Quantcast
Channel: آموزش های وردپرس - پایگاه دانش میزبان‌فا
Viewing all 336 articles
Browse latest View live

آموزش اطلاع از موجودی محصولات در ووکامرس

0
0

اطلاع از موجودی محصولات ووکامرس این امکان را برای فروشگاه ووکامرس شما فراهم میکنه تا قابلیتی فراهم کنید که وقتی محصولی در انبار موجود نبود و موجودی محصول به صفر رسیده بود، مشتریانی که قصد خرید دارند با وارد کردن نام و ایمیل خودشون هر زمان که این محصول را مجددا موجود کردید با استفاده از ارسال ایمیل برای موجودی محصولات ووکامرس که برای این افراد ارسال میکنید از موجودی محصول مطلع شده و اقدام به خرید محصول کنن. حتما شما هم در فروشگا‌های بزرگ چنین قابلیتی دیده‌اید که وقتی محصولی موجود نیست مشتریانی که قصد خرید را دارند میتونن آدرس ایمیل خودشون را وارد کنند تا به محض موجود شدن محصول یک ایمیل اطلاع رسانی برای مشتری ارسال شده و مشتری با استفاده از همین اعلان موجودی محصول ووکامرس اقدام به خرید بکنه.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه اطلاع از موجودی محصولات را دارم که با استفاده از این افزونه دقیقا میتونید چنین امکانی را برای اطلاع از موجودی محصول برای مشتریان فراهم کرده و از همین طریق فروش خودتون را هم افزایش بدین.

آموزش اطلاع از موجودی محصولات در ووکامرس

افزونه‌ای که برای اطلاع از موجودی محصول ووکامرس قصد معرفی اونو دارم با عنوان WooCommerce Waitlist در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده تا بیش از 1.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.7 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر به ارسال ایمیل هنگام موجود شدن محصول به مشتریان در ووکامرس خواهید بود. برای استفاده از این افزونه ابتدا لازمه با کلیک روی دکمه زیر به مخزن وردپرس هدایت شده و سپس یا استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت وردپرس خودتون بکنید.

دانلود افزونه WooCommerce Waitlist

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با عنوان wait list در پیشخوان سایت وردپرسی شما افزوده خواهد شد. روی این منو کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات افزونه هدایت شده و تنظیمات افزونه را برای ارسال اعلان از موجودی محصول در ووکامرس شخصی سازی کنید.

اطلاع از موجودی محصولات ووکامرس | ارسال ایمیل موجودی محصول ووکامرس

Enable Guest: با فعال کردن این گزینه امکان اطلاع از موجودی محصول برای مشتریانی که در سایت ثبت نام نکرده و عضو نیستند فراهم خواهد بود. در صورت غیرفعال کردن این گزینه مشتری حتما باید حساب کاربری داشته باشه و وارد اون شده باشه تا قادر باشه فرم اطلاع از موجودی محصول را مشاهده بکنه.

Auto Email: با فعال کردن این گزینه وقتی محصولی موجود میشه به صورت خودکار ایمیل اطلاع رسانی موجودی محصول برای کاربری که منتظر موجود شدن محصول است ارسال خواهد شد.

Allow Quantity: با فعال کردن این گزینه میتونید امکانی فراهم کنید تا کاربرانی که قصد دارند از موجود شدن محصول در ووکامرس مطلع شوند تعداد کالا مورد نیاز خودشونم وارد کنند تا از این طریق بتونید به میزان لازم و تعداد کافی از محصول را خریداری و عرضه کنید.

Shop Button: با فعال کردن این گزینه دکمه اطلاع از موجودی محصول در ووکامرس علاوه بر صفحه محصول در صفحه اصلی فروشگاه هم نمایش داده خواهد شد.

Waitlist Button Text: در این فیلد میتونید عنوان دلخواه برای دکمه اطلاع از موجودی محصول را وارد کنید تا نمایش داده شود.

Modal Animation: از این بخش هم میتونید نوع نمایش دکمه برای باز شدن پنجره ثبت اطلاع از موجودی محصول در ووکامرس را مشخص کنید تا به صورت انیمیشن در وردپرس نمایش داده شود.

اطلاع از موجودی محصولات ووکامرس | ارسال ایمیل موجودی محصول ووکامرس

From: در این فیلد آدرس ایمیلی که قصد دارید تا اطلاعیه موجودی محصول در ووکامرس از طریق این آدرس ارسال بشه را وارد کنید.

From: در این فیلد نام دلخواه خودتون را وارد کنید تا در عنوان ارسال کننده ایمیل نمایش داده شود.

Select Logo: از این بخش لوگو دلخواه خودتون را برای قرار دادن در محتوای ایمیل وارد کنید. ابتدا روی دکمه Select کلیک کنید تا رسانه وردپرس براتون باز بشه و سپس لوگو خودتون را انتخاب کنید و یا اینکه اونو آپلود کرده و ذخیره کنید.

Align Email: از این بخش هم میتونید چینش برای محتوای ایمیل را در حالت وسط چین یا چپ چین انتخاب کنید. در نهایت تنظیمات را ذخیره کرده و حالا به صفحه ویرایش یکی از محصولات مراجعه کرده و موجودی محصول را به حالت در انبار موجود نمی‌باشد تغییر دهید.

اطلاع از موجودی محصولات ووکامرس | ارسال ایمیل موجودی محصول ووکامرس

حالا همونطور که در تصویر مشاهده می‌کنید مقابل گزینه موجودی محصول در انبار دکمه‌ای با عنوان انتخابی شما که در تنظیمات وارد کردید با نام اطلاع از موجودی محصول نمایش داده خواهد شد. حالا اگر روی این دکمه کلیک کنید پنجره زیر نمایش داده شده و کاربران قادر هستند تا از طریق اون ایمیل و تعداد محصول مورد نیاز خودشون را وارد کنند.

اطلاع از موجودی محصولات ووکامرس | ارسال ایمیل موجودی محصول ووکامرس

حالا بعد از اینکه مشتری در صف دریافت ایمیل اطلاع رسانی از موجودی محصول قرار گرفت محصول را موجود کنید ایمیلی حاوی متن موجودی محصول براش ارسال میشه که میتونه وارد فروشگاه شده و اقدام به خرید محصول به تعداد دلخواه خودش بکنه.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسندتون قرار گرفته باشه و با استفاده از این افزونه تونسته باشید تا نسبت به افزودن قابلیت اطلاع از موجودی محصولات در ووکامرس اقدام بکنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش اطلاع از موجودی محصولات در ووکامرس اولین بار در پدیدار شد.


آموزش نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

0
0

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل برای وبسایت‌هایی که کسب و کارشون به گونه‌ای هست که ممکنه کاربران نیاز باشه تا به صورت حضوری با شما ملاقات داشته باشند یک امر ضروری و لازم هست تا با استفاده از این روش بتونید موقعیت دقیق جغرافیایی خودتون را در نقشه گوگل برای وردپرس نمایش دهید. در این روش میتونید با نمایش موقعیت مکانی روی نقشه و قرار دادن اون در صفحه تماس با ما، درباره ما و یا هر بخش از سایت که قصد دارید تا موقعیت جغرافیایی خودتون را نمایش دهید کاری کنید تا کاربران بهتر بتونند شما را پیدا کنند. علاوه بر فوایدی که نمایش موقعیت مکانی در وردپرس داره باعث میشه تا حس اعتماد با کاربران بیشتر شده و به خاطر همین موضوع برای کسب و کار شما اعتبار بیشتری را به ارمغان بیاره.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه نمایش موقعیت مکانی در وردپرس را دارم که با استفاده از این افزونه قادر هستید مکان تجاری و کسب و کار خودتون را در وردپرس روی نقشه گوگل نمایش دهید. پس اگر شما هم به دنبال ثبت موقعیت مکانی روی نقشه گوگل هستید تا انتها با ما همراه باشید.

آموزش نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

افزونه نمایش موقعیت مکانی در وردپرس روی نقشه گوگل که قصد معرفی اونو دارم با عنوان Google Maps Plugin by Intergeo در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده تا بیش از 60.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.2 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر به نمایش موقعیت مکانی در گوگل خواهید بود. برای استفاده از این افزونه ابتدا روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت وردپرس خودتون بکنید.

دانلود افزونه Google Maps Plugin by Intergeo

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Intergeo Maps در بخش تنظیمات پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه میشه که با کلیک روی این منو میتونید به صفحه افزونه هدایت شده و اقدام به ثبت مکان تجاری در نقشه گوگل و نمایش موقعیت تجاری وردپرس روی نقشه بکنید.

با مراجعه به صفحه افزونه در پیشخوان وردپرس ابتدا از شما میخواد که کد API دریافتی خودتون را وارد کنید، بنابراین به آدرس https://console.developers.google.com/apis/library مراجعه کرده و یک API key ایجاد کنید تا در تنظیمات افزونه وارد کنید. برای این منظور مشابه تصویر زیر ابتدا روی Select a project که در بالای صفحه قرار داره کلیک کنید تا پنجره به شما نمایش داده بشه و سپس روی آیکون + که در گوشه سمت راست در بالای این پنجره قرار داره کلیک کنید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

بعد از این مرحله وارد صفحه زیر میشید که در اون میبایست یک نام برای پروژه خودتون انتخاب کنید. حالا مشابه تصویر نام پروژه را وارد کرده و روی دکمه Create کلیک کرده و منتشر بمونید تا پروژه ساخته بشه.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

بعد از اینکه پروژه ساخته شد وارد صفحه زیر میشید که در این صفحه باید نوع پروژه گوگل مپ را از نوع Google Maps JavaScript API انتخاب کنید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

بعد از اینکه این گزینه را انتخاب کردید وارد صفحه زیر خواهید شد که در این مرحله باید روی دکمه Enable کلیک کنید تا API ساخته شده فعال شود.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

در مرحله بعد صفحه زیر به شما نمایش داده میشه که باید از ستون چپ روی Credentials کلیک کنید تا پنجره زیر براتون باز شده و سپس روی دکمه select کلیک کنید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

حالا در پنجره باز شده پروژه‌ای را که در مرحله اول ایجاد کردید را انتخاب کرده و روی دکمه Open کلیک کنید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

بعد از کلیک روی این مرحله وارد صفحه زیر میشید که در این مرحله باید روی فلشی که در کنار دکمه قرار داره کلیک کرده و گزینه API key را انتخاب کنید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

در نهایت چند لحظه منتظر بمونید تا API ساخته شده و مشابه تصویر زیر اونو کپی کرده و به پیشخوان وردپرس برگردید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

حالا که کلید API را دریافت کردید به پیشخوان وردپرس برگشته و کد API را در فیلد Maps API Key وارد کرده و روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

حالا که کلید API را وارد کردید میتونید اقدام به ثبت مکان تجاری خودتون روی نقشه گوگل بکنید. برای این منظور به منوی رسانه> Intergeo Maps در پیشخوان وردپرس مراجعه کرده و روی دکمه Add New کلیک کنید تا پنجره مربوط به ثبت مکان در نقشه گوگل نمایش داده شود.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

حالا همونطور که در تصویر مشاهده می‌کنید نقطه قرمز رنگ موجود در نقشه را با ناوبری به مکان خودتون در نقشه گوگل ببرید تا موقعیت مکانی دقیق شما مشخص شده و سپس از منوی سمت راست روی دکمه Add Maker کلیک کنید تا پنجره زیر براتون باز شده و جزییات را برای موقعیت مکانی وارد کنید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

حالا مشابه تصویر عنوان، آدرس، دکمه نمایش موقعیت مکانی و در نهایت توضیحات دلخواه را برای موقعیت مکانی کسب و کار تجاری خودتون وارد کرده و در نهایت روی دکمه Update کلیک کنید.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

حالا اگر قصد دارید تا از اندازه دلخواه برای نمایش نقشه مکان تجاری در وردپرس استفاده کنید از بخش style میتونید تا اندازه و استایل را مشخص کنید و در نهایت روی دکمه Create the map کلیک کنید تا نقشه ثبت شده و شورت کد برای آن ساخته شود.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

حالا بعد از ساخت موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه به منوی رسانه> Intergeo Maps برمیگردید که مشابه تصویر بالا خواهید دید نقشه ساخته شده و یک شورت کد در زیر اون قرار داره، شورت کد را کپی کرده و در هر بخش از سایت که قصد دارید اونو نشون بدید وارد کنید. نمایش نقشه میتونه در یک ابزارک، برگه، نوشته و یا هر بخش از سایت شما باشه که برای نمایش اون کافیه فقط شورت کد را در اونجا قرار بدین.

نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل

بعد از قرار دادن شورت کد در برگه خواهید دید که مکانی که روی نقشه برای نمایش در وردپرس مشخص کردید نمایش داده شده و حالا کاربرانی که به صفحه تماس با ما و هر صفحه‌ای که این شورت کد را در اون قرار دادید مراجعه کنند میتونن خیلی راحت موقعیت مکانی شما را مشاهده کنند.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا اقدام به نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل بکنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید میتونید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش نمایش موقعیت مکانی وردپرس روی نقشه گوگل اولین بار در پدیدار شد.

آموزش ساخت دکمه تماس با ما چسبان در وردپرس

0
0

ساخت دکمه تماس با ما چسبان در وردپرس این امکان را در اختیار شما قرار میده تا دکمه‌ای را به صورت چسبان در استایل‌های گوناگون و در صفحات دلخواه خودتون انتخاب کنید تا در وردپرس نمایش داده شده و کاربرانی که با موبایل وارد سایت شما میشوند با کلیک روی این دکمه بتونن به برنامه تلفن در گوشی خودشون هدایت شده و با شماره تلفنی که مشخص کردید تماس گرفته و ارتباط برقرار کنند.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه‌ای را دارم که با استفاده از اون میتونید دکمه تماس چسبان در وردپرس ساخته و اقدام به ارائه پشتیبانی وردپرس و گفتگوی آنلاین در وردپرس بکنید تا کاربران موبایلی با کلیک روی این برنامه بتونن با شما تماس گرفته و ارتباط برقرار کنند. پس اگر شما هم به دنبال راهی برای نمایش آیکون تماس در وردپرس هستید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

آموزش ساخت دکمه تماس با ما چسبان در وردپرس

افزونه دکمه تماس با ما چسبان در وردپرس که قصد معرف اونو دارم با نام Call Now Button در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده بیش از 100.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.9 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر به نمایش دکمه تماس تلفنی چسبان در وردپرس هستید و میتونید در تمامی صفحات و یا برخی از صفحات سایتتون دکمه تماس چسبان وردپرس را نمایش بدین و هر زمان که کاربران موبایلی روی دکمه تماس کلیک کنند به برنامه تلفن هدایت شده و قادر هستند با شما تماس تلفنی برقرار کنند. برای استفاده از این افزونه روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت وردپرسی خودتون بکنید.

دانلود افزونه Call Now Button

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Call Now Button در بخش تنظیمات پیشخوان سایت وردپرسی شما افزوده خواهد شد که با کلیک روی این دکمه به صفحه تنظیمات افزونه برای اضافه کردن شماره تماس و تعیین استایل اون هدایت خواهید شد تا دکمه تماس تلفنی در وردپرس را نمایش دهید.

ساخت دکمه تماس با ما چسبان در وردپرس | نمایش دکمه تماس تلفن وردپرس

Button status: حالا برای اینکه دکمه تماس در صفحات شما فعال شده و نمایش داده بشه و از طرفی دیگه هم بتونید تنظیمات اونو شخصی سازی کنید ابتدا تیک این گزینه را فعال کنید. هر زمان که لازم نداشتید میتونید تیک این گزینه را بردارید تا دکمه تماس تلفنی چسبان در وردپرس در سایت نمایش داده نشه.

Phone number: در این فیلد شماره تلفن خودتون را مشابه نمونه به همراه کد کشور که برای ایران 98+ هست وارد کنید تا در صورت کلیک روی دکمه تماس چسبان در وردپرس وقتی کاربران موبایلی به برنامه تلفن در گوشی خودشون هدایت شدند با این شماره تماس گرفته بشه.

Button text: اگر مایل هستید تا متن دلخواهی را در کنار آیکون دکمه تماس چسبان در وردپرس نمایش بدین میتونید در این فیلد وارد کنید. به عنوان نمونه میتونید از عبارت‌هایی مثل تماس با ما، سوالی دارید و… استفاده کتید تا در کنار آیکون دکمه نمایش داده شود.

حالا روی گزینه Advanced settings کلیک کنید تا سایر تنظیمات که شامل موارد زیر هستش براتون نمایش داده شده و اونها را شخصی سازی کنید.

Button color: با استفاده از این گزینه رنگ دلخواه خودتون را برای نمایش دکمه تماس در وردپرس انتخاب کنید.

Position: با استفاده از این گزینه میتونید مکان دلخواه خودتون را برای نمایش دکمه تماس در وردپرس مشخص کنید تا در سمت راست، چپ، وسط چین و یا دکمه تمام عرض نمایش داده شود.

Click tracking: با استفاده از این قابلیت میتونید یکی از این گزینه‌ها را استفاده کنید تا از آمار و ارقام و تعداد کلیک‌هایی که روی این دکمه انجام میگیریه با استفاده از سرویس گوگل آنالیتیکس وردپرس مطلع شده و امکان مشاهده آمار را برای دکمه چسبان در وردپرس داشته باشید.

Limit appearance: این گزینه این امکان را به شما میده تا نمایش دکمه تماس چسبان در برخی صفحات را غیر فعال کنید. برای این منظور کافیه ابتدا آی‌دی نوشته وردپرس یا برگه وردپرس که قصد دارید را وارد کنید. دقت کنید که در صورت داشتن ID بیشتر از یک مورد هر آی‌دی را با یک کاراکتر کاما انگلیسی از هم جدا کنید و سپس به ترتیب زیر عمل کنید.

  • Limit to these posts and pages: در صورتی که این گزینه را انتخاب کنید نمایش دکمه تماس چسبان در وردپرس صرفا محدود به این نوشته‌ها و برگه‌ها بوده و در اونها نمایش داده خواهد شد و در سایر برگه‌ها و نوشته‌های سایت امکان نمایش دکمه چسبان وردپرس وجود نخواهد داشت.
  • Exclude these posts and pages: در صورتی هم که این گزینه را انتخاب کنید دکمه تماس چسبان وردپرس در تمامی صفحات سایت به جز برگه‌ها و نوشته‌هایی که آی‌دی اونها را وارد کردید نمایش داده شده و در نوشته و برگه تعیین شده امکان نمایش دکمه چسبان وردپرس وجود نخواهد داشت.

Back to old button design: با فعال کردن این گزینه هم میتونید از طراحی افزونه برای نسخه قبلی اون استفاده کنید که پیشنهاد می‌کنم این گزینه را فعال نکنید، چرا که طراحی نسخه جدید افزونه بهتر از اولی خواهد بود.

ساخت دکمه تماس با ما چسبان در وردپرس | نمایش دکمه تماس تلفن وردپرس

حالا همونطور که در تصویر مشاهده می‌کنید دکمه تماس در وردپرس مشابه تصویر بالا نمایش داده شده و کاربران موبایلی هر زمان که روی این دکمه کلیک کنند به برنامه تلفن در گوشی خودشون هدایت شده و قادر به ایجاد تماس تلفنی با شماره‌ای که وارد کردید خواهند بود.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا نسبت به نمایش دکمه تماس چسبان در وردپرس اقدام کنید در صورتی که در رابطه با این آموزش و نحوه نمایش دکمه تماس در وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش ساخت دکمه تماس با ما چسبان در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش جستجو مطالب بر اساس فیلتر در وردپرس

0
0

جستجو مطالب در وردپرس یکی از راه‌هایی است که کاربران از طریق اون قادر هستند تا مطالبی که به دنبالش هستند را سریعتر پیدا کرده و از مطالب استفاده کنند. اما در حالت پیشفرض وردپرس جیتجو به این صورته که شما عبارتی را تایپ میکنید و بعد از کلیک روی آیکون جستجو یا زدن اینتر کلیه مطالب و صفحاتی که شامل این نوشته باشند برای شما نمایش داده خواهند شد. حالا فرقی نداره که این مطالب تو دسته‌بندی مختلف باشند، محصول باشند یا نوشته وردپرس، برگه وردپرس باشند یا در برچسب و تاریخ مختلفی درج شده باشند. بنابراین تا کاربر بیاد و مطلبی را که به دنبالش میگرده را پیدا کنه مدت زمان زیادی طول خواهد کشید.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه جستجو مطالب بر اساس دسته بندی و برچسب در وردپرس را دارم که با استفاده از این افزونه میتونید جستجو وردپرس سایت خودتون را متحول کرده و امکان جستجوی کلمه مورد نظر را در یک دسته‌بندی، برچسب، پست تایپ و تاریخ خاص فراهم کنید تا کاربران وقتی اقدام به جستجو کردند در بین کلیه مطالب به دنبال کلمه مورد نظر نباشند و صرفا در دسته بندی و برچسب یا تاریخ نوشته که در نظر دارند به دنبال مطلب خودشون بگردند.

