید پیکربندی هر قسمت را بر اساس توضیحاتی که در زیر ارائه شده سفارشی سازی کنید.

همانطور که پیشتر نیز ذکر شد می بایست ایمیلی در هاست خود ایجاد کنید تا عمل ارسال و دریافت بر پایه آن صورت گیرد. از آمورش های زیر برای این منظور کمک بگیرید.

ساخت ایمیل در هاست سی پنل  ساخت ایمیل در دایرکت ادمین

مشکل ارسال نشدن ایمیل وردپرس

  • From Email Address: در این فیلد آدرس ایمیل خودتون را وارد کنید.
  • From Name: در این فیلد نام دلخواه خودتون را وارد کنید. این نام در ایمیل‌های ارسالی به کاربران در عنوان فرستنده ایمیل نمایش داده خواهد شد.
  • Reply-To Email Address Reply-To Email Address: در صورتی که تمایل دارید پاسخی از سمت کاربران خود دریافت نمایید ایمیلی را در این فیلد درج کنید. از این پس پاسخ کاربر خود را در این ایمیل مشاهده خواهید کرد.

کمی پایین تر به تنظیمات مربوط به ایمیل خود می رسیم که مطابق با توضیحات زیر باید سفارشی سازی شوند:

افزونه دریافت ایمیل در وردپرس

  • SMTP Host: در این فیلد آدرس SMTP ایمیل خود را وارد کنید. به عبارت ساده تر نام دامنه خود را وارد کنید.
    نکته: هر سرور ایمیل دارای یک آدرس SMTP هستش که اگر از جیمیل استفاده می‌کنید باید در این فیلد از آدرس smtp.gmail.com استفاده کنید.
  • Type of Encription: از این بخش گزینه  STARTTLS را انتخاب کنید. تنظیمات این بخش به پیکربندی سرور شما بستگی دارد. در صورتی که موقع تست با خظا مواجه شدید دو مورد دیگر را هم تست کنید.
  • SMTP Port: در این فیلد نیز پورت 587 برای SMTP خود را وارد کنید.
    نکته: اگر قصد داشتید از اکانت جیمیل اقدام به ارسال ایمیل کنید باید پورت موجود برای جیمیل را که عدد 465 هستش وارد کنید.
  • SMTP Authentication: این گزینه را بر روی حالت YES قرار داده و سپس آدرس و رمز ایمیل خود را وارد کنید.
  • SMTP username: در این گزینه آدرس ایمیل هاست خود را برای بررسی و استفاده از SMTP وردپرس وارد کنید.
  • SMTP Password: در این گزینه هم رمز ایمیل خود را وارد کرده و تنظیمات را ذخیره کنید.

حالا تنظیمات را ذخیره کرده. به سربرگ TEST EMAIL مراجعه و یک ایمیل تست ارسال کنید.

افزونه دریافت ایمیل در وردپرس
افزونه دریافت ایمیل در وردپرس

برای ارسال ایمیل تست، در فیلد To آدرس دریافت کننده ایمیل را ارسال کنید تا ایمیل از طریق SMTP وردپرس برای اون ارسال بشه و سپس در فیلد Subject عنوان ایمیل خودتون را وارد کرده و در نهایت در فیلد Message متن ایمیل خودتون را وارد کرده و روی دکمه Send Test Email کلیک کنید.

در صورت صحیح بودن تنظیمات با پیغامی مشابه تصویر بالا مواجه خواهید شد.

نکته: دقت داشته باشید در فیلد Subject  به هبچ عنوان از کلماتی چون تست یا test استفاده نکنید چرا که به این صورت اسپم شناخته خواهند شد.

حالا از این پس هر ایمیلی که در وردپرس ارسال کنید از طریق SMTP و بدون هیچ گونه مشکلی ارسال خواهد شد و خیالتون هم از بابت دریافت ایمیل آسوده خواهد بود.

رفع مشکل عدم ارسال ایمیل در لوکال هاست زمپ

یکی از مشکلاتی که کاربران در هنگام طراحی سایت دارند این است که هنگام استفاده از لوکال هاست امکان ارسال ایمیل را ندارند. بنابراین استفاده از این افزونه‌ها می‌تواند مشکل عدم ارسال ایمیل در لوکال هاست را برطرف کند تا سایت خود را به صورت کامل در لوکال هاست پیاده سازی کنند و در نهایت به هاست منتقل کنند. اما در برنامه لوکال هاست XAMPP مشکلی وجود دارد که با استفاده از این افزونه هم نمیتوان ایمیل ارسال کرد.

به دلیل اینکه در برنامه لوکال هاست زمپ از توابع خود php برای ارسال ایمیل استفاده می‌شود این توابع فقط و فقط در نسخه 32 بیتی ویندوز کار می‌کنند و امکان ارسال ایمیل در لوکال هاست را خواهید داشت. اما افرادی که از نسخه 64 بیتی ویندوز استفاده می‌کنند به این روش قادر به ارسال ایمیل در لوکال هاست نخواهند بود. بنابراین بهتر است از افزونه دیگری استفاده کنید که امکان ارسال ایمیل را به شما خواهد داد. افزونه‌ای که برای کلیه نسخه‌های ویندوز در لوکال هاست امکان ارسال ایمیل را خواهد داد با نام wp mail smtp در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است که برای استفاده از این افزونه میتونید از آموزش رفع مشکل عدم ارسال ایمیل در لوکال هاست زمپ استفاده کنید. دقت داشته باشید که برای اینکه امکان ارسال ایمیل را داشته باشید باید از حالت ارسال ایمیل با استفاده از API گوگل اقدام کنید.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا نسبت به رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس و عدم ارسال ایمیل وردپرس اقدام کنید. اگر در رابطه با این آموزش سوالی داشتید و یا مشکلی در حین کار باهاش براتون به وجود اومد میتونید تا از بخش دیدگاه‌ها مطرح کنید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

ارسال ایمیل از طریق smtp با افزونه smtp mailer

0
0

به طور کلی ارسال ایمیل برای صاحبان وب سایت های مختلف یک قابلیت بسیار مهم است. به همین دلیل آنها همواره به دنبال شرایطی هستند که بتوانند ایمیل های خود را به بهترین نحو ممکن مدیریت کنند و نگرانی درباره ارسال و دریافت ایمیل نداشته باشند. یکی از مواردی که می تواند در این زمینه کمک کننده باشد، ارسال ایمیل از طریق smtp است. زمانی که شما این قابلیت را روی وب سایت وردپرسی خود فعال می کنید، می توانید به راحتی و بدون مشکل ایمیل های خود را مدیریت کرده و نگرانی در این زمینه نداشته باشید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه ارسال ایمیل از طریق smtp در وردپرس با استفاده از افزونه smtp mailer را به شما آموزش دهیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. 🙂

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

قابلیت ارسال ایمیل از طریق smtp در وردپرس

به طور کلی وردپرس برای ارسال ایمیل از تابع ()mail در زبان php استفاده می کند که در صورتی که این تابع روی سرور فعال نباشد یا به هر دلیلی ایمیل شما اسپم شده است، در خصوص ارسال و دریافت ایمیل دچار مشکل خواهید شد. در همین راستا بسیاری از شرکت های ارائه دهنده خدمات هاست به کاربران خود پیشنهاد می کنند تا از smtp برای ارسال ایمیل های خود استفاده نمایند. با فعالسازی این تابع شما می توانید به راحتی ایمیل های وب سایت خود را مدیریت نمایید و دیگر درگیر مشکلات مربوط به ارسال ایمیل نخواهید بود. یکی از افزونه های بسیار مناسبی که می توانید از آن برای فعالسازی قابلیت ارسال ایمیل smtp در وردپرس استفاده نمایید، افزونه smtp mailer است. در ادامه به بررسی این افزونه و پیکربندی آن برای ارسال ایمیل اشاره خواهیم کرد.

نحوه ارسال ایمیل از طریق smtp با افزونه smtp mailer

به منظور ارسال ایمیل از طریق smtp در وردپرس شما باید مسیر مشخصی را دنبال کنید که در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت:

  1. در اولین گام شما باید با استفاده از راهنمای ورود به وردپرس وارد پیشخوان وردپرس وب سایت خود شوید.
  2. سپس از میان منوهای موجود در پیشخوان، منو افزونه ها را انتحاب نمایید.
    قابلیت ارسال ایمیل از طریق smtp در وردپرس
  3. در صفحه جدیدی که برای شما نمایش داده می شود، شما باید عبارت smtp mailer را در فیلد جستجو قرار گرفته در صفحه وارد کرده و آن را جستجو نمایید. سپس افزونه های مرتبط به شما نمایش داده می شود که باید افزونه smtp mailer را نصب و فعال نمایید.
    امکان ارسال ایمیل از طریق smtp در وردپرس
  4. بعد از نصب افزونه smtp mailer شما می توانید از طریق منو تنظیمات، زیر منو smtp mailer را انتخاب کرده تا وارد صفحه مربوط به تنظیمات آن شوید.
    ارسال ایمیل از طریق smtp با افزونه smtp mailer
  5. در صفحه جدیدی که به شما نمایش داده می شود، شما باید به منظور ارسال ایمیل از طریق smtp فیلدهای خالی موجود در زبانه General را کامل نمایید.
    نحوه ارسال ایمیل از طریق smtp با افزونه smtp mailerاین موارد عبارت است از:
    • SMTP Host: در این قسمت شما باید نام میزبانی که قصد دارید از طریق آن ایمیل خود را ارسال نمایید را وارد نمایید. در نظر داشته باشید که فرمتی که باید در این بخش قرار بگیرد به صورت smtp.yourdomain.com است.
      برای پیدا کردن hostname خود شما باید وارد بخش Email account شده و از طریق دکمه Connect Devices قرار گرفته در مقابل آدرس ایمیل مورد نظر خود وارد صفحه مربوطه شوید. در این صفحه دو باکس مجزا تحت عنوان Mail Client Manual Settings وجود دارد که در مقابل عبارت Incoming server شما می توانید نام سرور میزبان خود را مشاهده نمایید. در نظر داشته باشید که شما باید با توجه به فعال یا غیرفعال بودن SSL/TLS عبارت قرار گرفته در مقابل بخش عنوان شده را انتخاب نمایید. در نظر داشته باشید که سایر اطلاعات مثل نام کاربری، رمز عبور و… نیز در این بخش قابل مشاهده است.
    • SMTP Authentication: شما از طریق این بخش تعیین می کنید که در فرآیند ارسال ایمیل از طریق smtp اعتبارسنجی SMTP فعال باشد یا نه. بهتر است این گزینه را در حالت Yes قرار دهید.
    • SMTP Username: در این قسمت شما باید نام کاربری smtp وب سایت خود را وارد نمایید. به طور معمول نام کاربری شما همان آدرس ایمیل هاستتان می باشد.
    • SMTP Password: پسورد مربوط به نام کاربری مشخص شده نیز باید در این قسمت وارد شود. اگر نام کاربریتان همان آدرس ایمیلتان است در این قسمت نیز رمز ایمیل خود را وارد نمایید.
      در نظر داشته باشید که شما باید یک ایمیل در هاست خود ایجاد نمایید تا عمل ارسال و دریافت ایمیل های وردپرس با استفاده از آن و به واسطه سرویس ایمیل هاستتان صورت گیرد. در صورتی که هنوز ایمیلی در هاست ایجاد ننموده اید، به کمک آمورش های زیر اقدام کنید و سپس نام کاربری و رمز خود را در قسمت های عنوان شده وارد نمایید.
      ساخت ایمیل در سی پنل ساخت ایمیل در دایرکت ادمین
    • Type of Encryption: از طریق این بخش شما تعیین می کنید که ارسال ایمیل از طریق smtp به چه سبکی رمزنگاری شود. در اکثر سرورها پیشنهاد می شود از حالت TLS استفاده شود.
    • SMTP Port: شما در این قسمت باید پورتی که می خواهید فرآیند ارسال ایمیل از طریق آن صورت بگیرد را وارد نمایید. پورتی که شما باید وارد نمایید 587 است.
    • From Email Address: آدرس ایمیلی که قصد دارید ارسال ایمیل از طریق smtp را از طریق آن دنبال نمایید را باید در این قسمت وارد نمایید. به طور معمول آدرس ایمیل ارسالی شما همان ایمیلی است که در قسمت نام کاربری آن را وارد کرده اید.
    • From Name: شما باید نامی که می خواهید در ایمیل به عنوان فرستنده نمایش داده شود را در این قسمت وارد نمایید.
    • Disable SSL Certificate Verification: این گزینه در خصوص اطلاع رسانی های مربوط به SSL شما است که بهتر است آن را بدون تغییر رها کنید.
    بعد از اینکه فیلدهای عنوان شده را با محتوای مناسب پر کردید، زمان آن می رسد که با کلیک روی دکمه Save Changes تغییرات اعمال شده را ذخیره نمایید.
    ارسال ایمیل از طریق smtp با افزونه smtp mailer
  6. بعد از اینکه تغییرات مربوط به ارسال ایمیل از طریق smtp در وردپرس را اعمال نمودید، زمان آن می رسد که از قابلیت ارسال ایمیل تستی استفاده کرده و اطمینان حاصل کنید که ایمیل بدون مشکل ارسال می شود. در همین راستا شما باید روی زبانه دوم یعنی زبانه Test Email کلیک نمایید.
    آموزش ارسال ایمیل از طریق smtp با افزونه smtp mailerدر این زبانه شما با سه فیلد خالی زیر رو به رو می شوید:
    • To: در این قسمت شما باید آدرس ایمیلی که می خواهید ایمیل تست به آن ارسال شود را وارد نمایید.
    • Subject: عنوان ایمیل را می توانید در این قسمت وارد نمایید. به عنوان مثال در تصویر زیر عنوان ایمیل، پیغام تستی است.
    • Message: محتوایی که قصد دارید در ایمیل تست شما نمایش داده شود باید در این بخش وارد شود. در تصویر زیر این یک نمونه تستی است محتوایی می باشد که برای نمونه در آن قسمت وارد شده است.
    بعد از پر کردن فیلدهای عنوان شده با اطلاعات مورد نظر روی دکمه Send Email کلیک نمایید.
    در نظر داشته باشید که در صورتی که در انتهای کدهایی که نمایش داده می شود عبارت Connection: closed نمایش داده شود، نشان دهنده این موضوع است که ارسال با موفقیت انجام گرفته است. 
  7. حال زمان آن می رسد که به آدرس ایمیل انتخاب شده مراجعه کرده و بررسی کنید که ایمیل به درستی ارسال شده است یا نه. در صورتی که فرآیند ارسال ایمیل از طریق smtp به درستی پیش رفته باشد، شما با ایمیلی همانند تصویر زیر رو به رو خواهید شد.
    امکان ارسال ایمیل از طریق smtp با افزونه smtp mailer