جستجو مطالب بر اساس فیلتر دسته بندی و برچسب در وردپرس

افزونه جستجو مطالب بر اساس دسته بندی و برچسب که قصد معرفی اونو دارم با نام Search & Filter در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون توانسته بیش از 20.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.8 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر خواهید بود امکان فیلتر مطالب بر اساس دسته‌بندی، برچسب، تاریخ نوشته‌ها و نوع نوشته در حالت برگه، محصول و هر نوع پست تایپ سفارشی وردپرس فراهم کنید. برای استفاده از این افزونه کافیه روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت خودتون بکنید.

دانلود افزونه Search & Filter

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Search & Filter در پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه میشه که با کلیک روی این منو میتونید به صفحه تنظیمات افزونه هدایت شده و راهنمای استفاده از اون را مشاهده کنید.

جستجو مطالب بر اساس فیلتر دسته بندی و برچسب در وردپرس

همونطور که در تصویر مشاهده می‌کنید در صفحه این افزونه هیچ نوع تنظیماتی وجود نداره و شما صرفا با استفاده از شورت‌کدی که در این صفحه راهنما وجود داره میتونید از این افزونه استفاده کرده و امکان جستجو بر اساس دسته بندی و برچسب در وردپرس را فراهم کنید. برای استفاده از افزونه هم کافیه شورت کد دلخواه را در نوشته، برگه، ابزارک و یا هر یک از فایل‌های قالب قرار بدین تا جستجوی پیشرفته در وردپرس در مکان مورد نظر شما نمایش داده شده و امکان جستجو در وردپرس بر اساس فیلتر مطالب امکان پذیر باشه.

  • اگر قصد استفاده از شورت‌کدها در محیط ابزارک، نوشته و یا برگه را دارید باید با فرمت زیر شورت کد ساخته شده را در مکان مورد نظر خودتون اضافه کنید.

[searchandfilter fields="search,category,post_tag"]

  • اما اگر قصد دارید تا در فایل‌های قالب امکان فیلتر جستجوی مطالب وردپرس را فراهم کنید باید شورت کد ساخته شده را مشابه کد بالا ابتدا شخصی سازی کرده و تعیین کنید که چه فیلترهایی در اون قابل نمایش دادن باشه و سپس به صورت زیر از اون استفاده کنید.

<?php echo do_shortcode('[searchandfilter fields="search,category,post_tag"]'); ?>

حالا قبل از اینکه به معرفی چند نمونه بپردازیم ابتدا باید ببینیم که شورت کد در این افزونه را به چه شکلی در وردپرس بسازیم. این افزونه همونطور که در ابتدا گفته شد امکان جستجو در دسته‌بندی، برچسب، پست تایپ و تاریخ خاص را در نوشته‌های وردپرس فراهم میکنه که حالا باید برای استفاده از هر یک از این فیلترها در شورت کد مشخص کنید که آیا این فیلتر در بخش جستجوی پیشرفته وردپرس نمایش داده شود یا خیر، که لیست فیلترهای این افزونه به شرح زیر است:

search: با استفاده از این فیلتر در شورت کد فیلد جستجو برای جستجوی مطالب بر اساس دسته‌بندی، برچسب و… فراهم میشه که باید حتما از این گزینه استفاده کنید.

category: این فیلتر امکان تعیین جستجو بر اساس دسته‌بندی در وردپرس را فراهم میکنه تا کاربر حین جستجو بتونه تعیین کنه در چه دسته‌بندی از مطالب سایت به دنبال مطلب مورد نظر خودشه.

post_tag: این فیلتر امکان تعیین جستجو بر اساس برچسب در وردپرس را فراهم میکنه تا کاربر حین جستجو بتونه تعیین کنه مطالبی که در سایت به دنبال اون میگرده دارای چه برچسب هایی هستند.

post_types: این فیلتر هم امکان نمایش مطالب بر اساس پست‌تایپ نوشته را میده که از نمونه این پست تایپ ها میشه به محصولات ووکامرس، محصولات Edd، و پست تایپ دلخواه وردپرس که ساختید اشاره کرد.

post_date: و در نهاین این فیلتر هم امکان نمایش مطالب بر اساس تاریخ نوشته‌ها را میده تا کاربری که به دنبال یک مطلب در سایت میگرده بر اساس تاریخ اون نوشته را جستجو بکنه.

حالا برای هر یک از این فیلتر‌ها کافیه تا در شورت کد ساخته شده فیلتر را مشابه زیر قرار داده و در نوشته، برگه، ابزارک یا فایل قالب خودتون قرار دهید.

[searchandfilter fields="search,category,post_tag,post_types,post_date"]

جستجو مطالب بر اساس فیلتر دسته بندی و برچسب در وردپرس

مشابه تصویر فوق و بر اساس انتخاباتی که برای جستجو مطالب وردپرس بر اساس تاریخ، دسته‌بندی، برچسب و پست تایپ داشتم بعد از کلیک روی دکمه submit به آدرس زیر هدایت میشم.

http://localhost/mizbanfa/?category_name=دسته‌بندی-نشده&s=وردپرس&post_types=product&post_date=2018-01-22

این نوع آدرس دهی یعنی اینکه شما میتونید در برخی آدرس دهی سایتتون به صورتی عمل کنید تا کاربران با نوشته‌هایی به این نوع دسته‌بندی و برچسب دسترسی داشته باشند. به عبارت دیگه هنگام ساخت منو در وردپرس به جای اینکه مثل همیشه بیایم و از دسته‌بندی و برچسب و… استفاده کنیم میتونیم از این نوع آدرس استفاده کنیم تا نتایج را بهتر به کاربران نمایش دهیم.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا اقدام به فراهم کردن جستجو مطالب بر اساس دسته بندی و برچسب در وردپرس اقدام کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش جستجو مطالب بر اساس فیلتر در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش ساخت لینک کوتاه در وردپرس

0
0

ساخت لینک کوتاه در وردپرس این امکان را برای سایت شما فراهم میکنه تا با استفاده از اون بتونید به صورت غیرمستقیم و با تعریف لینک‌های کوتاه که قابلیت نوفالو کردن لینک در وردپرس هم وجود داره اقدام به ساخت لینک‌های تبلیغاتی در وردپرس بکنید تا با استفاده از این کار هم روی لینک بیلدینگی که در سایت دارید متضرر نشید و هم اینکه امکان شمارش لینک‌ها در اون براتون فراهم باشه. حتما شما هم در سایت‌های تبلیغاتی که کارشون تولید محتواست و بخش عظیمی از درآمد خودشون را از طریق تبلیغات در سایت دریافت می‌کنند مواجه شدید. این سایت‌ها برای اینکه امکان شمارش تعداد کلیک‌های روی لینک فراهم باشه و هم برای اینکه لینکی که به صفحه‌ای از سایتی میدهند به صورت غیر مستقیم باشه میان و از افزونه‌هایی برای کوتاه کردن لینک در وردپرس استفاده می‌کنند که این امکان براشون فراهم باشه و به جای لینک دادن مستقیم از طریق یک لینک داخلی غیرمستقیم کاربران را به صفحه‌ای هدایت کنند.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه برای ساخت لینک کوتاه در وردپرس را دارم که با استفاده از این افزونه قادر هستید تا لینک کوتاه داخلی ایجاد کنید تا وقتی کاربری روی لینکی کلیک کرده و به صفحه مقصد هدایت شد به صورت نوفالو و هدایت شدن به صفحه‌ای برای نمایش شمارش معکوس در صفحه ریدایرکت به مقصد هدایت شود.

آموزش ساخت لینک کوتاه در وردپرس و ریدایرکت کاربر

افزونه ساخت شمارنده برای لینک و ساخت لینک کوتاه در وردپرس که قصد معرفی اونو دارم با نام Clink – WordPress Link Manager در مخزن وردپرس ثبت شده و تا به امروز موفق شده بیش از 1.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر هستید تا امکان ریدایرکت کاربران در وردپرس به صفحه خاص را با استفاده از لینک غیرمستقیم و به صورت نوفالو انجام دهید که امکان شمارش برای هر لینک کوتاه و مشاهده آمار اون را هم به شما خواهد داد. برای استفاده از این افزونه ابتدا روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت وردپرسی خودتون بکنید.

دانلود افزونه Clink

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام کلینک در پیشخوان وردپرسی سایت شما اضافه میشه بنابراین برای شروع کار ابتدا به زیر منوی تنظیمات همگانی در همین بخش مراجعه کنید تا تنظیمات افزونه ریدایرکت کاربران در وردپرس را به دلخواه خودتون سفارشی سازی کنید.

ساخت لینک کوتاه در وردپرس با قابلیت شمارش و نوفالو کردن لینک در وردپرس

slug پایه: با استفاده از این قسمت ابتدا نامک دلخواه خودتون برای لینک دهی که در واقع همون ساختار پیوند یکتا این افزونه خواهد بود را وارد کنید. هر عنوانی که در این فیلد وارد کنید بین آدرس سایت خودتون و آدرس URL مقصد قرار خواهد گرفت. به عنوان مثال من در اینجا از نامک Go استفاده کردم، بنابراین لینک‌هایی که با استفاده از این افزونه ساخته خواهند شد به صورت http://mizbanfa.net/go/URL در می‌آیند.

شمارش معکوس: با استفاده از این گزینه وقتی کاربران روی لینک کوتاه ساخته شده کلیک کنند ابتدا به صفحه‌ای که دارای شمارش معکوس هستش هدایت خواهند شد. بنابراین با استفاده از این گزینه میتونید مدت زمان دلخواه برای موندن کاربر در صفحه انتقال وردپرس را فعال یا غیرفعال کنید. صفحه انتظار مشابه تصویر زیر خواهد بود.

ساخت لینک کوتاه در وردپرس با قابلیت شمارش و نوفالو کردن لینک در وردپرس

مدت زمان شمارش معکوس: بعد از اینکه تصمیم گرفتید تا از صفحه انتظار و شمارش معکوس در هدایت کاربر هنگام رفتن به لینک خاص استفاده کنید با استفاده از این فیلد میتونید مدت زمان دلخواه برای موندن کاربر در لینک شمارش معکوس را بر حسب ثانیه انتخاب کنید.

متا تگ های شمارش معکوس: با استفاده از این گزینه میتونید حالت ایندکس شدن یا نشدن و همچنین نوفالو و یا فالو بودن لینک‌ها را مشخص کنید. این افزونه چون به عنوان یک پست تایپ وردپرس عمل میکنه بنابراین این قابلیت رو داره تا لینک‌های ساخته شده درست مثل یک نوشته در موتورهای جستجو ایندکس بشن که با استفاده از این قسمت میتونید وضعیت لینک‌ها را مشخص کنید.

  • noindex – nofollow: لینک‌ها در موتور جستجو ایندکس نمیشن اما خاصیت آنها نوفالو خواهد بود.
  • noindex – follow:  لینک‌ها در موتور جستجو ایندکس نمیشن اما خاصیت آنها فالو خواهد بود.
  • index – follow:  لینک‌ها در موتور جستجو ایندکس میشن اما خاصیت آنها فالو خواهد بود.
  • index – nofollow:  لینک‌ها در موتور جستجو ایندکس میشن اما خاصیت آنها نوفالو خواهد بود.

استایل سفارشی شمارش معکوس: با استفاده از این کادر هم میتونید در صورت نیاز از استایل سفارشی برای هدایت کننده لینک در وردپرس استفاده کنید.

حالا بعد از اینکه تنظیمات افزونه هدایت کننده لینک در وردپرس را بر اساس نیاز خودتون سفارشی سازی کردید به منوی دسته‌بندی رفته و برای لینک‌های خودتون مشابه تصویر اقدام به ساخت دسته‌بندی بکنید تا بتونید لینک‌هایی که میسازید را بهتر کنترل کنید.

ساخت لینک کوتاه در وردپرس با قابلیت شمارش و نوفالو کردن لینک در وردپرس

همونطور که در تصویر میبینید درست مثل دسته بندی نوشته‌ها با استفاده از این قسمت هم میتونید اقدام به مدیریت دسته‌بندی لینک‌ها در وردپرس کرده و نام دسته‌بندی، نامک دسته بندی، دسته‌بندی مادر و توضیحات دسته‌بندی را وارد کنید.

افزودن لینک به صفحه هدایت کننده لینک در وردپرس

حالا برای اضافه کردن لینک به منوی مورد جدید مراجعه کرده و جزییات لینک را مانند نمونه زیر وارد کنید.

ساخت لینک کوتاه در وردپرس با قابلیت شمارش و نوفالو کردن لینک در وردپرس

حالا برای اضافه کردن لینک در صفحه ریدایرکت کاربر به لینک دلخواه وردپرس ابتدا یک عنوان تعیین کنید، سپس آدرس لینکی که میخواهید کاربر به اون هدایت بشه را در فیلد آدرس لینک (لینک مقصد) وارد کنید و از بخش شمارش معکوس هم تعیین کنید که آیا صفحه شمارشگر معکوس برای این لینک نمایش داده بشه یا خیر، با انتخاب گزینه بر اساس تنظیمات همگانی هم میتونید نمایش شمارشگر را بر اساس تنظیمات مشخص کنید.

حالا در بخش نامک ادامه عنوان لینک خودتون را وارد کنید. در اینجا چون من در تنظیمات افزونه نامک را روی Go قرار دادم پس هر عبارتی که در نامک وارد کنم بعد از آدرس قرار خواهد گرفت که در این نمونه لینک من https://mizbanfa.net/go/wordpress-hosting خواهد بود. در نهایت دسته‌بندی لینک خودتون را انتخاب کرده و روی دکمه انتشار کلیک کنید تا لینک کوتاه وردپرس ساخته شود. از بخش آمار و اطلاعات هم میتونید لینک پیش نمایش و آمار کلیک روی لینک را مشاهده کنید.

ساخت لینک کوتاه در وردپرس با قابلیت شمارش و نوفالو کردن لینک در وردپرس

حالا همونطور که در تصویر میبینید لینک ساخته شده که با کلیک روی لینک به صفحه مقصد هدایت خواهید شد. و اگر هم امکان شمارشگر لینک را فعال کرده باشید مشابه تصویری که در بخش تنظیمات برای شمارشگر دیدید بعد از گذشت مدت زمان تعیین شده کاربر به صورت خودکار به لینک مقصد هدایت خواهد شد.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید نسبت به ساخت لینک کوتاه در وردپرس و هدایت کاربران به لینک دلخواه به صورت غیرمستقیم و نوفالو اقدام کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش و نحوه ساخت صفحه هدایت به لینک در وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش ساخت لینک کوتاه در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش تفکیک دیدگاه‌های مرتبط و غیرمرتبط در وردپرس

0
0

تفکیک دیدگاه های مرتبط و غیرمرتبط در وردپرس بعد از ارسال نظرات اسپم در وردپرس را میشه به عنوان دومین مشکل وبمستران در نظر گرفت که وقتی نوشته‌ای با موضوع تخصصی نگارش کرده و در سایت منتشر می‌کنید برخی از کاربران هستند که دیدگاه‌هایی در قالب سوال و راهنمایی ارسال می‌کنند که اصلا هیچ ارتباط و سنخیتی با موضوع نوشته شما نداشته و نخواهد داشت. در بیشتر موارد مدیریان وبسایت‌ها چنین دیدگاه‌هایی را به صورت کلی حذف می‌کنند. اما در برخی موارد هستند مدیران سایت‌هایی که دیدگاه‌ها را حذف نمیکنند اما به دنبال راهی هستند تا دیدگاه‌های غیر مرتبط را با استایل جدا نمایش دهند تا کاربران به دیدگاه‌های مرتبط با نوشته توجه کرده و اگر مشکلی برای آنها وجود دارد از این دیدگاه‌ها استفاده کنند.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به معرفی افزونه تفکیک دیدگاه ها در وردپرس بپردازم که با استفاده از این افزونه میتونید نظراتی که ارتباطی با موضوع نوشته شما ندارند را مشخص کرده و با استفاده از دکمه‌ای که برای دیدگاه‌های مرتبط و غیر مرتبط در نظرات برای یک نوشته وجود داره بعد از اینکه تکلیف دیدگاه‌های غیرمرتبط مشخص شد این دیدگاه‌ها را با رنگ متفاوتی نمایش دهید.

آموزش تفکیک دیدگاه های مرتبط و غیرمرتبط در وردپرس

افزونه‌ای که برای تفکیک و جداسازی دیدگاه‌های مرتبط و غیر مرتبط از هم در وردپرس را دارم با عنوان Featured Comments در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده بیش از 200 نصب فعال و کسب امتیاز 5 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه میتونید دیدگاه‌های مرتبط و غیر مرتبط در نوشته را از هم تفکیک کنید. برای استفاده از این افزونه کافیه روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت خودتون بکنید.

دانلود افزونه Featured Comments

بعد از نصب و فعال سازی افزونه هیج منو یا صفحه‌ای برای انجام تنظیمات در این افزونه اضافه نمیشه و فقط کافیه تا به بخش دیدگاه‌ها در وردپرس مراجعه کرده و مشابه تصویر ببینید که دو دکمهFeature و Bury در هر دیدگاه اضافه شده گه با کلیک روی این دکمه‌ها میتونید وضعیت مرنبط و غیرمرتبط بودن نظرات در وردپرس را مشخص کنید.

تفکیک دیدگاه های مرتبط و غیرمرتبط در وردپرس | نمایش نظر با استایل متفاوت

حالا همونطور که در تصویر مشاهده می‌کنید برای دیدگاه اول من گزینه Feature را انتخاب کردم که نشون میده این دیدگاه با نوشته من مرتبط یوده و به رنگ سبز تغییر داده شده، اما در مقابل دیدگاه دوم را روی گزینه ‌Bury انتخاب کردم که نشون دهنده اینه که دیدگاه ارسالی با نوشته من ارتباطی نداشته و درواقع یک دیدگاه غیرمرتبط در وردپرس است. حالا با انتخاب هر یک از گزینه‌های UnFeature و Unbury میتونید عکس این کار را انجام بدین و به صورت کلی وضعیت مرتبط یا غیرمرتبط بودن نوشته را به حالت اول یعنی مشخص نشده برگردونید.

اما حالا برای اینکه وضعیت مرتبط یا غیرمرتبط بودن نوشته در نظرات وردپرس هم مشابه تصویر بالا به صورت رنگی و هایلایت شده در بیاد لازمه تا کدهایی را به استایل قالب خودتون اضافه کنید. بنابراین برای این منظور وارد هاست خودتون شده و پس از اینکه روی دکمه File Manager کلیک کردید و به فایل منیجر هاست وارد شدید به مسیر /public_html/wp-content/themes/ مراجعه کرده و سپس وارد پوشه قالبی که از اون استفاده می‌کنید شده و در نهایت فایل Style.css را پیدا کنید. بعد از اینکه این فایل را پیدا کردید روی اون راست کلیک کرده و گزینه Edit را انتخاب کنید تا به صفحه ویرایش فایل هدایت شوید. سپس کدهای زیر را به انتهای این فایل اضافه کرده و اونو ذخیره کنید.

#comments li.featured { background-color:#eee;} #comments li.buried {opacity: 0.5;}

حالا اگر به صفحه‌ای نوشته مراجعه کنید مشابه تصویر زیر میبینید که دیدگاه‌هایی که در بخش پیشخوان وردپرس به عنوان دیدگاه مرتبط و غیر مرتبط در وردپرس انتخاب کردید با استایل جدا از هم نمایش داده خواهند شد.