مدیریت درست ایمیل ها نقش بسیار مهمی در بهبود شرایط کسب و کارهای مختلف دارد. به همین دلیل نیز افراد به دنبال شرایطی هستند که بتوانند به بهترین شکل ممکن فرآیند ارسال و دریافت ایمیل وب سایت خود از طریق هاست را مدیریت کنند. یکی از بهترین روش هایی که می تواند در این خصوص مورد استفاده قرار داد، ارسال ایمیل با smtp است. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا نحوه ارسال ایمیل از طریق smtp با ازفزونه smtp mailer را به شما آموزش دهیم. در صورت داشتن هرگونه سوال یا وجود هر نوع ابهامی در خصوص مطالب عنوان شده در این آموزش می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید.

نوشته ارسال ایمیل از طریق smtp با افزونه smtp mailer اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

رفع مشکل نصب نشدن بسته نصبی وردپرس با ۲ روش ساده

0
0

نصب نشدن بسته نصبی وردپرس دلایل متعددی دارد اما یکی از شایع ترین دلایل که منجر به عدم نصب بسته نصبی و توقف نصب می شود این است که قالب قدیمی بود و با نسخه های MYSQL و mariadb سازگاری و یا همخوانی ندارد. در چنین شرایطی می توانید با تغییراتی جزئی مشکل نصب نشدن قالب و خطای دیتابیس را رفع کنید. در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم روش حل مشکل نصب نشدن قالب وردپرس و ارور دیتابیس را بررسی کنیم.

میزبان فا به هیچ عنوان نصب قالب های قدیمی را توصیه نمی کند چرا که همواره می بایست در خصوص بروزرسانی هسته وردپرس، قالب و افزونه های سایت خود اقدام نمایید.

آموزش رفع خطای نصب نشدن بسته نصبی وردپرس

در سرور اختصاصی جدید با توجه به آپدیت شدن سرویس های MYSQL و mariadb زمان نصب قالب های وردپرسی قدیمی که به نسخه های قدیمی تر از این دو سرویس نیازمند هستند زمان نصب بسته نصبی وردرس اتصال به دیتابیس برقرار نخواهد شد و وضعیت fail مشاهده می شود. دلیل اصلی نمایش این هشدار قدیمی بودن قالب و عدم همخوانی با نسخه های جدید سرویس های مذکور است. در چنین شرایطی دو رهکار برای رفع ارور fail شدن نصب بسته نصبی وجود دارد:

  1. نصب نسخه جدید از قالب که با سرویس های مربوطه سازگار باشد.
  2. دور زدن پیش نیازها و رفع محدودیت نصب قالب قدیمی یا فعال سازی گزینه legacy collaction

1- مشکل fail شدن نصب قالب وردپرس

پس از اجرای بسته نصبی و شروع فرایند نصب قالب وردپرسی زمانی که اطلاعات مربوط به دیتابیس خود را وارد نمودید چنانچه با خطا مواجه شدید روش فعلی را امتحان کنید این روش در برخی قالب ها پاسخگو بوده و موجب رفع مشکل خواهد شد:

  1. در کادر تعریف دیتابیس برای بسته نصبی ابتدا اطلاعات مربوط به دیتابیس شامل نام دیتابیس، نام کاربری و رمز دیتابیس را وارد کنید.
  2.  در بخش Options از قسمت Legacy گزینه Enable legacy collaction fallback supprt for unknown collection types را فعال نمایید.
    خطای نصب نشدن قالب
  3. سپس روی دکمه Test database کلیک کنید چنانچه اعتبارسنجی دیتابیس صورت گرفت و مقابل پارامترها گزینه های سبزرنگ good و pase را مشاهده نمودید می توانید مابقی مراحل نصب بسته نصبی را دنبال نمایید.
🔴🔴 این روش در برخی از قالب ها پاسخگو است چنانچه مطابق تصویر زیر با این روش اعتبار سنجی به درستی صورت نگرفت و وضعیت های error یا fail مشاهده شد یا  دکمه next برای شما فعال نگردید می بایست راهکار دوم را امتحان کنید.

فعال نشدن دکمه next زمان نصب قالب

2- حل مشکل فعال نشدن دکمه next بسته نصبی

همانطور که گفته شد در حین نصب بسته نصبی می توان خطا را رفع نمود اما چنانچه خطا رفع نشد، اعتبارسنجی صورت نگرفت و دکمه next بسته نصبی برای شما غیرفعال بود به ترتیب مراحل زیر را دنبال نمایید:

  1. به مسیر نصب بسته نصبی مراجعه نموده و در پوشه dup-installr به دنبال فایلی تحت عنوان dup-archive بگردید.
  2. روی فایل راست کلیک کرده و گزینه Edit را انتخاب نمایید. در کادر باز شده مجددا روی دکمه edit کلیک کنید.
    رفع خطای utf8 زمان نصب قالب وردپرس
  3. با توجه به اینکه هشدار نمایش داده شده در حین نصب قالب به نوع دیتابیس مربوط می باشد با زدن کلیدهای ctrl+f در میان کدهای این فایل عبارت utf8 را جستجو کنید.
  4. قطعه کد “utf8_general_ci” و سمی کالن روبروی این خط را حذف نموده و فایل را ذخیره کنید.
  5. اکنون روی دکمه Save Changes کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.
    رفع خطای utf8 وردپرس
  6. اکنون مجدا به مراحل نصب بسته نصبی مراجعه کرده و روی دکمه Test database کلیک کنید.

همانطور که مشاهده می کنید اعتبار سنجی به صورت کامل صورت خواهد گرفت و هیچ گونه خطایی مشاهده نخواهد شد. بدین ترتیب می توانید مابقی مراحل نصب بسته نصبی روی هاست را دنبال کنید. چنانچه حین نصب خطای دیگری نیز مشاهده شد می توانید از راهنمای تصویری رفع مشکلات موجود در نصب بسته نصبی وردپرس کمک بگیرید.

نصب نشدن بسته نصبی وردپرس یکی از چالش هایی است که اغلب وردپرس کاران با آن مواجه شده اند و البته دلایل متعددی وجود دارد که باعث اختلال در روند نصب بسته نصبی وردپرس خواهد شد به گونه ای که افراد گاها مجبور به تغییر قالب هستند. یکی از خطاهایی که به کررات مشاهده می شود Fail شدن دیتابیس زمان نصب بسته نصبی وردپرس است. در چنین شرایطی تنها کافیست که تغییراتی در بخش utf8_general صورت گیرد بدین ترتیب مشکل رفع و ارتباط با دیتابیس به درستی صورت خواهد گرفت.

نوشته رفع مشکل نصب نشدن بسته نصبی وردپرس با ۲ روش ساده اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

حل مشکل cURL error 28: SSL connection timeout در وردپرس

0
0

اگر شما هم سایت خود را با وردپرس ایجاد کرده باشید، در روزهای اخیر متوجه این موضوع شده اید که پیشخوان، افزونه ها و قالب وب سایت شما به دلیل عدم ارتباط با سرورهای خارج از کشور و مخزن وردپرس با ارور cURL error 28: SSL connection timeout مواجه شده و به همین دلیل سرعت سایت و پیشخوان وردپرس به شدت کند شده و مدیریت سایت را عملا غیر ممکن ساخته است، پس برای حل مشکل cURL error 28: SSL connection timeout در وردپرس با پایگاه دانش میزبان فا همراه باشید تا بهترین راه حل ها جهت افزایش سرعت پیشخوان وردپرس به دلیل خطای ارتباطی را بررسی کنیم.

با توجه به زیرساخت کاملا پایدار و فوق مستحکم شرکت میزبان فا، هیچکدام از سرویس های میزبانی این شرکت از جمله سرویس های هاست و سرور ابری با این مشکل رو به رو نبوده و تمام وب سایت های میزبانی شده بدون مشکل در دسترس می باشند، این مطلب جنبه ی آموزشی و حل مشکل برای عموم کاربران دارد.

حل مشکل کندی پیشخوان وردپرس

قبل از هرگونه اقدامی باید به این نکته توجه کنیم که چه آدرس هایی درخواست های خروجی به سرور ارسال می کنند و کدامیک از آنها با خطای cURL مواجه می شوند، برای بررسی این مورد لازم است در قدم اول افزونه کوئری مانیتور (Query Monitor) را روی سایت خود نصب کنیم.

افزونه کوئری مانیتور

برای دانلود افزونه کوئری مانیتور روی لینک زیرکلیک کنید:

دانلود Query Monitor Plugin

بعد از دانلود افزونه، وارد پیشخوان وردپرس خود شده و از مسیر افزونه ها > افزودن > بارگذاری افزونه، فایل zip دانلود شده را آپلود و سپس فعال کنید.

پس از فعالسازی افزونه Query Monitor گزارش این افزونه به نوار بالای پیشخوان اضافه می گردد، برای بررسی درخواست های خروجی، ماوس خود را روی گزارش نگه دارید و پس از باز شدن روی گزینه HTTP API Calls کلیک کنید.

در این قسمت تمام درخواست های خروجی را می توانید مشاهده کنید، جهت ادامه مراحل می توانید آدرس هایی که با خطای URL error 28: SSL connection timeout و خطا های ارتباطی مشابه مانند cURL erorr 35 و cURL erorr 56 و…  مواجه هستند را در یک فایل متنی مثل نوت پد یا کلپ بورد ذخیره کنید.

حل مشکل cURL error 28: SSL connection timeout در وردپرس

رفع ارور cURL error 28: SSL connection timeout در وردپرس

پس از آنکه آدرس هایی که خطای ارتباطی با سرور داشته اند را استخراج کردید، لازم است این درخواست ها را مسدود کنید تا سرعت سایت و پیشخوان وردپرس به حالت عادی بازگردد، شایان ذکر است عمده این درخواست ها نیاز به ارتباط با مخزن وردپرس دارند. یکی از افزونه هایی که این کار را به شکل مطلوبی انجام داده و امکان ایجاد لیست مسدود سازی و لیست تایید شده را دارد افزونه Smart Request است.

با استفاده از افزونه Smart Request می توانید آدرس هایی که در پیشخوان وردپرس خطای ارتباطی دارند را در لیست مسدود شده قرار داده و آدرس هایی مانند درگاه پرداخت، سیستم های حسابداری و… را در مسیر تایید شده قرار دهید. بدین منظور ابتدا افزونه را از طریق لینک زیر دانلود نموده سپس به کمک آموزش نصب افزونه وردپرس آن را روی وبسایت وردپرسی خود نصب و فعال کنید.

دانلود افزونه Smart Request

پس از نصب و فعالسازی، از قسمت تنظیمات گزینه Smart Request را انتخاب کنید تا وارد محیط افزونه شوید.

افزونه Smart Request

برای شروع به کار از قسمت مسیرهای مسدود شده گزینه مشاهده لیست را انتخاب کنید و آدرس هایی که در مرحله قبل استخراج نموده اید را به این لیست اضافه کنید. همچنین می توانید آدرس های مهم که نباید اتصال آنها با سایت شما قطع گردد را در لیست مسیر های تایید شده قرار دهید.

مسدود سازی درخواست های خروجی وردپرس

اگر سرعت پیشخوان وردپرس شما به شدت پایین آمده و یا با ارور 500 مواجه می‌شوید که انجام مراحل فوق را برای شما غیر ممکن کرده است می توانید به صورت موقت کد زیر را به فایل WP-Config اضافه کنید تا تمام درخواست های خروجی را مسدود کنید:

define( 'WP_HTTP_BLOCK_EXTERNAL', true );

توجه داشته باشید کد فوق تمام درخواست های خروجی را مسدود کرده و احتمال بروز اختلال در اتصال به درگاه بانکی و… می گردد، اگر به هر دلیلی تمایل دارید به صورت دائم از این مورد استفاده کنید می توانید با اضافه کردن کد زیر در خط بعدی کد مذکور یک یا چند آدرس دلخواه خود را در لیست سفید قرار دهید:

define( 'WP_ACCESSIBLE_HOSTS', 'yourdomain.com, yourdomain.com ');

به جای yourdomain.com, yourdomain.com می توانید آدرس های دلخواه مانند لینک درگاه پرداخت و… را قرار دهید و با استفاده از کارکتر , دامنه ها را از هم جدا کنید.