تفکیک دیدگاه های مرتبط و غیرمرتبط در وردپرس | نمایش نظر با استایل متفاوت

همونطور که در تصویر مشاهده میکنید دیدگاه‌های غیر مرتبط به صورت هایلایت شده و دیدگاه مرتبط به صورت واضح قابل نمایش خواهد بود که علاوه بر این بدون نیاز به منوی دیدگاه‌ها در پیشخوان وردپرس مستقیما در صفحه نوشته هم د صورتی که وارد اکانت وردپرس خودتون شده باشید میتونید وضعیت مرتبط یا غیرمرتبط بودن برای نظرات را مشخص کنید تا با دو استایل متفاوت نمایش داده شوند.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسندتون قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا نسبت به تفکیک دیدگاه‌های مرتبط و غیر مرتبط در وردپرس اقدام کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش تفکیک دیدگاه‌های مرتبط و غیرمرتبط در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش خروج خودکار کاربران در وردپرس

0
0

خروج خودکار کاربران در وردپرس یکی از راه‌هایی است که با استفاده از اون میتونید امنیت وردپرس خودتون را افزایش داده و کاربرانی که وارد پیشخوان وردپرس میشوند را به صورت خودکار از پیشخوان وردپرس خارج کنید. یکی از مسائلی که باعث میشه تا امنیت کاربران در وردپرس تحت الشعاع قرار بگیره اینه که وقتی کاربری در پیشخوان وردپرس فعالیت داره بعد از اینکه فعالیت‌های خودش را انجام داده و به اتمام رسوند به جای اینکه روی دکمه خروج کلیک کنه تا از پیشخوان وردپرس خارج بشه پنجره مرورگر را میبنده که در این صورت کاربر همچنان در حالت لاگین باقی میمونه و اگر کسی وارد مرورگر وی بشه به راحتی قادره به پیشخوان وردپرس دسترسی داشته باشه و کارهای خرابکارانه روی اون اعمال بکنه.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه خروج خودکار کاربران در وردپرس را دارم که با استفاده از این افزونه قادر هستید تا بر اساس نقش کاربری که در سایت شما وجود دارید مدت زمان دلخواهی را برای هر نقش کاربری در وردپرس تعیین کنید تا اگر کاربری هیچ گونه فعالیتی در این مدت نداشت و صفحه‌ای را لود نکرد به صورت خودکار از پیشخوان وردپرس خارج شود.

آموزش خروج خودکار کاربران در وردپرس

افزونه خروج خودکار کاربران در وردپرس که قصد معرفی اونو دارم با نام Idle User Logout در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده بیش از 3.000 نصب فعال و کسب امتیاز 3.9 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر هستید مدت زمان دلخواهی را معین کنید تا کاربرانی که فعالیتی در وبسایت ندارند بعد از مدت زمان تعیین شده به صورت خودکار از پیشخوان وردپرس خارج شوند. برای استفاده از این افزونه روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت وردپرسی خودتون بکنید.

دانلود افزونه Idle User Logout

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Idle User Logout در بخش تنظیمات پیشخوان وردپرس سایت شما اضافه میشه که با کلیک روی این منو میتونید به صفحه تنظیمات افزونه برای خروج خودکار کاربران در وردپرس اقدام کنید.

خروج خودکار کاربران در وردپرس | افزایش امنیت وردپرس با خروج خودکار کاربر

Auto Logout Duration: از این بخش مدت زمان دلخواه خودتون را که قصد دارید کاربر در صورت عدم لود یک صفحه و انجام فعالیتی در وردپرس از حساب کاربری خودش خارج بشه را بر حسب ثانیه وارد کنید.

Disable in WP Admin: با استفاده از این گزینه میتونید کاری کنید که خروج خودکار برای کاربرانی که دارای نقش کاربری مدیر کل هستند اعمال نشود.

خروج خودکار کاربران در وردپرس | افزایش امنیت وردپرس با خروج خودکار کاربر

با مراجعه به تب idle behavior میتونید خروج خودکار کاربران در وردپرس را برای هر نقش کاربری به دلخواه خودتون شخصی سازی کنید و در صورت تمایل تعیین کنید که بعد از خروج کاربر از پیشخوان وردپرس چه عملی انجام بگیره. به عنوان مثال میتونید تعیین کنید صرفا کاربر خارج بشه و به صفحه اصلی سایت هدایت بشه و یا اینکه به برگه دلخواه در وردپرس هدایت شود.

برای این منظور ابتدا نقش کاربری خودتون را از ستون User Role انتخاب کنید و سپس از ستون Behavior مشخص کنید که چه عملیاتی برای این نقش کاربری انجام بگیره، با استفاده از این ستون میتونید تعیین کنید که کارهای زیر صورت بگیره:

  1. خروج کاربر و ریدایرکت آن به صفحه ورود با قابلیت تنظیم زمان
  2. خروج کاربر با قابلیت تنظیم زمان
  3. خروج کاربر و ریدایرکت وی به صفحه مورد نظر با قابلیت تنظیم زمان
  4. عدم خروج کاربر و نمایش صفحه خروج به صورت پاپ آپ
  5. عدم خروج کاربر و ریدایرکت وی به صفحه دلخواه

حالا از ستون Destination مقصد کاربر در صورتی که انتخاب کردید تا به صفحه‌ای هدایت بشه را انتخاب کنید. با استفاده از این ستون میتونید یکی از برگه‌های سایت خودتون را انتخاب کنید تا کاربر بعد از خروج به اون برگه ریدایرکت بشه. به عنوان مثال اگر از ووکامرس استفاده میکنید میتونید نقش کاربری مشتری را انتخاب کنید تا بعد از خروج به برگه فروشگاه هدایت شود. حالا از ستون Duration (In seconds) هم میونید زمان دلخواه برای خروج از اکانت را برای این نقش کاربری انتخاب کنید. در صورتی که قصد دارید تا از زمان پیشفرض وارد شده در تنظیمات اصلی افزونه استفاده بشه این فیلد را خالی بگذارید. با فعال کردن تیک گزینه‌های موجود در ستون Action هم میتونید بعد از هر مرحله تنظیمات را برای این نقش کاربری پاک کنید.

حالا بعد از اینکه تنظیمات خودتون را اعمال کردید کاربران بر اساس نقش کاربری و نقش کاربری که مشخص کردید هر زمان که وارد اکانت خودشون شده باشند در صورتی که در مدت زمان تعیین شده فعالیتی نداشته باشند به صورت خودکار از اکانت خودشون خارج شده و عملیاتی که برای هر نقش کاربری مشخص کردید اعمال خواهد شد.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید نسبت به خروج خودکار کاربران در وردپرس اقدام کنید تا به این طریق امنیت وردپرس خودتون را برای کاربران افزایش دهید. در صورتی که در رابطه با این آموزش و نحوه خروج خودکار کاربران در وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش خروج خودکار کاربران در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

معرفی برترین سایتهای خارجی ساخته شده با وردپرس

0
0

مطمئنا همونطوری که در مقاله معرفی برترین سایت‌های ایرانی گفته شد و اگر اون را مطالعه کرده باشید وردپرس را میتوان به عنوان برترین سایت ساز در جهان معرفی کرد، چرا که محبوبیت وردپرس و استفاده کنندگان آن یعنی، بیش از 68 درصد سایت‌هایی که وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خود در سطح جهان انتخاب کرده‌اند خود گویای این مسئله خواهد بود. با استفاده از وردپرس امروزه دیگه ما میتونیم تا هر نوع وبسایتی به لطف افزونه‌های گوناگون و قالب‌های فراوان آن در زمینه‌های خبری، شخصی، شرکتی، خدماتی، فروشگاهی و حتی مارکت راه‌اندازی کنیم، که این مقدار انعطاف پذیری و قابلیت فراوان که بتونیم در وردپرس ازش برای راه‌اندازی سایت خودمون استفاده کنیم یک مزیت بسیار بسیار بزرگه چرا که ما را از هزینه‌های سرسام آور طراحی سایت اختصاصی آسوده خاطر خواهد کرد. خب در این آموزش قصد دارم تا به اتفاق هم و کمک هم به معرفی برترین و مهمترین سایت‌های خارجی که وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خود انتخاب کرده‌اند بپردازم تا با مراجعه کردن به این وبسایت‌ها و مشاهده نحوه طراحی سایت و ایده‌های پیاده سازی شده در این سایت‌ها شما هم بتونید تا با ایده‌های جدیدتری که به همین ایده‌های فعلی اضافه میکنید یک سایت راه‌اندازی کنید، در واقع هدف از معرفی سایت‌ها این است که یک جرقه در ذهن شما ایجاد بشه که همین جرقه باعث شود تا ایده جدیدی که در وب پارسی جای اون خالی است اولین نفری باشید که چنین ایده‌ای را پیاده‌سازی میکنید. پس تا انتها با ما همراه باشید.

در این مقاله هم مشابه مقاله پیشین که برای معرفی سایت‌های برتر در ایران گردآوری کردیم در انتها قصد داریم تا روش شناسایی سایت‌هایی که از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوای خودشون انتخاب کردن بپردازم تا به راحتی اگر قصد راه‌اندازی سایتی را دارید و میبینید که مشابه آن وجود دارد بررسی کنید که وردپرس هستش یا نه، و اگر سایت وردپرسی بود بیاین و اونو به صورت کامل انالیز کنید تا کاستی‌هایی که داره رو شما پیاده‌سازی کنید و بعد از مدت‌ها گوی سبقت رو از همون سایت به وسیله وردپرس بگیرید، حالا چه اون سایت با وردپرس  طراحی شده باشه و چه با یک سیستم مدیریت محتوای دیگه راه‌اندازی شده باشد.

معرفی برترین سایتهای خارجی ساخته شده با وردپرس

در لیست زیر هم تمام تلاشم رو کردم تا سایت‌هایی را معرفی کنم که در هر زمینه‌ای یک نمونه از اون وجود داشته باشد و حتی اگر در انتخاب اینکه وردپرس پاسخگوی نیاز شما در این زمینه باشه یا نه بتونید تا با مشاهده نمونه وبسایتی که احتمالا در این لیست وجود داشته باشه، شکتون به طور کامل برطرف شده و وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خود انتخاب کنید. علاوه بر این به کمک لیست زیر قادر خواهید بود تا وبسایت مورد نظر را به صورت کامل بررسی کرده و ببینید که این سایت چه چیزهایی کم داره؟ چه چیزی بهش اضافه کنیم بهتر میشه؟ چه راهکارهایی در چنین موضوعی باعث میشه تا ترافیک بیشتری جذب کنیم؟ و در کل چکارهایی انجام بدیم تا سایت ما در وهله‌ی اول متفاوت‌تر از این سایت بوده و در وهله‌ی دوم بهترین عملکرد را در مقایسه با این سایت داشته باشه و به چیزی که مد نظر ما و کاربرانمون هست نزدیک و نزدیک‌تر باشد.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

وردپرس بگینر(wpbeginner)

این وبسایت به عنوان برترین وبسایت در زمینه آموزش‌های وردپرس فعالیت داره که دارای رتبه جهانی 2645 در الکسا هستش و به صورت کاملا ساده اقدام به تولید انواع محتوای آموزشی وردپرس در زمینه قالب وردپرس، افزونه وردپرس، کدنویسی وردپرس و… میکنه به صورتی که برای مبتدی‌ترین کاربران هم قابل درک بوده و به راحتی قادر باشند تا تغییرات لازم را که در آموزش به صورت مرحله به مرحله وجود داره در سایت خودشون اعمال و پیاده سازی کنند. این وبسایت به عنوان یک منبع مناسب مطالب آموزشی برای سایت‌های فعال فارسی زبان در وردپرس هم شناخته شده و میبینیم که وبسایت‌های ایرانی مطالب منتشر شده در این وبسایت را ترجمه و در اختیار کاربران خودشون قرار میدهند تا از آنها استفاده کنند. اگر شما هم به دنبال منبع آموزشی ساده‌ای برای وردپرس هستید یا اینکه قصد دارید در زمینه وردپرس فعالیت کنید این وبسایت میتونه ایده‌ها و منابع بسیار غنی در اختیارتون قرار بده.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

شرکت مرسدس بنز

کمتر کسی است که با شرکت مرسدس‌بنز آشنایی نداشته باشه، این شرکت همونطور که میدونید در زمینه تولید انواع مختلفی از اتومبیل‌های سبک و سنگین فعالیت داره و اومده وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خودش برای معرفی محصولات و اخبار شرکت انتخاب کرده است. رتبه الکسا جهانی این وبسایت هم در حال حاضر روی 13500 قرار داره، اگر شما هم دارای یک سری محصولات خاص هستید و یا اینکه حتی قصد راه‌اندازی سایت برای شرکت تولیدی خودتون دارید میتونید با مشاهده چنین سایت‌هایی یک قالب‌بندی زیبا انتخاب کرده و نسبت به پیاده‌سازی سایت خودتون با استفاده از وردپرس اقدام کنید. اینکه یک شرکت بزرگ که در زمینه ساخت خودرو در جهان حرفی برای گفتن داره و میاد وردپرس رو به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت رسمی خودش انتخاب میکنه مطمئنا نشان از قدرت بالای وردپرس خواهد داشت. اما میبینید که در مقابل متاسفانه هستند افرادی که وردپرس را دست کم گرفته و تحلیل‌های نادرستی از اون میکنند.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

جی زی

جی‌زی نیز یک خواننده هیپ‌هاپ هستش که وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خودش انتخاب کرده و تا به امروز دارای رتبه جهانی 573000 رو به خودش اختصاص داده. اگر به وبسایت مورد نظر سری بزنید این وبسایت به شکل گرید طراحی شده که با کلیک روی هر بخش به صفحاتی مثل درباره، تماس، آلبوم‌ها و… هدایت خواهید شد. بیشتر هنرمندان وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خودشون انتخاب کردند چرا که در زمینه وبلاگ و سایت شخصی وردپرس بسیار بسیار مناسب هستش و میشه مانور بسیار خوبی رو بخاطر انعطاف بالای اون در سایت اعمال کرد.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

سایت رسمی کشور سوئد

هر کشوری دارای سایت مختص به خودش است که بر روی دامنه محلی اون قرار داره و معرف یک کشور خواهد بود. سوئد جزو کشورهایی هستش که وردپرس را برای سیستم مدیریت محتوای سایت خودش انتخاب کرده و در اون اقدام به درج مهم‌ترین مسائلی که در این کشور رخ میده اقدام میکند. رتبه این وبسایت در الکسا هم دارای رنک جهانی 86642 قرار دارد.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

وبلاگ شرکت بلک‌بری

همونطور که میدونید شرکت بلک‌بری در زمینه محصولات موبایل و تکنولوژی فعایت داره که دارای یک سیستم عامل اختصاصی برای محصولات موبایلی خودش هست، وبلاگ این شرکت با استفاده از وردپرس راه‌اندازی شده که در اون اقدام به درج آخرین اخبار و رویدادهای مربوط به شرکت می‌کنند. رتبه الکسا جهانی این شرکت هم روی 8812 قرار داره که نشون از یازدید بالای اون خواهد داشت.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

نیویورک تایمز

شرکت نیویورک‌تایمز هم در زمینه اخبار فعالیت داره و دارای یک روزنامه، سایت خبری و.. هستش که برای آدرس دامنه شرکت خودش اومده و از وردپرس استفاده کرده، این وبسایت هم دارای رتبه جهانی 137000 در الکسا هستش و به عنوان یک معرف برای این مجموعه خبری و تحریریه‌ای ساخته شده است.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

وبلاگ شرکت موزیلا

شرکت موزیلا هم که دارای محصولات متنوعی از جمله مرورگر فایرفاکس هستش در وبلاگ خود وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت قرار داده است که در اون اقدام به درج اخبار شرکت و جدیدترین اطلاعیه‌های مرتبط با شرکت اقدام می‌کند. این وبسایت هم دارای رنک جهانی 124 در الکسا هستش و اینکه سایتی به این بزرگی بیاد از وردپرس استفاده کرده نشون از قدرت بالای وردپرس و اطمینان داشتن به اون خواهد داشت.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

سونی موزیک

شرکت سونی موزیک اولین بار در سال 1929 به عنوان یک کمپانی ضبظ موسیقی شروع به کار کرد. این شرکت پس از فراز و نشیب های بسیار نام “سرگرمی موزیک سونی” را اختیار کرد. این شرکت دومین کمپانی بزرگ دنیا در صنعت موسیقی محسوب میشود. وب سایت این شرکت هم جز مشهورترین سایت های وردپرسی است که دارای رتبه جهانی 174000 در الکسا می‌باشد که با مراجعه به اون میتونید به اخبار پیرامون شرکت در زمینه موسیقی، معرفی هنرمندان و… دسترسی پیدا کنید که در این سایت از وردپرس استفاده شده است.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

اتاق خبر فیسبوک

و اما فیسبوک که به عنوان دومین سایت در سطح اینترنت فعالیت داره و به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی هم شناخته شده است در بخش اتاق خبر فیسبوک که مربوط به اخبار شرکت میباشد از وردپرس استفاده کرده است. رتبه جهانی این سایت هم 8465 در الکسا میباشد که استفاده از وردپرس به عنوان بخش خبری یک سایت بزرگ نشون از قدرت و محبوبیت اون خواهد داشت.

معرفی برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

پلی استیشن

کمتر کسی است که با پلی استیشن آشنایی داشته باشه و اسم این شرکت به گوشش نخورده باشه، بله شاید براتون جالب باشه که پلی استیشن که در زمینه بازی فعالیت داره در وبلاگ خودش از وردپرس استفاده کرده باشه. این وبسایت دارای رنک جهانی 500 میباشد که با مراجعه به وبلاگ پلی استیشن قادر خواهید بود به جدیدترین اخبار این شرکت دسترسی داشته باشید.

معرفی برترین سایت های وردپرس

بی‌بی‌سی آمریکا

سایت بی‌بی‌سی آمریکا هم وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود انتخاب کرده است که تا به امروز توانسته است تا رتبه 17092 را در رنک جهانی الکسا به خودش اختصاص بده، این سایت در زمینه خبری فعالیت داره که در دایرکتوری‌های ایجاد شده خودش به زبان‌های گوناگون در دسترس هستش، البته با دامنه جدا و سیستم مدیریت محتوای اختصاصی که برای این کار در نظر گرفته است.

معرفی برترین سایت های وردپرس

شرکت سرمایه گزاری گوگل

شرکت گوگل هم در دامنه‌ای که به آدرس Gv.com می‌باشد فعالیت سرمایه گذاری خودش رو شرح میده که در این دامنه موارد مربوط به سرمایه گذاری شرکت گوگل در دسترس خواهد بود. این شرکت دارای رتبه جهانی 75660 می‌باشد که در اون به معرفی تیم شرکت، نمونه کارها و… میپردازه که وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خودش اختصاص داده است.

برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

شرکت باتا

این شرکت هم در زمینه تولید کیف، کفش و محصولات چرمی فعالیت داره و به عنوان یک شرکت شناخته شده مطرح است که وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود انتخاب کرده است. رتبه جهانی این سایت در الکسا 168587 می‌باشد که با مراجعه به اون میتونید آخرین محصولات تولیدی شرکت را مشاهده کنید که توسط اون تولید و عرضه میشوند.

برترین وبسایت‌های ساخته شده با وردپرس

وبلاگ ناسا

ناسا نیز در صفحه وبلاگ خود وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوا انتخاب کرده است. شرکت ناسا دارای رتبه جهانی 930 در الکسا میباشد که در زمینه هوا و فضا فعالیت دارد. همونطور که میبینید شرکت و مجموعه‌ای به بزرگی ناسا هم از وردپرس استفاده میکنه که نشان دهنده قدرت بالای وردپرس خواهد بود. شما هم اگر قصد راه‌اندازی یک وبلاگ برای شرکت خودتون هستید میتونید تا با اطمینان خاطر وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خودتون انتخاب کنید.

معرفی برترین سایت‌های ساخته شده با وردپرس

techcrunch

این وبسایت نیز در زمینه اخبار تکنولوژی و دنیای فناوری فعالیت دارد که منبع بسیار مناسبی برای سایت‌های فارسی زبان میباشد که با مراجعه به این سایت اقدام به ترجمه اخبار روز تکنولوژی کرده و در اختیار سایر کاربران قرار میدهند. این وبسایت دارای رنک جهانی 627 میباشد که روزانه بازدید بسیار بالایی را به خود اختصاص داده است و با مراجعه به آن میتوانید به اخبار فناوری دسترسی داشته باشید. اگر شما هم قصد راه‌اندازی سایتی در زمینه فناوری دارید وردپرس بهترین انتخاب برای شما خواهد بود تا با یک تیم از نویسندگان حرفه‌ای و به‌روز اقدام به انتشار اخبار در دنیای فناوری و تکنولوژی کنید.

برترین سایت های ساخته شده با وردپرس

سی پنل

وبسایت سی پنل هم که به عنوان یک کنترل پنل برای بسیاری از سایت‌های موجود در جهان مورد استفاده قرار میگیره و اگه در حال حاضر شما هم که در حال مطالعه این مقاله باشید سایتی داشته باشید به احتمال 80 درصد ممکنه تا کنترل پنل مورد استفاده شما هم برای هاست خریداری شده سی پنل باشه، وبسایت سی پنل با رتبه جهانی 28975 در الکسا می‌باشد که در بخش‌های خبری و وبلاگی خود وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوا استفاده کرده است و در آنها اقدام به درج آخرین اخبار محصولات خود و ویژگی‌های آن می‌پردازد.

برترین سایت‌های طراحی شده با وردپرس

یاهو

انتظار این یکی رو نداشتید؟! خب یاهو هم جزو اون دسته از سایت‌هایی هست که در بخش‌های گوناگون خودش که شامل وبلاگ‌های مختلف یاهو به زبان‌های گوناگون و اخبار شرکت یاهو هستش از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوای این بخش‌ها استفاده کرده است و دارای چندین بخش مشابه می‌باشد. اما وبلاگ اصلی یاهو که در آدرس ysearchblog.com در دسترس می‌باشد هم از وردپرس استفاده کرده و اونو به عنوان سیستم مدیریت محتوای خودش انتخاب کرده است. اما بعد از نقل و انتقالات پیش اومده ظاهرا زیاد بر روی وبلاگ فعالیت نداره و دارای بازدید انچنانی هم نیست، چرا که دارای رتبه الکسا جهانی 3 میلیون می‌باشد.

سایت‌های بیشتری رو معرفی می‌کنید؟!

خب در این لیست سایت‌های شرکتی، خبری، فروشگاهی، شخصی و… معرفی شدند که شاید با معرفی این سایت‌ها نتونید تا به مورد مناسبی که شما هم قصد دارید تا در اون زمینه راه‌اندازی کنید دسترسی داشته باشید و از طرفی مقاله جامع‌تری هم برای آشنایی با سایت‌هایی که از وردپرس برای سیستم مدیریت محتوای خودشون استفاده کردن پیدا نکنید. اما تیم وردپرس برای رفع این نیاز کاربران خودش در سطح جهان هم چاره ای اندیشیده و اومده لیستی از برترین وبسایت‌ها در زمینه گوناگون را به صورت دسته‌بندی شده معرفی کرده که با مراجعه به اون قادر خواهید بود تا به سایت‌های بیشتری بر اساس دسته‌بندی مورد نظر خوتون دسترسی داشته باشید. برای این منظور کافیه تا به ادرس The best WordPress sites in the World مراجعه کرده و لیست سایت‌های موجود را در این دسته مشاهده کنید.

چطور بفهمیم یک وبسایت از وردپرس استفاده کرده است؟

و اما همونطوری که در ابتدای مقاله بهتون قول دادم قرار شد تا در انتها به راه هایی که از طریق اون میشه تشخیص داد سایتی از وردپرس استفاده کرده بپردازم. علاوه بر این در ادامه به راه‌هایی اشاره خواهم کرد که نه تنها میتونید بدونید که سایت مورد نظر شما با وردپرس راه‌اندازی شده بلکه قادر هستید تا افزونه‌های استفاده شده در این وبسایت و قالبی که در وبسایت استفاده شده رو هم بشناسید و اگر قصد دارید تا سایت مشابه راه‌اندازی کنید اونو به عنوان یک الگو برای خودتون در نظر بگیرید و ازش استفاده کنید. یکی از مزیت‌های روشی که به شما پیشنهاد خواهم داد اینه که اگر سایت مورد نظرتون از قالب آماده استفاده کرده باشه قادر هستید تا به لینک صفحه فروش قالب در مارکت‌های گوناگون هم دسترسی داشته و اقدام به خرید اون قالب کنید.

1- استفاده از افزونه

اولین راه و راحت‌ترین راه برای تشخصی اینکه سایت مورد نظر شما از چه CMS و زبان‌های برنامه نویسی و حتی نحوه دونستن نوع سرور و… استفاده میکنه استفاده از یک افزونه قدرتمند در کنار مرورگر اینترنتی شماست که با استفاده از اون میتونید تا جزییات بیشتری را در مورد سایت مورد نظر بدست آورده و ببینید که از چه تکنولوژی هایی در سایت استفاده میکند. برای این منظور افزونه محبوب wappalyzer بیشترین کاربرد را دارد که میتونید با نصب اون در مرورگر تشخصی بدین که سایتی که در حال حاضر در اون قرار دارید از وردپرس استفاده میکنه یا خیر؟ اگر سایت فروشگاهی هست با ووکامرس ساخته شده یا یک CMS اختصاصی؟ برای سایت از چه افزونه‌ای برای بهینه سازی و سئو وردپرس استفاده شده؟ ورژن مورد استفاده وردپرس در این سایت چنده؟ نوع سرور و مشخصات هاستینگ رو بررسی کنید، علاوه بر اون اگر سایت مورد نظر از CDN استفاده کرده باشه میتونید از این مورد هم مطلع بشید. راستی میدونید که CDN چیه؟ اگر نمیدونید CDN چی هستش و یا حتی آشنایی کاملی با اون دارید و قصد دارید تا از CDN در سایت خودتون استفاده کنید پیشنهاد می‌کنم مقاله استفاده از Cloud Flare جهت بهبود سرعت و امنیت سایت استفاده کنید و همین امروز سایت خودتون را به شبکه گسترده CDN متصل کنید. با استفاده از این افزونه کلی اطلاعات دیگه که کافیه افزونه را نصب کنید و در مورد هر سایتی به دست بیارید. این افزونه در حال حاضر برای دو مرورگرگوگل‌کروم و موزیلا فایرفاکس ساخته شده و در دسترس قرار داره که برای دانلود اون میتونید از طریق دکمه‌های زیر اقدام کنید.

2- استفاده از ابزار آنلاین

این روزها ابزار آنلاین برای کارهای مختلف روز به روز در حال توسعه و افزایش هستند به حدی که ما دیگه نیازی نداریم تا برنامه‌های گوناگون روی سیستم خودمون نصب کنیم و باعث استفاده بی رویه از سخت افزار رایانه شخصیمون برای کاری که شاید در سال بیشتر از تعداد انگشتان یک دست بهش نیاز پیدا نکنیم. اینجاست که این ابزار انلاین به کار ما میان و میتونن نیازهای ما رو خیلی راحت برطرف کنند. در مورد شناسایی وردپرس نیز شما قادر خواهید بود تا به راحتی اب ابزار آنلاینی که در اختیار دارید در مورد CMS استفاده شده در یک سایت و افزونه و قالب استفاده شده اطلاعاتی رو به دست بیارید و مورد آنالیز و ارزیابی قرار بدهید. سایتی که قصد معرفی اونو دارم با دامنه wpthemedetector در دسترس شما قرار داره و برای استفاده از این سایت کافیه تا آدرس سایت مد نظر رو وارد کنید تا اطلاعات مورد نظر در مورد اونو بدست بیارید. مشابه تصویر زیر کافیه تا نام دامنه و یا ساب دامنه را وارد کرده و در نهایت با فشردن دکمه Exprience the magic of WPTD لحظاتی رو منتظر بمونید تا سایت مورد نظر توسط سایت مورد بررسی قرار بگیرد.

بررسی افزونه های استفاده شده در یک سایت

بعد از اینکه سایت شما مورد بررسی قرار گرفت اطلاعات کاملی از اون که شامل اطلاعات سیستم مدیریت محتوا، اطلاعات سرور، قالب استفاده شده برای سایت، افزونه‌های مورد استفاده برای سایت در صورتی که وردپرسی باشه و… کلی اطلاعات دیگه که میتونید از این سایت به دست بیارید به شما نشون داده خواهد شد.

3- بررسی سورس سایت

آخرین راهکاری هم که میتونید از اون استفاده کنید اینه که سورس صفحه سایت مورد نظر رو با استفاده از دکمه‌های Ctrl + U و یا با راست کلیک کردن در صفحه مرورگر و انتخاب گزینه view page source مشاهده کنید و سپس با فشردن دکمه Ctrl + F به دنبال عباراتی مثل wp-content، plugins و… در اون باشید تا بعد از بررسی مشابه تصویر زیر ببینید که سایت مورد نظر وردپرسی است یا اینکه با cms دیگری ساخته شده است. البته از اونجایی که برخی از مدیران سایت‌ها به دلیل افزایش امنیت وردپرس قصد دارند تا از هر راهی که بشه تشخیص داد سایت مورد نظر وردپرسی هست یا نه استفاده میکنند ممکنه که با این روش جواب درست رو نگیرید اما قریب به بیشتر موارد پاسخگو خواهد بود. در آینده مقالات جامعی رو هم در این زمینه براتون تدارک دیدیم که بتونید نسخه استفاده شده از وردپرس و سایر موارد امنیتی که میتونید ازش برای افزایش امنیت سایت استفاده کنید بهره‌مند شوید.

بررسی نسخه استفاده شده از وردپرس

همونطور که در تصویر مشاهده میکنید سورس کدهایی که شامل ادرس و توضیحاتی از صفحه با پیشوند wp وجود دارند که نشون از وردپرسی بودن سایت مورد نظر میده. پس اگر شما برای این کار بیاید و آدرس تصاویر و فایل‌های اپلود شده در وردپرس رو هم بررسی کنید به این موضوع پی خواهید برد، چرا که رسانه وردپرس و هرچیزی که در اون آپلود شده ز طریق آدرس /wp-content/uploads/ در دسترس خواهد بود. برای این مورد هم امکان شخصی سازی وجود داره و ممکنه تا سایتی فایل‌های اپلود شده در وردپرس رو به   دلخواهی مثل images، cdn و… انتقال داده باشه که به جای wp-content در آدرس صفحه قرار خواهند گرفت.

سخن آخر…

در این مقاله سعی کردم تا در زمینه‌های گوناگونی که با استفاده از اون قادر به راه‌اندازی سایت‌هایی با امکانات بسیار بسیار گسترده با وردپرس خواهید بود بپردازم که بر اساس ظاهر سایت، طراحی رابط کاربری، قدمت سایت مورد نظر و ترافیک بالای اون بپردازم که در این بین برخی سایت‌ها بودن که بیشتر از لحاظ کاربردی بودن معرفی شدند. سایت‌های معرفی شده با جستجو در گوگل در اختیار شما قرار گرفته‌اند و هیچ ملاکی جز رابط کاربری، محوریت سایت و ترافیک اون لحاظ نشده تا بتونید بر اساس سایت‌های معرفی شده نمونه مدنظر رو بدون هیچگونه ریسکی راه‌اندازی کنید و در اون به موفقیت برسید.

اگر شما هم سایتی رو می‌شناسید که فکر می‌کنید شایستگی حضور در این لیست را دارد و از ایده‌های ناب و تازه برای کسب درآمد با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کرده میتونید از بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید تا در لیست مورد نظر اضافه شده و به معرفی وبسایت مورد نظر بپردازیم تا نمونه الگویی باشد برای وبمسترانی که قصد دارند تا وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خود قرار دهند.

نوشته معرفی برترین سایتهای خارجی ساخته شده با وردپرس اولین بار در پدیدار شد.


معرفی برترین وبسایتهای ایرانی ساخته شده با وردپرس

0
0

بدون شک و قطع به یقین وردپرس را میتوان به عنوان برترین سیستم مدیریت محتوا و سایت ساز در جهان معرفی کرد که تا به امروز نمونه موفق‌تری از آن مشاهده نشده است و امیدوارم که به همین منوال پیش رفته و روز به‌روز با امکاناتی که در اختیار ما قرار میده بتونیم برای طراحی سایت‌های خودمون از وردپرس استفاده کنیم. چرا که وردپرس به دلیل انعطاف پذیری بالا، امنیت بالا، پایین بودن هزینه برای خرید قالب و افزونه و وجود منابع عظیم آموزشی که داره و با استفاده از افزونه‌ها و قالب‌های گوناگون که در اختیار شما میزاره امکان ساخت هر نوع وبسایت فروشگاهی، خبری، تکنولوژی، شرکتی، نمونه کار و… را در اختیارتون قرار میده که در این مقاله قصد دارم تا به معرفی 40 مورد از برترین وبسایت‌هایی که با وردپرس ساخته شده‌اند بپردازم تا اگر در دوراهی استفاده از وردپرس یا یک CMS اختصاصی و حتی رایگان قرار گرفتید به قدرت بالای وردپرس پی برده و همین موضوع باعث بشه تا با بررسی وبسایت‌ها معرفی شده بتونید به انتخاب درستی برسید و علاوه بر این در انتهای مقاله به روش‌هایی برای شناسایی سایت‌هایی که از وردپرس استفاده میکنند بپردازیم.

معرفی برترین وبسایتهای ایرانی ساخته شده با وردپرس

در لیست زیر که پیش روی شما قرار خواهم داد سعی و تلاشم رو میکنم تا در هر نوع موضوعی که قصد راه‌اندازی وردپرس رو دارید سایت‌های موفقی را معرفی کنم تا همین موضوع یک جرقه در ذهن شما ایجاد کنه و با بررسی سایت به عنوان یک رقیب بیاین و ببینید که در مقایسه با این وبسایت شما چه ایده‌هایی میتونید پیاده سازی کنید تا برتری بیشتری نسبت به اون کسب کنید؟ این وبسایت چه چیزهایی کم داره که اگه در اون پیاده سازی بشه باعث میشه تا موفقیت دوچندان کسب کنه؟ دلیل اعتماد کاربران به این وبسایت چه چیزهایی هستند که روز به روز محبوبیت بیشتری کسب میکنه؟ و از این نوع سوالات که مطمئنا اگر شما هم قصد راه‌اندازی یک سایت به صورت اصولی را داشته باشید مورد بررسی قرار میدین تا بتونید با کمبودهای موجود در وب پارسی اولین کسی باشین تا چنین نیازهایی رو در سایت خودش نسبت به سایر رقبا رعایت کرده‌اید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

همیار وردپرس

وب سایت همیار وردپرس با رتبه الکسا 141 در زمینه خدمات رسانی و آموزش وردپرس فعالیت دارد که با مراجعه به اون میتونید تا دسترسی به انواع آموزش‌های وردپرس به صورت رایگان و غیر رایگان داشته باشید تا دانسته‌های خودتون رو بیشتر و بیشتر کنید. همیار وردپرس در ابتدا با نام دامنه wprdpress98 شروع به کار کرد اما همونطور که وردپرس روز به روز در حال کسب محبوبیت بیشتر هست و به جمع خانواده بزرگ وردپرس در کل دنیا اضافه میشه بنا به قانونی که هیچ سایتی حق نداره تا از نام مستقیم یک برند در ادرس خودش استفاده کنه با شکایتی از سوی وردپرس همراه شده و مجبور به تغییر دامنه شد. اگر قصد دارید تا یک سایت اینچنینی راه‌اندازی کنید تا در زمینه آموزش تخصصی در یک زمینه خاص اقدام به فروش محصولات دانلودی و فیزیکی کنید وردپرس بهترین پیشنهادی است که میتونید از اون استفاده کنید. از آنجایی که سئو و بهینه بودن وردپرس نسبت به سایر سیستم‌های سایت ساز بیشتر است با استفاده از این قابلیت میتونید بهتر و سریعتر در موتورهای جستجو بالا اومده و کسب و کار خود را رونق بخشید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

میهن وردپرس

وب سایت میهن وردپرس با رتبه الکسا 352 هم یکی دیگر از نمونه‌های موفق در زمینه خدمات رسانی به کاربران وردپرسی است که با مراجعه به این وبسایت هم میتونید از خدمات وردپرس که در زمینه فروش قالب، فروش افزونه، فروش فیلم‌های آموزشی، رادیویی با طعم وردپرس و تلویزیونی به سبک وردپرس هست بهره‌مند بشید. این وبسایت هم میتونه یک منبع آموزشی مناسب برای دوستداران وردپرسی باشه تا از آموزش‌ها و خدمات اون بهره‌مند بشن تا روز به روز دانش خود را در زمینه وردپرس ارتقا دهند.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

دانلودها

سایت دانلودها با رتبه الکسا 63 که به عنوان یک سایت پر ترافیک در زمینه وردپرس اقدام به خدمات رسانی در زمینه انواع برنامه و نرم افزار میباشد فعالیت دارد که با استفاده از این وبسایت قادر هستید تا نیازهای خودتون رو برطرف کنید. سایتی که با این رتبه در حال فعالیت هست مطمئنا به صورت آنلاین بیش از هزاران نفر همزمان در سایت حضور داشته و مشغول دانلود انواع فایل در این وبسایت هستند که نشون از قدرت بالای وردپرس در پردازش اطلاعات و پاسخدهی به نیاز کاربران یک سایت خواهد داشت.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

ووکامرس فارسی

نظرتون در مورد یک فروشگاه اینترنتی به سبک و سیاق وردپرس چیه؟ در این مورد وبسایت ووکامرس که به عنوان پشتیبان رسمی افزونه ووکامرس شناخته میشه گزینه خوبی جهت معرفی خواهد بود. وبسایت ووکامرس فارسی با رتبه الکسا 1438 به عنوان پشتیبان رسمی ووکامرس در ایران مشغول فعالیت هستش که با مراجعه به اون میتونید از خدماتی که برای فروشگاه ووکامرس خودتون نیاز دارید استفاده کنید و اقدام به تهیه و خرید انواع قالب ووکامرس، افزونه ووکامرس و انواع خدمات دیگر در زمینه وردپرس اقدام کنید. لازم به ذکره که نمونه اول ما یعنی همیار وردپرس هم از ووکامرس برای فروش و ارائه فیلم‌های آموزشی که برای وردپرس تدارک دیده استفاده میکنه که همین نمونه قدرت بالای وردپرس رو در کنار ووکامرس به ما نشون خواهد داد.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

دیجیاتو

یه وبسایت وردپرسی خوشمزه از نوع تکنولوژی تنها توصیفی است که میتونم به دیجیاتو بدم. وبسایت دیجیاتو با رتبه 95 در زمینه اخبار دنیای تکنولوژی فعالیت داره و روزانه ترافیک بالایی از کاربران رو به خودش اختصاص داده که میتونید غرق در دنیای تکنولوژی از این وبسایت استفاده کنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

دهوند

وبسایت دهوند با رتبه الکسا 651 به عنوان سایتی فعالیت میکنه که توسط اون کاربران قادر هستند تا عضو سایت شده و از خدمات درج استخدام، برخورداری از صفحه اختصاصی برای رزومه استفاده کنند و کارفرمایانی که به دنبال کارمند هستند و قصد استخدام افراد را دارند بتوانند از این طریق کارمندان لایق خودشون رو انتخاب کنند. در زمینه استخدامی و آگهی وردپرس میتونه سیستم مدیریت محتوای بسیار قدرتمندی باشه چرا که بیشترین ترافیک برای چنین سایت‌هایی از موتورهای جستجو تامین میشه که سئو وردپرس جوابگوی این نیازها خواهد بود.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

دیجی کالا مگ

تقریبا دو سالی میشه که فروشگاه اینترنتی دیجی کالا اقدام به بخشی برای مجله اینترنتی با عنوان دیجی‌کالا مگ کرد. این وبسایت با رتبه الکسا 3 در زمینه‌های تکنولوژی، اخبار شرکت، نقد و بررسی و اخبار روز در زمینه‌های گوناگون دیگه تونسته خیلی خوب عمل کنه که وردپرس کمک شایانی در این انتخاب داشته است. از اونجایی که وردپرس در ابتدا به عنوان یک سیستم وبلاگ نویسی ارائه شد تو این زمینه خیلی خیلی موفق عمل میکنه و امکان شکست رو به دلیل انتخاب سیستم مدیریت محتوای سایت نخواهید داشت.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

اروند پلاک

وبسایت اروند پلاک با رتبه الکسا 1415 در حدود مدت کوتاهی است که راه‌اندازی شده و به عنوان یک رسانه در زمینه وسایل نقلیه گوناگون همچون اتومبیل، موتور سیکلت و وسایل نقلیه ریلی و هوایی مشغول فعالیت هستش و در این مدت که بیشتر از یک سال میشه همچنان میبینیم که در حالت آزمایشی مشغول فعالیت هستش اما مطمئنا گزینه خوبی انتخاب کرده و به زودی شاهد تغییرات گسترده‌ای در این سایت خواهیم بود که نشان از فعالیت رسمی و تایید شده خواهد داشت. البته تغییر در ظاهر و قالب برای نسخه رسمی دور از انتظار نیست و مطمئنا این تغییرات اعمال خواهند شد.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

افق نیوز

وبسایت افق نیوز با رتبه الکسا 94 در زمینه اخبار تحلیلی روز فعالیت داره که عمده ترافیک سایت‌های خبری، تحلیلی از طریق موتورهای جستجو تامین میشود. بنابراین انتخاب وردپرس به دلیل انعطاف پذیری بالا و از طرفی سئو قدرتمندی که داره گزینه مناسبی برای یک سایت خبری خواهد بود.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

سرور پارس

شرکت سرور پارس با رتبه الکسا 336 در زمینه خدمات میزبانی و هاستینگ فعالیت داره که از طریق این وبسایت میتونید اقدام به خرید دامنه و هاست کرده و یک وبسایت وردپرسی زیبا و کاربرپسند مشابه همین سایت برای شرکت و برند خودتون ایجاد کنید. این شرکت از ابتدای فعالیت خودش وردپرس رو به عنوان سیستم سایتش انتخاب کرده و در طول این مدت فعالیت چندین بار به طراحی قالب جدید پرداخته و در هر بار با ظاهری بهینه‌تر و کاربرپسندتر ظاهر شده است.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