🟢🔵 نکته: اگر لازم است تمام ساب دامین های یک آدرس را در لیست سفید قرار دهید می توانید قبل از آدرس از کاراکتر * استفاده کنید، برای مثال کد زیر تمام ساب دامین های شاپرک را در لیست سفید قرار داده تا فرایند پرداخت با اختلال رو به رو نگردد:

define( 'WP_ACCESSIBLE_HOSTS', '*.shaparak.ir');

مسدود کردن درخواست های خروجی در وردپرس

حل مشکل نصب و بروز رسانی افزونه های وردپرس به دلیل خطای cURL

راه حل های مذکور مشکلاتی مانند بروزرسانی افزونه های وردپرس را حل نخواهد کرد و راهی موقت جهت مدیریت وب سایت و جلوگیری از کندی پیشخوان وردپرس است.

هاستینگ میزبان فا با تجربه طولانی مدت خود در میزبانی داخلی و دارا بودن پیشرفته ترین سیستم های آنتی تحریم و شبکه قدرتمند ابری مشکلاتی مانند عدم ارتباط وب سایت با سرورهای خارج از کشور، عدم بروزرسانی افزونه های وردپرس و… را نداشته و تمام سرویس های میزبانی وب و سرور مجازی با بالاترین سرعت و کیفیت در حال ارائه خدمات میزبانی است.

سرور مجازی ایران میزبان فا

نوشته حل مشکل cURL error 28: SSL connection timeout در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


آموزش نصب افزونه در وردپرس و کار کردن با آن ها

0
0

نصب افزونه در وردپرس یکی از مراحل اولیه در راه‌اندازی و ساخت سایت محسوب می شه در حقیقت بعد از خرید هاست ایران میزبان فا یا خارج و نصب وردپرس، در مرحله بعد نوبت به استفاده از افزونه‌ها و پلاگین‌های کاربردی وردپرس می‌رسه تا با استفاده از میلیون ها افزونه وردپرس که هرکدوم از اونها با هدف خاص و قابلیت‌های ویژه‌ای طراحی شده و در مخزن وردپرس ثبت شده‌اند سایت خودتون را حرفه‌ای‌تر کرده و امکانات بیشتری به اون اضافه کنید. افزونه‌ وردپرس این امکان را به ما خواهد داد تا با استفاده از اونها قابلیت‌هایی که در پوسته سایت ما وجود ندارند و کدنویسی اونها انجام نشده در سایت پیاده‌سازی کنیم. افزونه وردپرس شامل موارد گوناگونی میشه که هر کدوم کاربرد خاص خودشون رو دارند و برای یک کار شما میتونید چندین افزونه را تست کرده و ببینید که کدومش امکانات و قابلیت‌های بیشتری در اختیارتون قرار میده تا از اون استفاده کنید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم تا به آموزش مدیریت و نصب افزونه وردپرس بپردازم تا با استفاده از این آموزش به کلیه اقداماتی که برای نصب و استفاده از افزونه‌های وردپرس نیاز دارید، آشنا شده و از اونها استفاده کنید. همچنین نحوه تهیه یک افزونه از گیت‌هاب رو هم مشابه چیزی که در آموزش نصب و مدیریت قالب وردپرس دیدیم مرور خواهیم کرد.

آموزش نصب افزونه وردپرس و کار با افزونه ها

اولین قدم برای مدیریت افزونه وردپرس اینه که به صفحه اختصاص داده شده برای اون مراجعه کنید. بنابراین وارد پیشخوان وردپرس شده و سپس به مسیر افزونه‌ها مراجعه کنید. با مراجعه به این صفحه لیستی از افزونه‌های موجود در سایت خودتونو مشاهده می‌کنید.

برای نصب افزونه وردپرس دو راهکار دارید که می‌تونید توسط این دو راهکار اقدام به نصب و فعال کردن هر نوع افزونه‌ای با هر کارکردی در سایت خودتون اقدام کنید که عبارتند از نصب افزونه از مخزن وردپرس که توسط پیشخوان وردپرس صورت می‌گیره و راهکار دوم نصب افزونه سفارشی که می‌تونید با آپلود کردن افزونه توسط پیشخوان وردپرس و یا از طریق هاست اقدام به نصب و فعال سازی افزونه کنید.

  1. جستجوی افزونه در محیط وردپرس و نصب
  2. دانلود افزونه و نصب آن (از طریق پیشخوان، هاست و گیت هاب)

آموزش نصب افزونه وردپرس و کار با افزونه ها در وردپرس

 

1- آموزش نصب افزونه وردپرس از مخزن وردپرس

برای نصب افزونه وردپرس که از مخزن وردپرس دانلود شده، افزونه سفارشی که خودتان کدنویسی و طراحی کردید و یا اینکه از فروشگاه‌های مجاز فروش افزونه وردپرس خریداری کردید باید از طریق بارگذاری افزونه اقدام کنید.

چنانچه برای نصب افزونه به صورت مستقیم از طریق مخزن وردپرس با مشکل اتصال مواجه هستید یا افزونه تجاری تهیه نموده اید از روش زیر در راستای نصب و راه اندازی افزونه مورد نظر اقدام کنید.

گاهی ممکن است افزونه را خریداری یا دانلود کرده باشید، در صورتی که قصد دارید افزونه را از طریق پیشخوان وردپرس آپلود کنید مراحل زیر را دنبال نمایید:

  1. ابتدا افزونه مورد نظر را از مخزن وردپرس به آدرس wordpress.org  و سپس مراجعه به منوی Download & Extend و زیر منوی plugins یا از آدرس مورد نظرتان دانلود نمایید.
    نصب افزونه وردپرسی
  2. بدین منظور می توانید نام افزونه مورد نظر را جستجو نموده و آن را دانلود و روی سیستم خود ذخیره کنید.
  3. دانلود افزونه از طریق وردپرسدر پیشخوان وردپرس به مسیر افزونه‌ها> افزودن مراجعه کرده و سپس مشابه تصویر زیر روی دکمه بارگذاری افزونه کلیک کنید تا محتوای بخش آپلود فایل براتون نمایش داده بشه.
  4. سپس افزونه‌ای که خریداری و یا دانلود کردید را از سیستم خودتون انتخاب کرده و در نهایت با کلیک روی دکمه هم‌اکنون نصب کن اونو آپلود کنید.
    آموزش نصب افزونه وردپرس و کار با افزونه ها در وردپرس
  5. بعد از اینکه روی دکمه هم‌اکنون نصب کن کلیک کردید منتظر بمونید تا بسته به میزان حجم افزونه عملیات نصب انجام بگیره و به صفحه بعدی که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید هدایت شوید.
  6. در این صفحه همونطوری که در تصویر می‌بینید جزئیات نصب افزونه به شما نمایش داده خواهد شد که در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات نصب افزونه دکمه فعال‌کردن افزونه بهتون نشون داده میشه که می تونید در نهایت با کلیک روی این دکمه افزونه نصب شده را در سایت فعال کنید.

آموزش نصب افزونه وردپرس و کار با افزونه ها در وردپرس

یا با کلیک روی متن بازگشت به نصب‌کننده‌ی افزونه‌ها، به صفحه افزونه‌ها در پیشخوان وردپرس برگردید.

2- نصب افزونه از پیشخوان وردپرس به صورت مستقیم

مخزن وردپرس تا به امروز تونسته تا بیش از 50 هزار افزونه وردپرس را در خودش ثبت کند که می‌تونید با نصب و فعال کردن هر یک از افزونه‌های وردپرس در سایت خودتون از امکاناتی که این افزونه‌ها در اختیار شما قرار می‌دهند استفاده کنید. برای نصب افزونه از مخزن وردپرس مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدابه کمک آموزش ورود به مدیریت وردپرس و وارد کردن نام کاربری و رمز، به پیشخوان وردپرس لاگین کنید.
  2. به مسیر “افزونه‌ها” در پیشخوان وردپرس مراجعه کرده و سپس روی دکمه افزودن کلیک کنید و یا اینکه مستقیما به مسیر “افزونه‌ها> افزودن” مراجعه کنید تا به صفحه افزودن افزونه هدایت شوید.
  3. با مراجعه به این صفحه لیستی از افزونه‌های پرطرفدار و محبوب را مشاهده خواهید کرد که می‌تونید از آنها هم استفاده کنید.
    آموزش نصب افزونه وردپرس و کار با افزونه ها در وردپرس
  4. حالا برای نصب افزونه همونطور که در تصویر مشاهده می‌کنید نام افزونه مد نظرتون را در فیلد جستجوی افزونه‌ها… که در بالای صفحه در سمت چپ قرار داره وارد کنید و به دنبال افزونه‌ای که هستید بگردید.
  5. بعد از این که نام افزونه را وارد کردید مدت کوتاهی منتظر بمونید تا نتایج جستجو به شما نمایش داده شده و سپس بعد از مشاهده افزونه مدنظرتون در نتایج جستجوی افزونه روی دکمه هم‌اکنون نصب کن کلیک کنید تا عملیات نصب افزونه آغاز شود.
  6. بعد از نصب افزونه این دکمه به نام فعال‌کردن تغییر پیدا میکنه که با کلیک روی اون افزونه فعال شده و می‌توانید تا با مراجعه به صفحه افزونه که در پیشخوان وردپرس و یا زیرمنوهای اصلی اضافه میشه به تنظیمات و سفارشی سازی افزونه برای استفاده از اون اقدام کنید.

3- آموزش نصب افزونه وردپرس در هاست cpanel

اما گاهی پیش میاد که به دلایل بروز خطا و یا عدم دسترسی به پیشخوان وردپرس بخواین تا از طریق FTP و یا هاست اقدام به نصب افزونه وردپرس کنید. برای این منظور چه از FTP استفاده کنید و چه مستقیما از طریق File Manager هاست اقدام به نصب افزونه کنید لازمه تا ابتدا به دایرکتوری یا همون پوشه /public_html/wp-content/plugins/ مراجعه کنید. در اینجا من از هاست سی‌پنل برای آپلود افزونه استفاده می‌کنم.

  1. بعد از ورود به هاست سی پنل یا ورود به هاست دایرکت ادمین روی گزینه File manager کلیک کنید تا به فایل منیجر وارد شده و سپس به مسیری که در بالا بهش اشاره شد مراجعه کنید.
    آموزش نصب افزونه وردپرس و کار با افزونه ها در وردپرس
  2. با مراجعه به این مسیر مشابه تصویر بالا لیستی از پوشه‌ها رو مشاهده می‌کنید که در اون افزونه‌های استفاده شده توسط شما در سایت قرار دارند و هر یک از این پوشه‌ها مربوط به یکی از افزونه‌های شما هستند. حالا برای اینکه بخواهید تا افزونه جدیدی در این بخش اضافه کنید باید پوشه افزونه را در اینجا قرار بدین، بنابراین از پوشه اصلی افزونه خودتون یک فایل فشرده با فرمت zip. تهیه کنید و سپس روی دکمه Upload کلیک کنید تا به صفحه آپلود افزونه هدایت شوید.
  3. بعد از مراجعه به صفحه آپلود هاست سی پنل مشابه تصویر زیر فایل فشرده افزونه خودتون را انتخاب کرده و در هاست آپلود کنید.
    آموزش نصب افزونه وردپرس و کار با افزونه ها در وردپرس
  4. حالا بعد از اینکه آپلود کامل شد روی لینک آبی رنگ پایین صفحه که در تصویر بالا هم اونو می‌بینید کلیک کنید تا به پوشه افزونه‌های وردپرس هدایت شوید. همونظور که در تصویر می‌بینید افزونه مورد نظر شما به هاست اضافه شده و حالا لازمه تا برای ادامه نصب افزونه اونو از حالت فشرده خارج کنید.
  5. مشابه تصویر روی فایل فشرده افزونه راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید.
    نصب افزونه روی هاست
  6. سپس در پنجره باز شده روی دکمه Extract Files کلیک کنید تا بسته به حجم فایل افزونه از حالت فشرده خارج شده و پوشه اون به دایرکتوی plugins اضافه شود.

نصب افزونه روی هاست

حالا افزونه با موفقیت در سایت وردپرسی شما نصب شده و کافیه تا اون را فعال کرده و ازش استفاده کنید. برای این منظور به مسیر افزونه‌ها در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید و سپس روی دکمه فعال کردن افزونه نصب شده کلیک کنید تا در سایت فعال شده و از اون استفاده کنید.