یک پزشک

مطالب پزشکی جزو مطالبی هستند که بیشتر ما در دنیای اینترنت به دنبال چنین مطالبی هستیم تا از راه‌های سلامت روحی و جسمی خودمون مطلع‌تر شده و ازش استفاده کنیم. وبسایت یک پزشک که با رتبه الکسا 983 در زمینه مطالب و مقالات پزشکی فعالیت داره میتونه انتخاب خوبی باشه. اگر شما هم قصد دارید تا در این زمینه فعالیت داشته باشید میتونید وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خودتون انتخاب کنید و اقدام به طراحی سایت پزشکی کنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

رضا صادقی

با گذشت روزافزون و پیشرفت دنیای هنرمندان، خوانندگان و بازیگران این قشر از جامعه هم چون به عنوان یک الگو برای کسانی که قصد دارند در حیطه هنری فعالیت داشته باشند باعث شده تا اقدام به راه‌اندازی سایت شخصی کنند و در زمینه اخبار، معرفی و حتی برگزاری کارگاه‌های هنری افراد بیشتری را جذب خود کنند. وبسایت رضا صادقی با رتبه الکسا26997 که به عنوان یک خواننده در زمینه پاپ فعالیت دارد چندسالی است که سایت خود را با وردپرس راه‌اندازی کرده است و در طول این مدت هم با تغیییرات گوناگون هربار با یک طراحی و قالب جدیدتر ظاهر شده است.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

ثبت شرکت آفریقا

مدیریت محتوای وردپرس میتونه گزینه خوبی برای طراحی سایت شرکتی باشه تا از طریق اون بتونید به معرفی شرکت، اهداف شرکت، اخبار شرکت و.. بپردازید. ثبت شرکت آفریقا با رتبه الکسا 7428 از وردپرس برای سایت خودش استفاده کرده که در زمینه شرکتی از نظر ظاهری وبسایت خوب و مناسبی است که به معرفی اون پرداختم.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

ایران استخدام

همونطور که در بالا هم اشاره شد سایت‌های استخدامی و آگهی در زمینه وردپرس بسیار بسیار پرقدرت‌تر ظاهر خواهند شد به طوری که اگر در چنین زمینه‌هایی مدام در حال جستجو باشید مطمئنا سایت‌های سرآمد و قدیمی که مو سپید کردند رو خاطرتون هست که از طراحی سیستم اختصاصی در آنها استفاده شده بوده و مطمئنا کلی هزینه برای طراحی اونها صرف شده اما میبینیم که با متولد شدن سایت آگهی وردپرس دیگه نام و نشان آنچنانی از اون سایت‌ها باقی نمونده. وبسایت ایران استخدام و ای‌استخدام نمونه خوبی میتونند برای سایت ارسال آگهی و استخدام باشند تا شما هم هرچه زودتر با یک ایده نو و جدیدتر و دادن امکانات بیشتر به کاربران بتونید در این زمینه فعالیت کنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

پارس ناز

مجله خبری و تفریحی هم جزو نمونه‌هایی هستند که همه ما در موتور جستجوی گوگل حتما به دنبال مطالبی برای سرگرمی و گذراندن اوقات خودمون داشتیم و داریم. وبسایت پارس ناز با رتبه الکسا 149 که به عنوان یک سایت تفریحی و سرگرمی فعالیت داره از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا استفاده کرده و در مدت کوتاهی تونسته تا به بازدید و رتبه بالایی برسه و با استفاده از تبلیغاتی که دریافت میکنه اقدام به کسب درآمد بپردازه. خود من در این زمینه تجربه داشتم و در طول 5 ماه تونستم تا به صورت کاملا طبیعی به رتبه الکسا 1000 برسم.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

فروشگاه کیم کالا

فروشگاه‌های اینترنتی روز به روز در حال گسترش هستند و در زمینه محصولات عمومی و تخصصی در حال خدمات دهی به مشتریان خودشون هستند. فروشگاه کیم کالا با رتبه الکسا 8123 به عنوان یک فروشگاه همه‌فن حریف از محصولات فعالیت داره که از ووکامرس برای راه‌اندازی سایت خود استفاده کرده است. اگر شما هم قصد دارید تا یک فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنید دست بجنبونید و بدون اینکه هزینه خیلی بالایی برای سیستم فروشگاهی خودتون صرف کنید ووکامرس رو انتخاب کنید و از قدرت بالای وردپرس همراه با اون لذت ببرید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

فروشگاه نمونه سوال پیام نورنا

بعضی سایت‌ها هستند که در دوره‌های خاصی از سال خیلی خوب عمل میکنند و فروششون به چندین برابر میرسه در این نمونه میشه به فروشگاه نمونه سوالات و پروژه اشاره کرد که قشر محصل و دانشجو مخاطب عامه چنین سایت‌هایی هستند. سایت پیام نورنا با رتبه الکسا 1149 در کنارش یک فروشگاه اینترنتی داره که از وردپرس به همراه افزونه EDD استفاده کرده و در ایام امتحانات تونسته تا با فروش نمونه سوالات جامع در رشته‌ها و درس‌های گوناگون به درآمد مطلوبی برسه و به عنوان یک سرآمد در بین این سایت‌ها عمل کند.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

دکتر سلام

سایت دکتر سلام با رتبه الکسا 266 هم یه نمونه سایت پزشکی دیگه هستش که با وردپرس میتونید راه‌اندازی کنید و به درج مطالب پزشکی در اون بپردازید. عمده درآمد سایت‌های پزشکی از طریق معرفی پزشکان متخصص هست که میتونید در قالب رپورتاژآگهی و تبلیغات بنری دریافت کنید و در کنار اون هم قادر هستید تا به فروش محصولات پزشکی و ارتوپدی به مخاطبان خودتون بپردازید که میتونه به عنوان شغل اصلی شما مورد استفاده قرار بگیرد.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

موسیقی ایرانیان

همه ما در طول روز حداقل یک موسیقی گوش میدیم و سایت‌های موسیقی که در این زمینه وجود دارند انتخاب ما هستند تا با مراجعه به اونها اقدام به دانلود و خرید آهنگ‌های هنرمندان محبوب خودمون بکنیم. وبسایت موسیقی ایرانیان با رتبه الکسا 272 نمونه مناسبی است که وردپرس رو به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود انتخاب کرده است. اگر شما هم قصد طراحی سایت موسیقی دارید میتونید از وردپرس استفاده کنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

گجت نیوز

اخبار دنیای فناوری و تکنولوژی تمومی نداره و اگر حتی یک سایت بسیار بسیار بزرگ در زمینه تکنولوژی وجود داشته باشه باز هم قادر نیست تا کل اخبار این حوزه رو ساپورت کنه و تحت پوشش خودش قرار بده به همین علت در این حوزه سایت‌های گوناگونی وجود دارند که در بعضی موضوع‌ها به صورت تخصصی تری فعالیت میکنند. وبسایت گجت نیوز با رتبه الکسا 274 نمونه خوبی برای معرفی است تا با استفاده از وردپرس اقدام به طراحی سایت تکنولوژی کنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

برتینا

در زمینه خدمات میزبانی و ثبت دامنه برتینا جزو سایت‌هایی است که قدمت زیادی داره اگر قصد دارید تا برای شرکت میزبانی که قصد راه‌اندازی دارید و با اقدام به خرید سرورهای قدتمند کردید تا در زمینه میزبانی وب فعالیت کنید وردپرس میتونه انتخاب خوبی باشه تا در بین این سایت‌ها بالا بیایید. سایت برتینا با رتبه الکسا 714 از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت جهت معرفی بسته‌ها و تعرفه‌های هاست‌های ارائه شده خود استفاده کرده است.

بهترین سایت های ساخته شده با وردپرس

چطور

وبسایت چطور با رتبه الکسا 254 به عنوان یک وبسایت در زمینه یادگیری، پیشرفت و موفقیت می‌باشد که در زمینه‌های مختلف و گوناگون اقدام به درج مطالب و موضوعاتی می‌کند. در وبسایت چطور می‌توانید ذهن خود را به خلاقیت نزدیک و نزدیک‌تر کرده و با استفاده کردن از موضوعات و مقالات آن به موفقیت برسید. اگر شما هم در زمینه موفقیت حرفی برای گفتن دارید می توانید یک وبسایت راه‌اندازی کرده و مشابه سایت چطور که با وردپرس راه‌اندازی شده است مخاطبان خود را رشد داده و باور به موفقیت و یادگیری را در آنها به مرحله رشد و نمو برسانید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

دارالترجمه 24

برای همه ما پیش میاد که حتی شده برای یک بار از کسی بخوایم تا برامون صفحه‌ای رو ترجمه کنه در این بین سایت‌های ترجمه نمونه مناسبی هستند که با رشد روز افزون خودشون میتونند تا در زمینه ترجمه و خدمات دهی اون فعالیت داشته باشند. وبسایت دارالترجمه 24 با رتبه الکسا 69000 که در ابتدا به عنوان یک اموزشگاه زبان با عنوان تافل فعالیت داشت حالا بخش ترجمه رو از وبسایت اصلی خودش جدا کرده تا بتونه سفارش‌های آنلاین در زمینه ترجمه متن رو دریافت کند. در ضمن ناگفته نمونه که این مجموعه تقریبا به صورت کلی متشکل از جامعه معلولان هست که در زمینه ترجمه متون اقدام به خدمات رسانی میکنند پس اگر قصد راه‌اندازی یک کسب و کار رو دارید هیچ وقت دلسرد نشید شما میتونید با کمترین داشته‌ها اون رو راه‌اندازی کرده و موفق عمل کنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

ایران فیلم

سایت ایران فیلم با رتبه الکسا 340 بیش از چند سالی است که در زمینه دانلود و خرید فیلم‌های روز فعالیت داره که با وردپرس راه‌اندازی شده است. اگر شما هم قصد راه‌اندازی یک سایت در زمینه فیلم دارید وقت رو بیشتر از این تلف نکنید و با طراحی یک قالب مناسب و یا خرید قالب سایت فیلم خودتونو راه‌اندازی کنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

عناوین

سایت عناوین با رتبه الکسا 11374 به تازگی در زمینه ارسال آگهی فعالیت خودشو آغاز کرده که با مراجعه به اون میتونید بعد از عضویت و ثبت نام اقدام به ارسال انواع آگهی در این زمینه کنید. این وبسایت آگهی از طراحی به‌روز و کاربرپسندی استفاده کرده که در کنار وردپرس زیبایی و سئوی اون به مراتب بهینه‌تر هم شده است.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

مدیر سبز

همه ما در هر کسب و کار آنلاین و یا حتی سنتی هم که باشیم لازمه تا دانشمون رو در رابطه با راه‌های افزایش فروش و بازاریابی بالا ببریم تا مشتریان بالقوه رو جذب کنیم. وبسایت مدیر سبز با رتبه الکسا 614 به عنوان سایتی در زمینه راه‌های بازاریابی و افزایش فروش فعالیت داره و متعلق به ژان بقوسیان هستش که وردپرس رو به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خودش انتخاب کرده تا محصولات و مقالات خودش در زمینه بازاریابی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

پی‌سی ورد

وبسایت پی سی ورد با رتبه الکسا 125 در زمینه دانلود انواع نرم افزار و بازی فعالیت دارد که از وردپرس برای وبسایت خود استفاده کرده است. امروزه بیشتر سایت‌هایی که در زمینه دانلود وجود دارند وردپرس را به دلیل قدرت بالای سئو انتخاب کرده‌اند تا در بین حجم عظیمی از سایت‌های دانلودی بتوانند در رتبه‌های بالاتری قرار گیرند.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

میهن دانلود

وبسایت میهن دانلود نیز با رتبه الکسا 388 در زمینه دانلود نرم افزارهای کامپیوتر و موبایل فعالیت دارد که از وردپرس به عنوان سایت ساز خود استفاده کرده است. در این وبسایت علاوه بر نرم افزار میتونید به فایل های چندرسانه ای هم دسترسی داشته باشید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

میزبان‌فا

وبسایت میزبان‌فا در زمینه فروش دامنه و خدمات هاستینگ با رتبه الکسا 1061 فعالیت دارد که علاوه بر خدمات میزبانی وب در زمینه طراحی سایت و مطالب و مقالات آموزشی هم سرآمد بوده و در تمامی بخش‌های این سایت وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا انتخاب شده است. با مراجعه به وبسایت میزبان‌فا قادر هستید تا از سرعت بالای بارگزاری این سایت دیدن کنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

یک ادمین

سایت یک‌ادمین با رتبه الکسا 3608 نیز در زمینه بازاریابی و مقالاتی در حوزه وبمستران و سئو فعالیت دارد که اقدام به ارائه مقالات آموزش و خدمات در زمینه سئو و بهینه‌سازی وبسایت میکند. این وبسایت نیز وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خود انتخاب کرده و اگر شما هم قصد دارید تا یک سایتی در زمینه آموزش های تخصصی راه‌اندازی کنید مطمئنا وردپرس بهترین انتخاب خواهد بود.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

یاس دانلود

وبسایت یاس دانلود نیز با رتبه الکسا 174 در زمینه دانلود نرم افزار، بازی، مطالب مرتبط با اینترنت و آموزشی فعالیت دارد که وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود انتخاب کرده است. اگر شما نیز قصد دارید تا از یک سایت دانلود راه‌اندازی کنید نمونه‌های معرفی شده در این مقاله بهترین مشوق خواهند بود تا هر چه سریعتر سایت خود را پیاده سازی کنید.

برترین سایت‌های ایرانی ساخته شده با وردپرس

کلیک

سایت کلیک نیز یک سایت وردپرسی دیگه‌ای هستش که در زمینه فناوری اطلاعات و تکنولوژی اقدام به ارسال مطالب و موضوعات گوناگون می‌کند. وبسایت کلیک با رتبه الکسا 474 توانسته است تا در مدت زمان نسبتا کوتاهی به رشد بالایی رسیده و مخاطبان خود را بدست بیاورد. این وبسایت از شعار نبض فناوری و اطلاعات استفاده کرده است. اگر شما هم دستی در فناوری اطلاعات و تکنولوژی دارید میتونید تا مشابه این وبسایت یک گروه تشکیل داده و سایت وردپرسی خودتون در زمینه فناوری اطلاعات و بخش IT را هرچه زودتر استارت بزنید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

دانلود فارسی

سایت دانلود فارسی هم در زمینه دانلود انواع بازی و نرم افزار فعالیت دارد که وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود انتخاب کرده است. این وبسایت با رتبه الکسا 184 توانسته است تا به خوبی پاسخگوی نیاز کاربران خود باشد. علاوه بر این در زمینه خدمات لایسنس محصولات نیز فعالیت دارد که شما هم میتوانید با چنین ایده‌هایی بعد از مطرح شدن سایت خود اقدام به ارائه لایسنس محصولات نرم افزارهای گوناگون کنید که وردپرس نیز در این زمینه پاسخگو خواهد بود و از طریق آن قادر به فروش کد لایسنس محصولات خواهید بود.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

ژاکت

وبسایت ژاکت که در ابتدا با نام مارکت وردپرس فعالیت داشته است سایتی است که در زمینه خرید و فروش محصولات وردپرس فعالیت دارد که با استفاده از ان قادر خواهید بود تا اقدام به فروش محصولات خود در این سایت کنید. این وبسایت با رتبه الکسا 257 از وردپرس استفاده میکند که برای فروش محصولات ووکامرس را انتخاب کرده است. اگر شما هم قصد دارید تا یک سایت در زمینه مارکت محصولات راه‌اندازی کنید وردپرس میتونه بهترین انتخاب برای شما باشه تا ضمن کاهش هزینه طراحی سایت از سئو مناسب وردپرس بهره‌مند بشوید.

معرفی برترین وبسایت های ساخته شده با وردپرس

وبسیما

سایت وبسیما با رتبه الکسا 702 نیز با استفاده از وردپرس راه‌اندازی شده است که کمتر کسی است که چنین رابط کاربری رو استفاده کرده باشه. این وبسایت در زمینه طراحی سایت، آموزش‌های فروش و بازاریابی فعالیت داره که میتوانید از خدامت آن استفاده کنید. اگر شما هم قصد راه‌اندازی سایتی در زمینه طراحی سایت و خدمات آن دارید وردپرس میتونه تا بهترین گزینه برای شما باشد.

چطور بفهمیم یک وبسایت از وردپرس استفاده کرده است؟

و اما همونطوری که در ابتدای مقاله بهتون قول دادم قرار شد تا در انتها به راه هایی که از طریق اون میشه تشخیص داد سایتی از وردپرس استفاده کرده بپردازم. علاوه بر این در ادامه به راه‌هایی اشاره خواهم کرد که نه تنها میتونید بدونید که سایت مورد نظر شما با وردپرس راه‌اندازی شده بلکه قادر هستید تا افزونه‌های استفاده شده در این وبسایت رو هم بشناسید و اگر قصد دارید تا سایت مشابه راه‌اندازی کنید اونو به عنوان یک الگو برای خودتون در نظر بگیرید و ازش استفاده کنید.

1- استفاده از افزونه

راحت‌ترین و آسونترین راه برای تشخصی اینکه سایت مورد نظر شما از چه CMS و زبان‌های برنامه نویسی و حتی نحوه ونستن نوع سرور و… استفاده میکنه استفاده از یک افزونه قدرتمند در کنار مرورگر اینترنتی شماست که با استفاده از اون میتونید تا جزییات بیشتری را در مورد سایت مورد نظر بدست آورده و ببینید که از چه تکنولوژی هایی در سایت استفاده میکند. برای این منظور افزونه محبوب wappalyzer بیشترین کاربرد را دارد که میتونید با نصب اون در مرورگر تشخصی بدین که سایتی که در حال حاضر در اون قرار دارید از وردپرس استفاده میکنه یا خیر؟ اگر سایت فروشگاهی هست با ووکامرس ساخته شده یا یک CMS اختصاصی؟ برای سایت از چه افزونه‌ای برای بهینه سازی و سئو وردپرس استفاده شده؟ ورژن مورد استفاده وردپرس در این سایت چنده؟ و کلی اطلاعات دیگه که کافیه افزونه را نصب کنید و در مورد هر سایتی به دست بیارید. این افزونه در حال حاضر برای دو مرورگر گوگل‌کروم و موزیلا فایرفاکس ساخته شده و در دسترس قرار داره که برای دانلود اون میتونید از طریق دکمه‌های زیر اقدام کنید.

2- استفاده از ابزار آنلاین

این روزها ابزار آنلاین برای کارهای مختلف روز به روز در حال توسعه و افزایش هستند به حدی که ما دیگه نیازی نداریم تا برنامه‌های گوناگون روی سیستم خودمون نصب کنیم و باعث استفاده بی رویه از سخت افزار رایانه شخصیمون برای کاری که شاید در سال بیشتر از تعداد انگشتان یک دست بهش نیاز پیدا نکنیم. اینجاست که این ابزار انلاین به کار ما میان و میتونن نیازهای ما رو خیلی راحت برطرف کنند. در مورد شناسایی وردپرس نیز شما قادر خواهید بود تا به راحتی اب ابزار آنلاینی که در اختیار دارید در مورد CMS استفاده شده در یک سایت و افزونه و قالب استفاده شده اطلاعاتی رو به دست بیارید و مورد آنالیز و ارزیابی قرار بدهید. سایتی که قصد معرفی اونو دارم با دامنه wpthemedetector در دسترس شما قرار داره و برای استفاده از این سایت کافیه تا آدرس سایت مد نظر رو وارد کنید تا اطلاعات مورد نظر در مورد اونو بدست بیارید. مشابه تصویر زیر کافیه تا نام دامنه و یا ساب دامنه را وارد کرده و در نهایت با فشردن دکمه Exprience the magic of WPTD لحظاتی رو منتظر بمونید تا سایت مورد نظر توسط سایت مورد بررسی قرار بگیرد.

ترفند شناسایی سایت وردپرسی

3- بررسی سورس سایت

آخرین راهکاری هم که میتونید از اون استفاده کنید اینه که سورس صفحه سایت مورد نظر رو با استفاده از دکمه‌های Ctrl + U و یا با راست کلیک کردن در صفحه مرورگر و انتخاب گزینه view page source مشاهده کنید و سپس با فشردن دکمه Ctrl + F به دنبال عباراتی مثل wp-content، plugins و… در اون باشید تا بعد از بررسی مشابه تصویر زیر ببینید که سایت مورد نظر وردپرسی است یا اینکه با cms دیگری ساخته شده است. البته از اونجایی که برخی از مدیران سایت‌ها به دلیل افزایش امنیت وردپرس قصد دارند تا از هر راهی که بشه تشخیص داد سایت مورد نظر وردپرسی هست یا نه استفاده میکنند ممکنه که با این روش جواب درست رو نگیرید اما قریب به بیشتر موارد پاسخگو خواهد بود. در آینده مقالات جامعی رو هم در این زمینه براتون تدارک دیدیم که بتونید نسخه استفاده شده از وردپرس و سایر موارد امنیتی که میتونید ازش برای افزایش امنیت سایت استفاده کنید بهره‌مند شوید.

بررسی نسخه استفاده شده از وردپرس

همونطور که در تصویر مشاهده میکنید سورس کدهایی که شامل ادرس و توضیحاتی از صفحه با پیشوند wp وجود دارند که نشون از وردپرسی بودن سایت مورد نظر میده. پس اگر شما برای این کار بیاید و آدرس تصاویر و فایل‌های اپلود شده در وردپرس رو هم بررسی کنید به این موضوع پی خواهید برد، چرا که رسانه وردپرس و هرچیزی که در اون آپلود شده ز طریق آدرس /wp-content/uploads/ در دسترس خواهد بود. برای این مورد هم امکان شخصی سازی وجود داره و ممکنه تا سایتی فایل‌های اپلود شده در وردپرس رو به   دلخواهی مثل images، cdn و… انتقال داده باشه که به جای wp-content در آدرس صفحه قرار خواهند گرفت.

سخن آخر…

در این مقاله سعی کردم تا در زمینه‌های گوناگونی که با استفاده از اون قادر به راه‌اندازی سایت‌هایی با امکانات بسیار بسیار گسترده با وردپرس خواهید بود بپردازم که بر اساس ظاهر سایت، طراحی رابط کاربری، قدمت سایت مورد نظر و ترافیک بالای اون بپردازم که در این بین برخی سایت‌ها بودن که بیشتر از لحاظ کاربردی بودن معرفی شدند. سایت‌های معرفی شده با جستجو در گوگل در اختیار شما قرار گرفته‌اند و هیچ ملاکی جز رابط کاربری، محوریت سایت و ترافیک اون لحاظ نشده تا بتونید بر اساس سایت‌های معرفی شده نمونه مدنظر رو بدون هیچگونه ریسکی راه‌اندازی کنید و در اون به موفقیت برسید.

اگر شما هم سایتی رو می‌شناسید و یا سایتی دارید که فکر می‌کنید شایستگی حضور در این لیست را دارد میتونید از بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید تا در لیست مورد نظر اضافه شده و به معرفی وبسایت مورد نظر بپردازیم تا نمونه الگویی باشد برای وبمسترانی که قصد دارند تا وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای سایت خود قرار دهند.

نوشته معرفی برترین وبسایتهای ایرانی ساخته شده با وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش ساخت کپچا در وردپرس

0
0

کپچای حرفه ای در وردپرس این امکان را به شما میده تا با استفاده از اون برای انواع فرم‌های ورود و فرم‌هایی نظیر فرم ارسال نظرات در وردپرس و فرم تماس از کپچا برای جلوگیری از اسپم و حملات به سایت استفاده کنید. یکی از مشکلاتی که بیشتر سایت‌های وردپرسی در این حوزه دارند اینه که به دلیل ارسال نظرات اسپم در وردپرس یا به قصد هک و نفوذ در سایت که توسط حملاتی به صفحات ورود به پیشخوان وردپرس صورت میگیره مورد هجوم قرار میگیرند و همین مسئله باعث افزایش ترافیک سایت شده و یکباره مصرف منابع CPU در وردپرس را افزایش خواهد داد.

برای همین مسئله در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه کپچا در وردپرس را دارم که با استفاده از این افزونه قادر هستید با قرار دادن کپچا در انواع چنین فرم‌هایی کاری کنید که چنین حملاتی که به سایت انجام میشه از اونجایی که توسط ربات هستند و هنوز قابلیت این را ندارند که قادر به پر کردن فیلدهای کپچا باشند جلوگیری به عمل آورید. پس تا پایان این مقاله امنیتی وردپرس با ما همراه باشید.

نحوه ساخت کپچای حرفه ای در وردپرس

افزونه کپچا وردپرس که قصد معرفی اون را دارم با عنوان Google Captcha در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده تا بیش از 100.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.2 را ازآن خودش بکنه که به استفاده از این افزونه قادر به قرار دادن کد امنیتی در فرم‌های وردپرس برای جلوگیری از حملات به سایت خواهید بود. برای استفاده از این افزونه ابتدا با کلیک روی دکمه زیر به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت وردپرسی خودتون بکنید.

دانلود افزونه NO CAPTCHA reCAPTCHA

بعد از نصب و فعال سازی این افزونه مشابه تصویر زیر منویی با عنوان Google Captcha در پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه میشه که با مراجعه به این منو قادر هستید وارد صفحه تنظیمات افزونه شوید.

نحوه ساخت کپچای حرفه ای در وردپرس

حالا همونطور که در تصویر میبینید این افزونه برای اینکه امکان استفاده از کپچا در وردپرس را برای شما فراهم کنه نیاز به کدهای API داره که برای تهیه اونها باید به گوگل مراجعه کنید. بنابراین روی نوشته آبی رنگ که با عنوان Get the API Keys در بخش Authentication قرار داره کلیک کنید تا به صفحه ساخت و ایجاد API هدایت شوید.

نحوه ساخت کپچای حرفه ای در وردپرس

حالا همونطور که در تصویر مشاهد می‌کنید به ترتیب مراحل زیر را برای دریافت کدهای API کپچا گوگل طی کنید:

  1. ابتدا در بخش Label یک نام برای کپچا خودتون وارد کنید.
  2. کپچا را روی نسخه reCAPTCHA V2 انتخاب کنید.
  3. در فیلد Domains نام دامنه‌های خودتون را که قصد دارید از این کپچا استفاده کنید را وارد کنید.
  4. با کلیک روی گزینه Accept the reCAPTCHA terms of service قوانین مربوط به کپچا گوگل را بپذیرید.
  5. در نهایت روی دکمه Register کلیک کنید تا کدهای مورد استفاده برای شما ساخته شوند.

بعد از اینکه ثبت نام با موفقیت انجام گرفت به صفحه بعدی هدایت خواهید شد که کدهای Site Key و Secret Key مشابه تصویر زیر به شما نشون داده خواهد شد.

نحوه ساخت کپچای حرفه ای در وردپرس

حالا کافیه تا هر دو کد را کپی کرده و سپس در تنظیمات افزونه که در پیشخوان وردپرس قرار داره به ترتیب هر کد را در فیلدهای خودش که شامل Site Key و Secret Key افزونه هست وارد کرده و ذخیره کنید، در نهایت روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا کدها ثبت شوند.

نحوه ساخت کپچای حرفه ای در وردپرس

Enable reCAPTCHA for: با استفاده از این بخش میتونید فرم‌هایی که قصد استفاده از کپچا در اونها را دارید انتخاب کنید. با فعال کردن هر یک از گزینه‌های موجود در این بخش کپچا در فرم مورد نظر نمایش داده خواهد شد که به ترتیب عبارتند از:

  • Login form: نمایش کپچا در فرم ورود به صفحه وردپرس
  • Registration form: نمایش کپچا در فرم عضویت و ثبت نام در وردپرس
  • Reset password form: نمایش کپچا در فرم فراموشی رمز وردپرس
  • Comments form: نمایش کپچا در فرم نظرات وردپرس

Hide reCAPTCHA for: با استفاده از این بخش میتونید کد کپچا را برای کاربران بر اساس نقش کاربری فعال یا غیرفعال کنید. در این صورت هر یک از نقش‌های کاربری که فعال شده باشند در هنگام وارد شدن کاربرانی که این نقش کاربری را دارند کپچا به اونها نمایش داده نشده و قادر هستند فرم‌های مورد نظر را بدون نیاز به کپچا پر کرده و ارسال کنند.

reCAPTCHA Version: با استفاده از این بخش هم میتونید ورژن مورد استفاده از کپچا را انتخاب کنید که در مرحله ساخت کد API برای کپچا گوگل اونو انتخاب کردید.

Theme: کپچا گوگل در حال حاضر از دو نوع تم سفید و مشکی استفاده می‌کنه که بر اساس ظاهر و قالبی که برای سایت خودتون استفاده میکنید میتونید از یکی از تم‌های مورد نظر استفاده کنید تا کد کپچا به رنگ سفید یا مشکی نمایش داده شود.

Whitelist Notification: در این فیلد میتونید عنوان دلخواه خودتون را برای کاربرانی که نیازی به پر کردن کپچا ندارند وارد کنید تا در فرم‌هایی که این کاربران پر می‌کنند به عنوان کاربری که در لیست سفید هستند نمایش داده شود. در صورت خالی گذاشتن این گزینه در بخش کپچا به کاربرانی که نیاز به پر کردن کپچا نیست چیزی نمایش داده نخواهد شد.

Disabled Submit Button: گاهی به دلیل کندی سرعت اینترنت کاربر مدتی طول می‌کشد تا کلیه بخش‌های سایت نمایش داده شوند. بنابراین با فعال کردن تیک این گزینه می‌توانید کاری کنید که تا زمانی که کپچا به طور کامل لود نشده است دکمه ارسال برای فرم‌هایی که در آنها از کپچا استفاده شده است غیرفعال شده و عملا با کلیک کردن روی دکمه ارسال هیچ کاری انجام نگیرد. اما به محض اینکه کپچا وردپرس برای کاربر به صورت کامل لود شد دکمه ارسال فرم نیز فعال شده و قابل کلیک خواهد بود.

سایر بخش‌های این افزونه هم مربوط به نسخه تجاری هستند که به بررسی آنها نمی‌پردازیم. در نهایت بعد از اینکه کپچا وردپرس در فرم‌های مورد نظرتون فعال شد به صورت زیر نمایش داده خواهد شد.

نحوه ساخت کپچای حرفه ای در وردپرس

حالا کافیه هر یک از کاربران روی مربع سفید رنگ کلیک کرده و چند لحظه منتظر بمونند تا کپچا پر شده و بعد از اینکه تیک سبز رنگ نمایش داده شد روی دکمه ارسال کلیک کنند.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید اقدام به ساخت کپچای حرفه ای در وردپرس با استفاده افزونه کپچا وردپرس کرده و از حملات DDOS و… که توسط ربات‌ها برای اشغال کردن منابع هاست مورد استفاده قرار گرفته و باعث میشه امنیت سایت شما دچار اختلال بشه جلوگیری کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش ساخت کپچا در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش فارسی کردن وردپرس

0
0

فارسی کردن وردپرس این امکان را به شما خواهد داد که در پنل مدیریت وردپرس بتوانید از زبان فارسی استفاده کنید. معمولا از آنجایی که بیشتر ما ممکن است هنگام نصب وردپرس آن را از سایت رسمی انگلیسی دریافت کنیم هنگام نصب و راه‌اندازی وردپرس زبان آن روی انگلیسی قرار خواهد داشت. پس لازم است که با مراجعه به تنظیمات و انتخاب زبان فارسی فایل‌های مربوط به فارسی کردن وردپرس را دانلود کرده و در نهایت زبان سایت را از انگلیسی به فارسی تبدیل کنیم.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به نحوه تغییر زبان در وردپرس و تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی بپردازم که با استفاده از این آموزش میتونید زبان سایت خودتون را از انگلیسی به فارسی تغییر دهید.

آموزش فارسی کردن وردپرس

برای شروع فارسی کردن وردپرس ابتدا باید به پیشخوان وردپرس وارد شوید. برای این منظور میتونید با استفاده از آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس با روش‌هایی که برای ورود به پیشخوان وردپرس توضیح داده شده آشنا شوید. بعد از اینکه وارد پیشخوان وردپرس شدید به مسیر Settings> General مراجعه کرده و مشابه تصویر زیر از بخش Site Language زبان فارسی یا هر زبان که قصد دارید برای وردپرس از اون استفاده کنید را انتخاب کنید.

نحوه فارسی کردن وردپرس و تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی

حالا همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید زبان‌های در دسترس برای وردپرس نمایش داده شده و بسته به انتخاب خودتون میتونید زبان دلخواه برای نصب بر روی وردپرس را انتخاب کنید. بعد از اینکه زبان فارسی را انتخاب کردید در انتهای صفحه روی دکمه Save Changes کلیک کنید.

بعد از کلیک روی این گزینه اگر فایل‌های مربوط به فارسی کردن وردپرس از قبل وجود داشته باشد تغییرات سریعا اعمال می‌شود اما اگر از قبل فایل‌های RTL و زبان وجود نداشته باشند چند لحظه‌ای باید صبر کنید تا دانلود شده و به وردپرس اضافه شوند و در نهایت عملیات تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی انجام گیرد.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قار گرفته باشه و با استفاده از این آموزش تونسته باشید سایت وردپرسی خودتون را از زبان انگلیسی به فارسی تبدیل کنید. در صورتی که برای فارسی کردن وردپرس سوال یا مشکلی داشتید از بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش فارسی کردن وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش گذاشتن تبلیغات در نوشته وردپرس

0
0

قرار دادن تبلیغات در نوشته وردپرس یکی از راه‌هایی است که بیشتر سایت‌های محتوا محور از آن برای درآمدزایی استفاده می‌کنند. در واقع میتوان گفت اولین متد هر سایت برای درآمدزایی ابتدا از تبلیغات و قرار دادن رپورتاژ آگهی شروع می‌شود. یکی از موثرترین راه‌ها برای تبلیغات هم قرار دادن تبلیغ در بین نوشته است. چرا که بیشتر بازدیدکنندگان یک سایت از سمت موتورهای جستجو راهی سایت می‌شوند و از طرفی بخاطر اینکه اهمیت لود سایت در موبایل افزایش پیدا کرده دیگه این روزها تبلیغات در موبایل کمتر نمایش داده میشه تا سرعت سایت در بالاترین سطح ممکن قرار داشته باشد. بنابراین اثری از تبلیغات بنری و متنی که در قالب ابزارک در هدر، سایدبار و فوتر سایت قرار می‌گیرند وجود ندارد و بهترین مکان برای تبلیغ در بین نوشته خواهد بود.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به معرفی افزونه و قطعه کدی بپردازم که با استفاده از این آموزش میتونید با نحوه گذاشتن تبلیغ در نوشته وردپرس آشنا شده و پلن تبلیغاتی خودتون را برای قرار دادن تبلیغات در سایتتون تعریف کنید تا کسانی که تمایل به درج آگهی در سایت شما را دارند از اون استفاده کنند.

آموزش گذاشتن تبلیغات در نوشته وردپرس

افزونه‌ای که برای گذاشتن تبلیغات در نوشته وردپرس قصد معرفی اونو دارم با عنوان Insert Post Ads در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شه بیش از 20.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.4 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر به درج تبلیغات در بین نوشته‌های وردپرس خواهید بود. برای استفاده از این افزونه ابتدا روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت خودتون بکنید.

دانلود افزونه Insert Post Ads

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Post Adverts در پیشخوان وردپرس سایتتون اضافه میشه که با کلیک روی این منو میتونید به صفحه افزودن تبلیغ در نوشته وردپرس مراجعه کنید. بعد از اینکه وارد این صفحه شدید روی دکمه Add New کلیک کنید تا اولین تبلیغ را برای گذاشتن در نوشته وردپرس اضافه کنید.

آموزش گذاشتن تبلیغات در نوشته وردپرس

Advert Title: در این فیلد یک نام دلخواه برای تبدیل خود قرار دهید.

Advert code: در این فیلد کد تبلیغ خود را قرار دهید. این فیلد امکان استفاده از کدهای HTML را برای اضافه کردن تبلیغ در نوشته وردپرس خواهد داد.

Display the advert: از این بخش مکان دلخواه برای قرار دادن تبلیغ را انتخاب کنید. این بخش شامل سه گزینه است که به ترتیب عبارتند از:

  1. Before Content: در صورت انتخاب این گزینه تبلیغ قبل از اولین خط شروع محتوای نوشته نمایش داده می‌شود.
  2. After Paragraph Number: در صورت انتخاب این گزینه فیلد دیگری باز می‌شود که باید در آن شماره پاراگراف دلخواه خود را وارد کنید تا بعد از این پاراگراف تبلیغ نمایش داده شود. در مثال بالا من پاراگراف 3 را انتخاب کردم، بنابراین بعد از اینکه پاراگراف سوم در متن نوشته به اتمام برسه محتوای تبلیغ نمایش داده خواهد شد.
  3. After Content: در نهایت با انتخاب این گزینه هم تبلیغ بعد از اینکه محتوای نوشته به اتمام برسه نمایش داده خواهد شد.

حالا در نهایت بعد از اینکه روی دکمه انتشار کلیک کنید به صفحه هر یم از نوشته‌ها در وردپرس که مراجعه کنید مشابه تصویر زیر خواهید دید که تبلیغ شما در مکان انتخابی نمایش داده خواهد شد.

آموزش گذاشتن تبلیغات در نوشته وردپرس

برای حذف تبلیغ هم کافیه تا به صفحه Post Adverts مراجعه کرده و درست مانند نوشته هر تبلیغ را با انتخاب گزینه انتقال به زباله‌دان از حالت انتشار خارج کنید تا دیگه نمایش داده نشود.

نمایش تبلیغ بین نوشته وردپرس با کدنویسی

اگر تمایلی به استفاده از افزونه ندارید میتونید با استفاده از کدنویسی تبلیغ دلخواه خودتون را در بین نوشته وردپرس قرار دهید. برای این منظور باید کدهای زیر را در مکان مناسبی از فانکشن قالب خود قرار دهید. ابتدا وارد هاست خود شده و سپس روی گزینه file manager کلیک کنید تا به مسیر مدیریت فایل در هاست هدایت شوید. حالا به مسیر public_html/wp-content/themes/ مراجعه کرده و وارد پوشه قالبی که در حال حاضر از اون استفاده می‌کنید بشید. حالا در این مرحله به دنبال فایل functions.php بگردید و در نهایت با راست کلیک کردن روی فایل و انتخاب گزینه Edit در هاست سی پنل به صفحه ویرایش فایل مراجعه کنید. حالا کدهای زیر را مکان مناسبی از این فایل قرار دهید.

دقت کنید قبل از ایجاد هر تغییری در فایل فانکشن قالب یک نسخه کپی از آن تهیه کنید تا در صورت بروز خطا سریعا با جایگزین کردن کدهای قبلی مشکل را برطرف کنید.

<?php
//Insert ads after second paragraph of single post content.
add_filter( 'the_content', 'prefix_insert_post_ads' );
function prefix_insert_post_ads( $content ) {
    $ad_code = '<div>Ads code goes here</div>';
    if ( is_single() && ! is_admin() ) {
        return prefix_insert_after_paragraph( $ad_code, 2, $content );
    }
    return $content;
}
// Parent Function that makes the magic happen
function prefix_insert_after_paragraph( $insertion, $paragraph_id, $content ) {
    $closing_p = '</p>';
    $paragraphs = explode( $closing_p, $content );
    foreach ($paragraphs as $index => $paragraph) {
        if ( trim( $paragraph ) ) {
            $paragraphs[$index] .= $closing_p;
        }
        if ( $paragraph_id == $index + 1 ) {
            $paragraphs[$index] .= $insertion;
        }
    }
    return implode( '', $paragraphs );
}

همونطور که در قطعه کد بالا میبینید در خط 5 که عبارت Ads code goes here قرار داره را پاک کرده و به جای این عبارت عینا کدهای HTML خودتون را برای نمایش تبلیغ قرار داده و در خط هفتم هم که به صورت $ad_code, 2, $content هست به جای عدد 2 عدد دلخواه خودتون را قرار بدین که نشان دهنده شماره پاراگراف است و فایل را ذخیره کنید. در این صورت تبلیغ شما بعد از پاراگرافی که تعیین کردید نمایش داده خواهد شد.
امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید که اقدام به گذاشتن تبلیغ بین نوشته وردپرس بکنید. در صورتی که درباره این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش گذاشتن تبلیغات در نوشته وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس

0
0

تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس یکی از مهم‌ترین و حیاتی‌ترین کارهایی است که باید به صورت مداوم آن را انجام دهید. اما اهمیت این موضوع زمانی بیشتر می‌شود که علاوه بر پایگاه داده وردپرس باید از فایل‌های موجود در فایل منیجر هاست هم نسخه پشتیبان تهیه کنید. بسیاری از کاربران هستند که با استفاده از افزونه اقدام به تهیه نسخه پشتیبان از وردپرس می‌کنند. اما این مسئله کمی ریسک پذیر است و بهترین راهکار تهیه نسخه پشتیبان به صورت دستی از طریق خود هاست می‌باشد.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم ابتدا به معرفی نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس از طریق هاست بپردازم که با استفاده از آن می‌توانید از دیتابیس خود بک‌آپ تهیه کنید. سپس به معرفی افزونه‌ای هم برای تهیه نسخه پشتیبان از وردپرس می‌پردازم.

تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس

برای تهیه بک آپ از دیتابیس وردپرس ابتدا باید وارد هاست خود شوید. بعد از اینکه نام کاربری و رمز خودتون را برای ورود به هاست وارد کردید روی گزینه phpmyadmin کلیک کنید تا به صفحه مدیریت دیتابیس سایت هدایت شوید.

نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس

در این مرحله ممکن است تا از شما درخواست نام کاربری و رمز عبور برای ورود درخواست شود. در این صورت باید از نام کاربری و رمز ورود به هاست برای ورود به phpmyadmin استفاده کنید. سپس مشابه تصویر زیر از سمت چپ دیتابیس خود را انتخاب کنید. سپس از سربرگ بالا گزینه Export را انتخاب کنید تا صفحه‌ای مشابه تصویر زیر براتون باز بشه و در این صفحه کافیه تا از قسمت Format نوع اون رو بر روی SQL انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید. بسته به میزان حجم دیتابیس منتظر بمونید تا خروجی اون تهیه بشه و اونو دانلود و در سیستم خودتون ذخیره کنید.

نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس

در نهایت نسخه پشتیبان به همین راحتی و بدون نیاز به استفاده از افزونه در سایت فراهم شده و هر زمان که در دیتابیس سایت شما مشکلی به وجود آمد کافی است تا همین دیتابیس را درون ریزی کنید تا مشکل برطرف شود.


تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس وردپرس با افزونه

افزونه‌ای که برای تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس وردپرس قصد دارم معرفی کنم با عنوان WP-DB-Backup در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده است بیش از 300.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.5 را ازآن خود کند که با استفاده از این افزونه قادر به تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس وردپرس خواهید بود. برای استفاده از این افزونه روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال کردن افزونه در سایت خود بکنید.

دانلود افزونه WP-DB-Backup

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام پشتیبان گیری در بخش ابزارها وردپرس اضافه خواهد شد. روی این منو کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات افزونه تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس وردپرس هدایت شوید.

نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس

مشابه تصویر بالا ابتدا باید جدول‌هایی که قصد دارید از آنها نسخه پشتیبان تهیه شود را انتخاب کنید. بسته به تعداد افزونه‌هایی که در سایت خود ثبت کرده باشید جداول وردپرس نیز بیشتر خواهند بود. بنابراین هر جدولی که قصد دارید از آن نسخه پشتیبان تهیه شود را از این لیست با فعال کردن تیک گزینه‌های آن فعال کنید. در صورت غیرفعال بودن هر گزینه امکان پشتیبان گیری از ان جدول در فایل پشتیبان وجود نخواهد داشت.

نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس

در صورتی که قصد دارید نسخه پشتیبان تهیه شده از دیتابیس را در سیستم خود ذخیره کنید کاری به این بخش نداشته باشید. اما اگر قصد دارید فایل برای شما ایمیل شود تا برای اطمینان بیشتر فایل پشتیبان دیتابیس وردپرس را روی ایمیل خود داشته باشید گزینه ارسال به ایمیل را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه پشتیبان بگیر کلیک کنید تا بسته به حجم دیتابیس کار پشتیبان گیری آغاز شود.

نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس

با استفاده از زمان‌بندی پشتیبان گیری در این افزونه میتونید کاری کنید که نسخه پشتیبان در وردپرس به صورت خودکار بر اساس تنظیماتی که انتخاب می‌کنید در بازه زمانی تعیین شده صورت گیرد. برای این کار ابتدا از بخش زمان بندی بازه زمانی برای پشتیبان گیری خودکار در وردپرس را انتخاب کنید. سپس از بخش ارسال به ایمیل آدرس ایمیل خود را وارد کنید. در نهایت از قسمت جدول هایی که در زمان بندی پشتیبان گیری میشوند جدول هایی که میخواهید نسخه پشتیبان از آنها تهیه شود را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه زمان بندی پشتیبان گیری کلیک کنید. بعد از انجام این کار به صورت خودکار در بازه زمانی تعیین شده نسخه پشتیبان از دیتابیس تهیه شده و به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشد و با استفاده از این آموزش تونسته باشید اقدام به تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس بکنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس

0
0

ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس یکی از مواردی است که همه ما کاربران وردپرسی وقتی در حال آپدیت و به‌روزرسانی سایت در حالتی که تغییرات کلی در اون قراره ایجاد کنیم بهش نیاز داریم. با استفاده از صفجه حالت تعمیر وردپرس در یک صفحه‌ای با ظاهر مناسب به بازدیدکنندگان این پیغام رو میرسونیم که سایت در دست تعمیر است و به زودی بعد از به‌روزرسانی سایت فعالیت را مجددا با قدرت بیشتری از سر خواهید گرفت. ساخت این صفحه همواره در هربار به‌روزرسانی وردپرس و آپدیت سایت لازم خواهد بود، چرا که در این حالت چون مواردی که برای نمایش محتوا و بخش‌های مختلف سایت مورد نیاز هستند برای مدتی به حالت غیرفعال تبدیل میشوند که اگر تو این زمان کاربری وارد سایت بشه با یک بی نظمی در سایت مواجه خواهد شد که این بی نظمی ممکنه تا اعتماد کاربر رو از سایت شما سلب کنه به شکلی که دیگه این کاربر وقتی اسم سایت شما را دید حتی به فکر کلیک کردن روی لینکی که وارد سایت شما هم بشه نکنه. حالا این مورد را برای کاربری که اولین بار با سایت شما آشنا شده در نظر بگیرید، اونوقته که یک فاجعه رخ داده است.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا به معرفی افزونه ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس میپردازم. پس اگر شما هم به دنبال این هستید تا مناسب‌ترین گزینه برای ساختن صفحه به روزرسانی در وردپرس را پیدا کنید تا انتها همراه ما باشید.

آموزش ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس

افزونه‌ای که برای ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس قصد معرفی اونو دارم با نام WP Maintenance Mode در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده بیش از 600.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.2 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر به ساخت صفحه به زودی برمیگردیم در وردپرس هستید. برای استفاده از این افزونه ابتدا روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شوید. سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت خودتون بکنید.

دانلود افزونه WP Maintenance Mode

پس از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با عنوان حالت تعمیر و نگهداری در بخش تنظیمات پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه خواهد شد که با کلیک روی این منو به صفحه‌ای مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد.

آموزش نحوه ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس

وضعیت: برای اینکه صفحه بروزرسانی در وردپرس نمایش داده شود باید این گزینه را روی حالت فعال شده بگذارید.

Bypass for Search Bots: با استفاده از این گزینه میتونید امکان نمایش فیلد جستجو را در صفحه به روزرسانی وردپرس فعال یا غیرفعال کنید.

Backend Role: با استفاده از این گزینه میتونید امکان دسترسی و مشاهده سایت را برای نقش کاربری خاصی فراهم کنید. به عنوان مثال میتونید نقش کاربری Editor را انتخاب کنید تا کاربرانی که نقش کاربری نویسنده دارند و وارد سایت شدند قادر به مشاهده سایت باشند و صفحه بروزرسانی وردپرس به اونها نمایش داده نشود.

Frontend Role: با استفاده از این گزینه میتونید امکان دسترسی و مشاهده پیشخوان وردپرس را برای نقش کاربری خاصی فراهم کنید.

Robots Meta Tag: با استفاده از این گزینه میتونید ایندکس و دسترسی موتورهای جستجو را برای لحظه بروزرسانی در وردپرس فعال یا غیرفعال کنید. پیشنهاد می‌کنم برای اینکه تاثیر روی نتایج ایجاد نشه این گزینه را روی حالت noindex و nofollow قرار دهید.

تغییر مسیر: اگر قصد دارید کاربران را به صفحه دلخواهی ریدایرکت کنید میتونید در این فیلد آدرس خودتون را وارد کنید.

مستثنی: با استفاده از این گزینه میتونید دسترسی به سایت را بر اساس رنج آی‌پی فراهم کنید تا ip هایی که مجاز به مشاهده سایت هستند مستثنی شوند.

توجه: با استفاده از این گزینه پیغام اخطار در صفحه نمایش داده می‌شود.

لینک پیشخوان: با فعال کردن این گزینه هم دکمه لینک به پیشخوان وردپرس نمایش داده می‌شود.

آموزش نحوه ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس

عنوان: در عنوان اول نامی که قصد دارید در عنوان صفحه مرورگر نمایش داده بشه را وارد کنید و در عنوان دوم هم عنوانی که در بالای صفحه نمایش داده میشه را وارد کنید.

متن: در این بخش متن دلخواه خودتون را برای نمایش توضیح در صفحه بروزرسانی وردپرس وارد کنید.

انتخاب نوع: با استفاده از این بخش هم ابتدا نوع پس زمینه را انتخاب کنید و سپس از رنگ دلخواه، تصویر دلخواه یا تصاویر پیشفرض افزونه استفاده کنید.

آموزش نحوه ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس

شمارش معکوس نمایش داده شود؟: با استفاده از این گزینه میتونید شمارش معکوس برای نمایش زمان اتمام بروزرسانی را نمایش دهید. برای این منظور ابتدا تاریخ شروع را مشخص کنید و سپس از قسمت شمارش معکوس (زمان باقی مانده) مدت زمانی که بروزرسانی طول خواهد کشید را وارد کنید.

اشتراک نمایش داده شود: با استفاده از این گزینه میتوانید فیلد ایمیل برای مطلع شدن از اتمام بروزرسانی را وارد کنید. سپس در فیلد متن متن دلخواه برای وارد کردن ایمیل را وارد کنید.

شبکه‌های اجتماعی: با استفاده از این گزینه میتونید آیکون شبکه های اجتماعی خودتون را نمایش دهید. برای این منظور ابتدا گزینه Show social networks را روی حالت فعال قرار دهید و سپس Links target را هم روی برگه جدید انتخاب کنید. در نهایت آدرس هر یک از شبکه‌های اجتماعی که از آنها استفاده می‌کنید را وارد کنید.

تماس: با استفاده از این گزینه هم میتونید آدرس ایمیل خودتون را برای نمایش دادن وارد کنید تا امکان تماس از طریق ایمیل فراهم باشد.

گوگل انالیتیکس: با استفاده از این گزینه هم میتونید کد آمارگیر گوگل آنالیتیکس را وارد کنید تا آمار سایت را داشته باشید.

آموزش نحوه ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس

در نهایت بعد از ذخیره کردن تنظیمات مشابه تصویر بالا صفحه دمو نمایش داده خواهد شد.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا اقدام به ساخت صفحه بروزرسانی در وردپرس بکنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش نمایش باکس نویسنده در وردپرس

0
0

نمایش باکس نویسنده در وردپرس این امکان را برای سایت شما فراهم میکنه تا باکس نویسنده را در انتهای هر نوشته نمایش داده و بیوگرافی، نام نویسنده و آیکون شبکه‌های اجتماعی را برای نویسنده‌ها در وردپرس نمایش دهید. به این ترتیب هر کاربری که به صفحه نوشته نویسنده‌ها مراجعه بکنه میتونه بر اساس اطلاعاتی که برای پروفایل نویسنده وجود داره باهاش آشنا شده و از طریق شبکه‌های اجتماعی هم بتونه با نویسنده مطالب در ارتباط باشه.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه برای نمایش باکس نویسنده در وردپرس را دارم که امکان نمایش پروفایل نویسنده را در انتهای هر نوشته فراهم میکنه و بیوگرافی که هر نویسنده وارد کرده قابل نمایش خواهد بود. پس اگر به دنبال افزونه مناسب باری نشان دادن باکس نویسنده وردپرس هستید با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

آموزش نمایش باکس نویسنده در وردپرس

افزونه‌ای که برای ساخت باکس نویسنده وردپرس قصد معرفی اونو دارم با نام Simple Author Box در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده بیش از 20.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.4 را ازآن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر به نمایش اطلاعات نویسنده در باکس نویسنده مطالب وردپرس خواهید بود. برای استفاده از این افزونه ابتدا روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شوید و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال کردن افزونه در سایت وردپرسی خودتون بکنید.

دانلود افزونه Simple Author Box

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Simple Author در پیشخوان وردپرس اضافه خواهد شد. روی این منو کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات افزونه هدایت شوید.

نحوه نمایش باکس نویسنده در وردپرس

Manually insert the Simple Author Box: با انتخاب این گزینه شورت کد و تابع نمایش باکس نویسنده وردپرس نمایش داده خواهد شد. این گزینه را فقط در صورتی فعال کنید که در قالب شما به صورت خودکار باکس نویسنده نمایش داده نشود. در صورتی که مشکلی در نمایش باکس داشتید باید از تابع یا شورت کد افزونه در قالب استفاده کنید.

Hide the author box if author description is empty: با فعال کردن این گزینه کاربرانی که پروفایل آنها خالی است و هنوز در باکس درباره‌ی من چیزی وارد نکرده باشند باکس نویسنده نمایش داده نمی‌شود.

Show author email: با فعال کردن این گزینه ایمیل نویسنده وردپرس نمایش داده می‌شود.

Open social icon links in a new tab: با فعال کردن این گزینه هنگام کلیک روی آیکون شبکه‌های اجتماعی لینک در پنجره جدید باز خواهد شد.

Hide the social icons on author box: با فعال کردن این گزینه آیکون شبکه اجتماعی نویسنده در باکس نویسنده نمایش داده نخواهد شد.

نحوه نمایش باکس نویسنده در وردپرس

با استفاده از گزینه‌های Top margin of author box و Bottom margin of author box و Padding top and bottom of author box و Padding left and right of author box به ترتیب فاصله از بالا، فاصله از پایین، حاشیه راست و چپ و حاشیه بالا و پایین را برای باکس نویسنده وردپرس انتخاب کنید.

Author avatar image style: با استفاده ازا ین گزینه استایل نمایش آواتار کاربران را انتخاب کنید. استایل می‌تواند به صورت گرد یا مربعی باشد. در صورتی هم که مایل هستید در استایل گرد امکان چرخش آواتار فراهم باشد گزینه Rotate effect on author avatar hover را فعال کنید.

Show author website: با استفاده از این گزنه امکان نمایش سایت نویسنده را فراهم کنید. سپس با فعال کردن Open author website link in a new tab انتخاب کنید که لینک سایت نویسنده در تب جدید باز شود. برای نوفالو کردن لینک سایت نویسنده هم میتونید گزینه Add “nofollow” attribute on author website link را فعال کنید. سپس با استفاده از Author website position موقعیت نمایش آیکون سایت نویسنده را در چپ یا راست باکس نویسنده انتخاب کنید.

Social icons type: با استفاده از این گزینه میتونید نوع نمایش آیکون شبکه‌های اجتماعی را در حالت سیمبل یا رنگی انتخاب کنید.

نحوه نمایش باکس نویسنده در وردپرس

Author name color: از این گزینه برای انتخاب رنگ عنوان نویسنده استفاده کنید.

Author website link color: از این گزینه برای نمایش رنگ آیکون سایت نویسنده استفاده کنید.

Border color: از این گزینه برای رنگ حاشیه دور کادر باکس نویسنده وردپرس استفاده کنید.

Background color of social icons bar: در نهایت از این گزینه هم برای رنگ پس زمینه بخش آیکون‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید.

نحوه نمایش باکس نویسنده در وردپرس

این بخش برای تایپوگرافی و انتخاب فونت برای باکس نویسنده وردپرس است. سعی کنید همه گزینه‌ها را به دلیل عدم در دسترس بودن فونت‌های گوگل و… برای زبان فارسی روی همان حالت None باقی بگذارید. تنها بخش‌های قابل کاربرد انتخاب سایز فونت‌ها برای نام نویسنده، وبسایت نویسنده، بیوگرافی نویسنده و اندازه آیکون شبکه‌های اجتماعی است که بر حسب پیکسل مشخص هستند و میتونید انها را به دلخواه انتخاب کنید. در صورتی که قصد دارید متن بیوگرافی نویسنده هم به صورت ایتالیک نمایش داده شود کافی است گزینه Author description font style را روی حالت italic قرار دهید.

نحوه نمایش باکس نویسنده در وردپرس

Disable Font Awesome stylesheet: در صورتی که قالب وردپرسی شما از فونت‌ها و استایل FontAwesome پشتیبانی می‌کند این گزینه را برای اینکه مجددا استایل و فونت از طریق این افزونه لود نشوند فعال کنید.

Load generated inline style to footer: با فعال کردن این گزینه هم میتونید کاری کنید که استایل‌های داخلی در فوتر سایت لود شوند. در این صورت سایت با سرعت بیشتری قابل نمایش خواهد بود.

نحوه نمایش باکس نویسنده در وردپرس

در نهایت بعد از ذخیره کردن تنظیمات باکس نویسنده‌های سایت مشابه تصویر بالا در انتهای هر نوشته نمایش داده خواهد شد.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از این آموزش تونسته باشید نسبت به نمایش باکس نویسنده در وردپرساقدام کنید. در صورتی که برای ساخت باکس نویسنده در وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش نمایش باکس نویسنده در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.


آموزش افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس

0
0

در همین آپدیت اخیر تلگرام بود که امکان عضویت با اکانت تلگرام در سایت‌ها فراهم شد. با استفاده از قابلیت عضویت با وردپرس در تلگرام هم میتونید امکانی فراهم کنید که کاربران هنگام ثبت نام یا ورود در سایت از اکانت تلگرام استفاده کنند و با استفاده از تلگرام در وردپرس ثبت نام کنند. حالا شاید سوالی براتون پیش بیاد که تلگرام که بر اساس شماره و آی‌دی هست آیا کسی اقدام به عضویت در وردپرس با تلگرام میکنه؟ جواب مثبته، تلگرام شاید در ظاهر بر اساس شماره باشه اما در باطن بر اساس آی‌دی کاربران ساخته شده است. درست مثل وردپرس که برای هر بخش از سایت مثل نوشته، دسته‌بندی، برچسب و حتی تصاویر بر اساس آی‌دی در پایگاه داده ثبت می‌شوند.

حالا بعد از اینکه امکان ثبت نام در وردپرس با تلگرام فراهم شده میتونید با استفاده از افزونه‌ای که برای ثبت نام در وردپرس با تلگرام ساخته شده کاری کنید که کاربران سایت بر اساس آی‌دی در سایت ثبت نام کنند بدون اینکه شماره آنها در پروفایل وردپرش نمایش داده شود. نام کاربری هم که برای اعضا انتخاب میشه همون نام کاربری تلگرام خواهد بود، اگر کاربری هم نام کاربری نداشته باشه به صورت رندوم براش ایجاد خواهد شد. در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی افزونه عضویت با تلگرام در وردپرس را دارم، اگه شما هم به دنبال فراهم کردن امکان ثبت نام در سایت با تلگرام هستید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

آموزش افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس

افزونه‌ای که برای عضویت در تلگرام در وردپرس قصد دارم به شما معرفی کنم به تازگی در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و به همین دلیل هنوز شناخته شده نیست که کاربران زیادی از اون استفاده کرده باشند. این افزونه عضویت در وردپرس با تلگرام با نام Telegram Login And Register در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که امکان ثبت نام در وردپرس با تلگرام را فراهم خواهد کرد. برای استفاده از این افزونه ابتدا روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شوید، سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی این افزونه در سایت خودتون بکنید.

دانلود افزونه Telegram Login And Register

بعد از نصب و فعال کردن افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Telegram Login در پیشخوان سایت وردپرسی شما اضافه میشه که با استفاده از این منو میتونید تنظیمات امکان ورود با تلگرام در وردپرس را انجام بدین. برای اینکه قابلیت عضویت در وردپرس با تلگرام فراهم باشه نیاز به ساخت یک ربات دارید. بنابراین برای این کار اول باید یک ربات در تلگرام بسازید.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

همانطور که در تصویر میبینید باید اطلاعات ربات که شامل نام کاربری و توکن ربات میشه را در تنظیمات افزونه وارد کنید تا امکان ثبت نام با تلگرام در وردپرس در سایت اضافه بشه، بنابراین در قدم اول اقدام به ساخت ربات تلگرام بکنید.

آموزش ساخت ربات تلگرام

برای ساخت ربات تلگرام باید از ربات رسمی این نرم افزار استفاده کنید. وارد تلگرام خود شده و آی‌دی Botfother@ را جستجو کنید یا اینکه به آدرس https://t.me/botfather مراجعه کنید. سپس مراحل زیر را برای ساخت ربات تلگرام دنبال کنید.