فعال کردن افزونه در وردپرس

4- آموزش نصب افزونه وردپرس از گیت هاب

گیت‌هاب به عنوان یک سایت برای برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان هر نوع زبان برنامه‌نویسی هستش که با مراجعه به اون میتونید تا به یک آرشیو بسیار وسیعی از انواع قالب و افزونه وردپرس هم دسترسی داشته باشید و از اونها استفاده کنید. حالا برای اینکه بتونید تا از افزونه‌های موجود در گیت‌هاب استفاده کنید ابتدا به صفحه دایرکتوری افزونه مورد نظر مراجعه کنید، سپس روی بخش سبز رنگ Clone Or Download کلیک کنید و در نهایت با کلیک روی دکمه Download ZIP فایل افزونه را دانلود کرده و در سیستم رایانه‌ای خودتون ذخیره کنید. دقت داشته باشید اگر اولین بار هست به گیت هاب مراجعه می کنید، باید در آن عضو شوید.

دانلود افزونه از گیت هاب

حالا مشابه توضیحاتی که در بالا برای نصب افزونه سفارشی از طریق پیشخوان وردپرس و یا با استفاده از هاست و FTP توضیح داده شد افزونه دانلود شده از گیت‌هاب را نصب و فعال کنید.

حل مشکل نصب نشدن افزونه وردپرس

گاهی اوقات پیش میاد که هنگام نصب افزونه وردپرس با خطاهایی مواجه میشیم که نمیتونیم اقدام به نصب و فعال کردن افزونه خودمون بکنیم. عمومی ترین خطایی که هنگام نصب افزونه برای ما پیش میاد به دلیل محدودیت در حجم آپلود وردپرس هستش که به دلیل بالا بودن حجم یک افزونه قادر به آپلود اون از طریق پیشخوان وردپرس نیستیم که برای حل این مشکل کافیه تا از طریق هاست و یا FTP اقدام به نصب افزونه مورد نظر در دایرکتوری /public_html/wp-content/plugins/ کنید. که آموزش اون رو داخل مقاله ارائه کردیم.

🟢🔵 نکته: برای این منظور پیشنهاد می کنیم دو راهنمای تصویری آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس و آموزش رفع ارور Upload File Size Limit در هاست را مطالعه کنید.

کارهای دسته‌جمعی در صفحه افزونه وردپرس

کارهای دسته جمعی در صفحه افزونه‌های وردپرس هم وجود داره و می تونیم از قابلیت‌های اون برای مدیریت چندین افزونه به صورت همزمان استفاده کنیم. با استفاده از کارهای دسته‌جمعی وردپرس در صفحه افزونه‌ها قادر خواهید بود تا موارد زیر را به صورت کلی در چند افزونه انتخابی اعمال کنید که عبارتند از:

  • فعال کردن افزونه
  • غیرفعال کردن افزونه
  • به‌روزرسانی افزونه
  • پاک کردن افزونه

برای این کار کافیه تا مشابه تصویر زیر افزونه‌های مورد نظر را انتخاب کرده و سپس از قسمت کارهای دسته‌جمعی عملیات مورد نظرتون رو انتخاب کرده و در نهایت با کلیک روی دکمه اجرا اون کار را برای همه افزونه‌های انتخاب شده انجام بدین.

اجرای چند کار روی تعداد زیادی افزونه

همچنین پیشنهاد می‌کنم اگر قصد دارید تا در رابطه با افزونه‌ها حرفه‌ای‌تر عمل کنید مقاله غیرفعال کردن به‌روزرسانی خودکار در وردپرس را مطالعه کنید تا از راهکارهای ارائه شده در این مقاله برای افزونه‌های وردپرس بهره‌مند شوید. از طرفی در صورتی که افزونه بلااستفادهای داشتید می توانید به کمک راهنمای حذف کامل افزونه وردپرس و اطلاعات آن از دیتابیس در خصوص حذف و پاکسازی دیتابیس از جداول اضافی اقدام نمایید.

ویرایش افزونه وردپرس و سفارشی سازی افزونه‌ها

با استفاده از ویرایشگر افزونه وردپرس هم قادر خواهید بود تا به فایل‌های مربوط به افزونه‌ها دسترسی داشته و اونها را ویرایش کنید. این بخش از اهمیت بالایی برخوردار هستش و اگر هر گونه تغییری در افزونه اعمال می‌کنید حتما یک نسخه کپی از تمامی فایل‌های افزونه به عنوان نسخه پشتیبان داشته باشید تا در صورت بروز مشکل بتونید سریعا اون را برطرف کنید. برای تغییر و ویرایش افزونه وردپرس از این بخش مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. به مسیر افزونه‌ها> ویرایشگر در پیشخوان وردپرس وارد شده.
    ویرایشگر افزونه ها
  2. مشابه تصویر زیر از گزینه چندانتخابی که در سمت چپ قرار داره افزونه ای که قصد ویرایش آن را دارید انتخاب کرده و روی دکمه گزینش کلیک کنید تا به صفحه ویرایش فایل‌های افزونه مورد نظر از طریق مسیری که در هاست قرار داره هدایت شوید.
  3. حالا می‌تونید تا در ستون سمت چپ فایل‌های مربوط به کدنویسی افزونه را مشاهده کرده و اقدام به ویرایش آنها کنید.

ویرایش افزونه در وردپرس

در نهایت بعد از ویرایش افزونه روی دکمه بروزرسانی پرونده کلیک کنید تا تغییرات در افزونه‌ای که اونو ویرایش کردید اعمال شود.

با استفاده از ابزار مدیریتی که برای هر کدام از افزونه‌های وردپرس وجود داره می تونید نسبت به فعال کردن، غیرفعال کردن، ویرایش، مشاهده جزییات افزونه و… اقدام کنید که بسته به نوع کدنویسی افزونه میتونه منوهای بیشتری را شامل بشه مشاهده کنید.

آموزش نصب افزونه وردپرس و کار با افزونه ها در وردپرس

همونطور که در تصویر می‌بینید در زیر عنوان هر افزونه عملیات مدیریتی اصلی افزونه‌ها که شامل فعال کردن، غیرفعال کردن، ویرایش و پاک کردن افزونه هستش به شما نشون داده میشه و در بخش توضیحات هم می‌تونید جزییاتی از افزونه به همراه لینک نویسنده، نسخه افزونه و سایر اطلاعات افزونه را مشاهده کنید. با استفاده از نمایش جزئیات می‌تونید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس دسترسی پیدا کرده و جزییات دقیق‌تر افزونه که شامل لیست تغییرات در به‌روزرسانی افزونه، پشتیبانی و… را ببینید.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون بتونید تا به راحتی اقدام به مدیریت و نصب افزونه وردپرس از راه‌های گوناگونی مثل نصب افزونه وردپرس از مخزن وردپرس، نصب افزونه از گیت‌هاب و نصب افزونه از هاست خودتون اقدام کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال و یا مشکلی داشتید از بخش دیدگاه‌ها مطرح کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما دوستان وردپرسی باشم.

هاست وردپرس ایرانی

نوشته آموزش نصب افزونه در وردپرس و کار کردن با آن ها اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

ابزار وردپرس ارائه دهنده آموزش های طراحی سایت و وردپرس بصورت ویدئویی و رایگان در ایران

0
0

آموزش وردپرس “abzarwp.com” به عنوان یک منبع مفید برای یادگیری وردپرس و طراحی سایت با وردپرس شناخته شده است. این سایت به زبان فارسی آموزش‌های کامل و جامعی را به صورت ویدئویی ارائه می‌دهد که کاربران را با قابلیت‌های مختلف و ابزارهای وردپرس آشنا می‌کند.

سایت ابزار وردپرس یک پلتفرم برتر برای یادگیری و توسعه مهارت‌های وردپرس به زبان فارسی است. این سایت با ارائه آموزش‌های جامع و عملی وردپرس، تلاش کرده تا به کاربران خود کمک کند تا به طور موثر با این سیستم مدیریت محتوا کار کنند.

آموزش‌های ویدئویی: سایت ابزار وردپرس یک مجموعه غنی از ویدئوهای آموزشی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این ویدئوها از مقدماتی تا پیشرفته، همه جوانب مختلف وردپرس را پوشش می‌دهند. برخی از موضوعاتی که در این ویدئوها مورد بررسی قرار می‌گیرند عبارتند از: نصب وردپرس، مدیریت محتوا، سفارشی سازی تم، ایجاد منوها و ویجت‌ها، کار با افزونه‌ها و بیشتر.

پشتیبانی فعال: یکی از ویژگی‌های برجسته سایت ابزار وردپرس، تیم پشتیبانی متعهد و متخصص است. این تیم در دسترس است تا کمک کند و به سوالات کاربران پاسخ دهد.

منابع رایگان: سایت ابزار وردپرس به طور فعال از یادگیری رایگان حمایت می‌کند. اکثر آموزش‌ها و منابع بر روی این سایت به صورت رایگان در دسترس است، که این امر می‌تواند به شما کمک کند تا بدون ایجاد فشار مالی، مهارت‌های خود را افزایش دهید.

آموزش وردپرس

میخواهید فروشگاه راه اندازی کنید؟ آموزش طراحی فروشگاه را ببینید …

آیا به دنبال راه اندازی یک فروشگاه آنلاین هستید؟ چه خوب است که در سایت ابزار وردپرس هستید، زیرا در اینجا، ما تمامی اطلاعاتی را که شما برای شروع به آن نیاز دارید، به صورت کامل و جامع ارائه می‌دهیم.

آموزش طراحی سایت فروشگاهی ( یا آموزش فروشگاه اینترنتی ) را بصورت رایگان می توانید در سایت ما ببینید.

سایت ابزار وردپرس یک مجموعه عظیمی از ویدئوهای آموزشی را در اختیار شما قرار می‌دهد که تمامی مراحل طراحی فروشگاه را با استفاده از وردپرس و افزونه WooCommerce پوشش می‌دهد. این آموزش‌ها از نصب اولیه وردپرس و تنظیمات اولیه فروشگاه، تا ایجاد محصولات، مدیریت موجودی و ارسال کالا را شامل می‌شوند.

با استفاده از این آموزش‌ها، شما قادر خواهید بود:

  • یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید و به طور کامل تنظیمات آن را انجام دهید.
  • محصولات خود را به فروشگاه خود اضافه کنید، از جمله توضیحات، قیمت‌گذاری و تصاویر.
  • مدیریت سفارشات و موجودی را کنترل کنید.
  • ارسال و تحویل محصولات را به کمال انجام رسانید.

در کنار همه این ها، تیم پشتیبانی ما همیشه در دسترس است تا به شما در هر مرحله کمک کند. پس چرا منتظر می‌مانید؟ برای شروع، امروز به ما بپیوندید و آموزش طراحی فروشگاه خود را شروع کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی

در نهایت توصیه میکنیم برای موفقیت آموزش المنتور را در ابزار وردپرس ببینید …

همان‌طور که می‌دانید، موفقیت در زمینه طراحی وبسایت نیازمند دانش فنی و تجربی صحیح است. البته که یکی از ابزارهای قدرتمند در این زمینه، افزونه المنتور است که به شما اجازه می‌دهد بدون داشتن دانش برنامه‌نویسی، صفحات زیبا و حرفه‌ای بسازید.

به همین خاطر، در نهایت توصیه می‌کنیم که برای موفقیت و توسعه مهارت‌های خود، حتماً آموزش المنتور را در سایت ابزار وردپرس ببینید. این آموزش‌ها با برخورداری از محتوای عمیق و کیفیت بالای تصویر، به زبان ساده و قابل فهم، تمامی جنبه‌های کار با المنتور را توضیح می‌دهند.

این سایت به شما کمک می‌کند تا:

  • المنتور و ویژگی‌های آن را بشناسید.
  • طراحی صفحات خود را با استفاده از المنتور انجام دهید.
  • از ویژگی‌های پیشرفته المنتور برای ایجاد طراحی‌های حرفه‌ای استفاده کنید.
  • با مشکلات احتمالی کار با المنتور مواجه شوید و راه‌حل‌های آن را بیاموزید.

با استفاده از این منابع آموزشی، شما به سرعت می‌توانید از یک مبتدی تبدیل به یک کاربر حرفه‌ای المنتور شوید و وبسایت‌های با کیفیت و جذابی را طراحی کنید. پس اکنون اقدام کنید و به جامعه ما در ابزار وردپرس بپیوندید.

آموزش المنتور

ابزار وردپرس یک منبع غنی و معتبر در ایران است که به طور تخصصی در زمینه ارائه آموزش‌های ویدئویی و رایگان طراحی سایت و وردپرس فعالیت می‌کند. این پلتفرم با ارائه محتوای آموزشی کیفیت بالا، متعهد به افزایش سطح دانش و توانایی کاربران خود در زمینه وردپرس و طراحی وبسایت است.

از مقدماتی تا پیشرفته، ابزار وردپرس با مجموعه‌ای گسترده از آموزش‌های ویدئویی، نیازهای یادگیری کاربران را در تمامی سطوح تجربه پوشش می‌دهد. این ویدئوها تمامی جنبه‌های کار با وردپرس را بررسی می‌کنند، از نصب اولیه، سفارشی‌سازی تم‌ها و افزونه‌ها، تا ایجاد و مدیریت محتوا.

این نوشته صرفا یک رپورتاژآگهی است و پایگاه دانش میزبان فا هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد.

مشاهده پلن‌های تبلیغاتی

نوشته ابزار وردپرس ارائه دهنده آموزش های طراحی سایت و وردپرس بصورت ویدئویی و رایگان در ایران اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.





Latest Images