  1. روی دکمه START ربات کلیک کنید و از دستوراتی که این ربات در اختیار شما قرار میده گزینه newbot/ را برای ساخت ربات تلگرام انتخاب کنید.
  2. در مرحله بعد ربات از شما میخواد که یک نام برای ربات خودتون انتخاب کنید. بنابراین نام دلخواه خودتون را برای ربات عضویت در وردپرس با تلگرام وارد کنید.
  3. در مرحله سوم ربات از شما میخواد که نام کاربری یا آی‌دی بات خودتون را انتخاب کنید. بنابراین نام کاربری دلخواه را تایپ کرده و به آخر اون هم یک bot_ اضافه کنید. در اینجا من از نام کاربری MizbanfaRegister_bot استفاده می‌کنم.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

بعد از انجام مراحل سه گانه بالا ربات ساخته شده و یک توکن برای ربات در اختیار شما قرار گرفته میشه که در آخرین پیام ربات اونو مشاهده می‌کنید. در مرحله بعد لازمه تا دامنه سایت خودتون را به ربات برای استفاده د همگام سازی در ثبت نام کاربران در وردپرس با تلگرام فراهم کنید.

بنابراین از بین دستورات ربات، دستور setdomain/ را برای ربات ارسال کنید. با ارسال این دستور botfather از شما میخواد که ابتدا ربات خود را انتخاب کنید. بنابراین رباتی که در مرحله قبل را ساختید انتخاب کنید.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

سپس آدرس دامنه یا ساب دامنه خودتون را که برای عضویت در وردپرس با تلگرام قصد استفاده دارید را مشابه تصویر زیر برای ربات ارسال کنید. دقت کنید که حتما نام دامنه را بدون هیچگونه پسوند یا پیشوند HTTP یا WWW درست مانند مانند mizbanfa.net یا subdomain.mizbanfa.net ارسال کنید. البته دو مورد فقط مثال هستند و شما باید نام دامنه یا ساب دامنه خودتون را برای ربات ارسال کنید.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

حالا تا اینجا دیگه کار با ربات به اتمام رسیده و باید به تنظیمات افزونه برای وارد کردن اطلاعات ربات و… مراجعه کنید تا امکان عضویت در وردپرس با اکانت تلگرام در سایتتون اضافه بشه.

ثبت نام در وردپرس با اکانت تلگرام

مشابه تصویر زیر به منوی Telegram Login در پیشخوان وردپرس برگشته و فیلدهای تنظیمات افزونه عضویت در وردپرس با تلگرام را بر اساس توضیحات ارائه شده تکمیل کنید.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

نام ربات: در این فیلد آی‌دی ربات تلگرام ساخته شده را بدون @ وارد کنید.

توکن ربات: در این فیلد توکن دریافتی ربات را که از ربات botfather در هنگام ساخت ربات دریافت کردید وارد کنید.

اندازه دکمه: از این قسمت میتونید دکمه عضویت در وردپرس با تلگرام را با اندازه دلخواه انتخاب کنید.

نمایش عکس ربات: با فعال کردن این گزینه هنگام تایید عضویت با تلگرام در وردپرس در صفحه مربوطه تصویر ربات تلگرام نمایش داده خواهد شد. برای اضافه کردن تصویر به ربات هم کافیه از دستور setuserpic/ استفاده کرده و بعد از انتخاب ربات عکس دلخواه را برای ربات آپلود کنید.

نقش کاربری هنگام ورود: از این بخش نقش کاربری پیشفرض برای کاربرانی که با تلگرام در وردپرس عضو می‌شوند را انتخاب کنید. دقت کنید نقش کاربری روی مدیر کل یا نقش کاربری که دسترسی بالایی داره قرار نداشته باشد.

انتقال به ادرس بعد از ورود: در این فیلد هم آدرس دلخواه خود را بعد از اینکه کاربر با تلگرام در وردپرس ثبت نام کرد را وارد کنید تا به این آدرس ریدایرکت شود. پیشنهاد می‌کنم از صفحه ویرایش شناسنامه استفاده کنید که بعد از ورود کاربران به این صفحه هدایت شده و ایمیل خودشون را به اکانت اضافه کنند.

تا اینجا ربات ساخته شده و امکان ثبت نام در وردپرس با تلگرام به سایت شما اضافه شده است. حالا باید کاری کنید که دکمه ورود/عضویت در وردپرس با تلگرام در سایت نمایش داده شود. برای این کار باید از شورت کد زیر در برگه یا ابزارک سایت استفاده کنید.

[lg-telegram]

بعد از اضافه کردن شورت کد بالا مشابه تصویر زیر دکمه عضویت در وردپرس با اکانت تلگرام در سایت نمایش داده خواهد شد. که با کلیک روی آن و طی مراحلی کاربران قادر به ثبت نام در وردپرس با تلگرام خواهند بود.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

برخی کاربران با این مشکل مواجه شده بودند که بعد از ذخیره کردن تنظیمات افزونه و قرار دادن شورت کد افزونه در برگه یا ابزارک دکمه Log in with Telegram برای آنها در سایت نمایش داده نشده است. دلیل این کار اینه که شما به عنوان یک کاربر ثبت نام شده در سایت قرار دارید و طبیعی است که دکمه ورود به وردپرس با تلگرام نمایش داده نشود. بنابراین برای مشاهده دکمه حتما از اکانت خودتون در سایت خارج بشید یا اینکه با یک مرورگر دیگه تست کنید تا دکمه ثبت نام در وردپرس با تلگرام نمایش داده شود.

بعد از کلیک روی دکمه Log in with Telegram پنجره پاپ آپ زیر باز میشه که در اون از کاربر درخواست میشه شماره تلفن خودش را برای ورود به تلگرام وارد بکنه.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

بعد از وارد کردن شماره و کلیک روی دکمه Next پیغامی برای کاربر در تلگرام ارسال میشه و اطلاعاتی که شامل آدرس سایت، مرورگر و آی‌پی کاربر هست را اعلام میکنه که با این مشخصات درخواست داده شده که عضویت در وردپرس با تلگرام انجام بگیره.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

حالا در این مرحله در صورتی که اطلاعات درست بودند و درخواست از سوی کاربر ارسال شده بود برای تایید عضویت باید روی دکمه Confirm کلیک بشه که بعد از این مرحله به دلیل امنیتی که تلگرام در نظر گرفته باید در مرورگر هم این کار را تایید کنید. بنابراین پنجره زیر باز شده و اطلاعات اکانت تلگرام که شامل نام، تصویر پروفایل، سایتی که در کاربر حال عضویت هست و دسترسی‌هایی که به اطلاعات اکانت تلگرام داره نمایش داده خواهد شد.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

در این مرحله هم باید روی دکمه ACCEPT کلیک بشه و در نهایت بعد از اینکه صفحه لود شد عضویت در تلگرام کامل شده و کاربر قادر به استفاده از سایت با اکانت تلگرام خودش خواهد بود.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

همچنین اطلاعات سایتی که در اون عضو شدید به همراه دکمه قطع اتصال به سایت نمایش داده میشه که در صورت کلیک روی دکمه DISCONNECT اتصال تلگرام به وردپرس برای کاربر قطع خواهد شد.

افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس | ثبت نام با اکانت تلگرام در وردپرس

با مراجعه به صفحه شناسنامه من در وردپرس هم مشابه تصویر بالا خواهید دید که اطلاعات اکانت تلگرام مثل نام، نام کاربری و… از تلگرام گرفته شده و در وردپرس ازشون استفاده خواهد شد.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از این آموزش تونسته باشید امکان ثبت نام با تلگرام در وردپرس را فراهم کنید تا کاربران قادر به عضویت در وردپرس با تلگرام باشند. اگر در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش افزودن عضویت با تلگرام در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش تعمیر دیتابیس وردپرس

0
0

تعمیر دیتابیس وردپرس و بهینه سازی ساختار دیتابیس مثل هر سیستم مدیریت محتوای رایگان یا اختصاصی یکی از موارد لازم برای بهینه سازی سایت می‌باشد. همانطور که در هر لحظه مطالب و دیدگاه‌های مختلفی بسته به میزان بازدید سایت به آن اضافه می‌شود به همین نسبت برخی داده‌های اضافه نیز به دیتابیس وارد می‌شوند که لازم است هرازگاهی اقدام به بهینه کردن دیتابیس وردپرس کرده و با پاک کردن داده‌های اضافی در دیتابیس وردپرس اقدام به تعمیر پایگاه داده وردپرس بکنید. در اکثر موارد وقتی کاربران قصد تعمیر دیتابیس وردپرس را دارند طبق معمول به دنبال این هستند که با نصب افزونه تعمیر دیتابیس وردپرس این کار را انجام دهند، غافل از اینکه وردپرس خود دارای ابزاری برای تعمیر پایگاه داده وردپرس و بهینه سازی خود می‌باشد.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد معرفی ابزاری که در قلب وردپرس برای تعمیر دیتابیس وردپرس وجود دارد را دارم که با استفاده از این روش میتونید بدون نیاز به استفاده از افزونه تعمیر دیتابیس وردپرس اقدام به آماده سازی و بهینه کردن دیتابیس وردپرس بکنید. پس اگر فکر می‌کنید سایت شما هم کند شده و در لود اطلاعات کمی دیر پاسخگو هست تا انتهای این آموزش همراه ما باشید تا به نحوه بهینه سازی دیتابیس وردپرس و تعمیر ان بپردازیم.

آموزش تعمیر دیتابیس وردپرس

ابزار تعمیر دیتابیس وردپرس درست در قلب و هسته وردپرس قرار داره که امکان تعمیر پایگاه داده را به شما خواهد داد. بنابراین این ابزار در حالت عادی فعال نیست و قبل از هر کاری باید قابلیت تعمیر دیتابیس در وردپرس را فعال کنید. به نظر شما برای فعال کردن این قابلیت باید از چه طریقی اقدام کنیم؟ اگر فکر می‌کنید باید از طریق فایل کانفیگ وردپرس باید این کار را انجام داد درست حدس زدید، مثل همیشه برای فعال کردن چنین ابزاری باید از طریق فایل wp-config.php اقدام کنیم.

بنابراین قبل از هر کاری ابتدا وارد هاست سی پنل یا هاست دایرکت ادمین خود شده و سپس روی گزینه File Manager هاست کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایل‌ها در وردپرس هدایت شوید. یا اینکه اگر از طریق FTP اقدام به مدیریت فایل‌ها می‌کنید با استفاده از نرم افزار مدیریت فایل هاست Filezilla وارد روت اصلی هاست یعنی public_html شوید.

حالا که وارد محیط فایل منیجر شدید به دنبال فایل wp-config.php در وردپرس بگردید. در ضمن اگر اقدام به نصب وردپرس در ساب فولدر یا نصب وردپرس در ساب دامنه کردید باید وارد پوشه‌ای که وردپرس در اون مسیر قرار داره شده و سپس به دنبال فایل wp-config.php بگردید. سپس مشابه تصویر زیر در هاست سی پنل روی فایل راست کلیک کرده و گزینه Edit را انتخاب کنید تا صفحه ویرایش فایل باز شود.

آموزش تعمیر دیتابیس وردپرس و نحوه تعمیر پایگاه داده وردپرس

بعد از اینکه صفحه ویرایش فایل wp-config.php باز شد باید کد فعال کردن تعمیر دیتابیس وردپرس را در این فایل قرار دهید. بنابراین قطعه کد زیر را در مکان مناسبی از این فایل درست در بالای خط /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ قرار دهید.

define('WP_ALLOW_REPAIR', true);

دقت داشته باشید که در صورتی که این قطعه کد از قبل در فایل کانفیگ وردپرس قرار داره باید مقدار اون را روی true قرار دهید. در صورتی که مقدار این کد روی false باشه تعمیر دیتابیس در وردپرس غیرفعال خواهد بود. همچنین توجه داشته باشید که قبل از انجام هر تغییری در این فایل یک نسخه کپی به عنوان پشتیبان تهیه کنید تا در صورت بروز خطا سریعا قادر به برطرف کردن آن باشید.

حالا که کد را در فایل قرار دادین فایل را ذخیره کرده و عبارت wp-admin/maint/repair.php/ را به انتهای آدرس سایت خودتون اضافه کنید. به عنوان مثال اگر ما در دامنه اصلی میزبا‌فا قصد تعمیر دیتابیس وردپرس را داشته باشیم باید به آدرس زیر مراجعه کنیم.

https://mizbanfa.net/wp-admin/maint/repair.php

بعد از اینکه قابلیت تعمیر پایگاه داده وردپرس فعال شد با مراجعه به آدرس فوق صفحه‌ای مشابه تصویر زیر برای شما باز خواهد شد که امکان تعمیر پایگاه داده وردپرس و تعمیر و بهینه‌سازی پایگاه داده وردپرس را به شما خواهد داد. که هر یک از این دکمه‌ها کاری را انجام خواهند داد.

آموزش تعمیر دیتابیس وردپرس و نحوه تعمیر پایگاه داده وردپرس

  • تعمیر پایگاه داده وردپرس: در صورت انتخاب این گزینه وردپرس شروع به بررسی یک به یک جداول کرده و اقدام به تعمیر آنها خواهد کرد. اما گاهی ممکن است قادر نباشد تا کلیه جداول را تعمیر کند.
  • تعمیر و بهینه‌سازی پایگاه داده وردپرس: در صورت انتخاب این گزینه هم دیتابیس شروع به بهینه سازی جداولی خواهد کرد که تاکنون هیچ گونه بهینه سازی و تعمیر در آنها صورت نگرفته است.

بنابراین اگر قصد تعمیر پایگاه داده در وردپرس را دارید ابتدا باید از طریق دکمه اول اقدام به این کار کنید تا بعد از تعمیر دیتابیس ببینید آیا جدولی باقی مانده است که هنوز وردپرس در این حالت قادر به بهینه سازی آن نبوده است یا خیر. سپس اگر دیدید که برخی جداول بهینه نشده‌اند می‌توانید با استفاده از دکمه دوم که شامل تعمیر و بهینه سازی است کار را محکم کاری کرده و کلیه جداول را در وردپرس تعمیر کنید.

دقت داشته باشید که، قبل از انجام هر گونه تعمیر و بهینه سازی در دیتابیس وردپرس حتما اقدام به تهیه بک آپ و پشتیبان گیری از دیتابیس وردپرس بکنید. چرا که ممکن است در حین انجام عملیات بهینه سازی به هر دلیلی مثل قطع ارتباط با سرور و یا مشکلاتی در دیتابیس به جای تعمیر دیتابیس کار را خراب‌تر کنید.

حالا که اقدام به تهیه بک آپ از دیتابیس کردید روی اولین دکمه کلیک کرده و بسته به حجم دیتابیس منتظر بمانید تا عملیات تعمیر دیتابیس در وردپرس صورت گیرد. بعد از اینکه کار به اتمام رسید نتیجه آن مانند تصویر زیر به شما نمایش داده خواهد شد.

آموزش تعمیر دیتابیس وردپرس و نحوه تعمیر پایگاه داده وردپرس

همانطور که در تصویر میبینید لیست کلیه جدول‌های دیتابیس وردپرس نمایش داده شده و نتیجه سالم بودن و یا ناسالم بودن انها نیز نمایش داده خواهد شد. با انجام این کار هر جدول بررسی شده و پس از بررسی اگر سالم بود به سراغ جدول بعدی خواهد رفت اما اگر سالم نبود اقدام به تعمیر جدول دیتابیس در وردپرس خواهد کرد. سپس بعد از تعمیر جدول فعلی به سراغ جداول بعدی رفته و همینکار برای کلیه جدول‌ها در وردپرس صورت گرفته و نتیجه آن نمایش داده خواهد شد.

اما اگر در صورتی که برخی از جداول سالم نبودند باید مجددا به صفحه wp-admin/maint/repair.php/ در سایت خود برگردید و این بار روی دکمه تعمیر و بهینه سازی پایگاه داده وردپرس کلیک کنید. انجام این کار ممکن است کمی طول بکشد. چرا که علاوه بر تعمیر جداول در وردپرس بهینه سازی نیز روی آنها صورت خواهد گرفت. حال بعد از اینکه کار بهینه سازی هم انجام گرفت و نتیجه آن را مشاهده کردید خواهید دید که دیتابیس بهینه‌تر شده و سایت با قدرت پردازش سریع‌تر و بیشتری نمایش داده خواهد شد.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از این آموزش تونسته باشید اقدام به تعمیر دیتابیس وردپرس و بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس بدون نیاز به استفاده از افزونه تعمیر پایگاه داده در وردپرس بکنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش تعمیر دیتابیس وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر

0
0

انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر زمانی رخ میده که کاربران قصد تغییر دامنه سایت خودشون را دارند. گاها پیش میاد که به دلیل انتخاب عجولانه در نام دامنه بعده‌ها دامنه بهتری را برای راه‌اندازی سایت پیدا می‌کنید و همین مسئله باعث میشه تصمیم به تغییر ادرس در وردپرس بگیرید. بنابراین لازمه تا سایت فعلی که روی دامنه اولیه ساختید را به هاست و دامنه جدید منتقل کنید. اینجاست که نیاز به انتقال وردپرس به هاست دیگر خواهید داشت و برای عملیات انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر و همچنین انتقال وردپرس به دامنه دیگر را پیدا خواهید کرد.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر بپردازم که با استفاده از این آموزش میتونید سایت وردپرس خود را از یک هاست و دامنه به هاست و دامنه دیگر در وردپرس منتقل کنید. پس اگر شما هم تصمیم به تغییر هاست یا تغییر دامنه خودتون گرفتید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید تا نحوه انتقال وردپرس به هاست دیگر را با هم فرا بگیریم.

آموزش انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر

عملیات انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر هم درست مشابه همان کاری است که در انتقال وردپرس از لوکال هاست زمپ به هاست سی پنل با هم مشاهده کردیم. با این تفاوت که در اینجا محیط تفاوت داره به علاوه اینکه در انتها باید نام دامنه جدید خودتون را به جای نام دامنه قدیمی قرار دهید. بنابراین میشه گفت کار انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر شامل موارد زیر خواهد بود.

  1. خروجی گرفتن از فایل‌های موجود در هاست
  2. آپلود فایل‌های خروجی گرفته شده در هاست جدید
  3. خروجی گرفتن از دیتابیس وردپرس دامنه و هاست اولیه
  4. ساخت دیتابیس در هاست و دامنه جدید
  5. درون ریزی دیتابیس خروجی گرفته شده در هاست و دامنه جدید
  6. ویرایش فایل wp-config.php وردپرس و وارد کردن اطلاعات دیتابیس جدید
  7. به‌روزرسانی و تصحیح آدرس دامنه به طوری که دامنه جدید را در دیتابیس جایگزین دامنه قبلی کنید
  8. انتقال و ریدایرکت کاربران از دامنه قبلی به دامنه جدید(اختیاری)
پیش از انجام هر کاری برای انتقال وردپرس از یک هاست به هاست و دامنه دیگر اقدام به تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس وردپرس و فایل‌های موجود در هاست خودتون بکنید تا در صورت بروز خطا و مشکل خاصی بتونید سریعا با جایگزین کردن نسخه پشتیبان مشکلات را برطرف کنید.

حالا که نسخه پشتیبان را از سایت و هاست خودتون تهیه کردید بعد از طی مراحل هشت گانه قادر هستید وردپرس خود را از یک هاست و دامنه به هاست و دامنه دیگر منتقل کنید. دقت داشته باشید که کلیه این مراحل باید به دقت انجام گیرد. قبل از اینکه اقدام به عملیات انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر بکنید باید دامنه جدید و هاست جدید از طریق ست کردن NameServer های دامنه به درستی متصل شده باشند و برای هر آی‌پی از هر کشوری هاست به دامنه متصل شده باشد. اتصال هاست به دامنه معمولا تا 72 ساعت طول خواهد کشید، پس مطمئن شوید که هاست و دامنه جدید به درستی به هم متصل شده باشند و سپس مراحل زیر را برای انجام عملیات انتقال وردپرس ادامه دهید.


خروجی گرفتن از فایل‌های وردپرس هاست قدیم

اولین کاری که برای انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر باید انجام بدید تهیه یک فایل خروجی از فایل های موجود در file manager هاست است. پس برای تهیه خروجی از فایل‌های وردپرس لازمه ابتدا وارد هاست سی‌پنل یا دایرکت ادمین خودتون شده و یک نسخه خروجی از کلیه فایل‌های وردپرس با فرمت ZIP. تهیه کنید. بنابراین بعد از آدرس سایتتون از عبارت 2222: برای ورود به هاست دایرکت ادمین و از عبارت 2082: برای ورود به هاست سی پنل استفاده کنید. سپس در صفحه ورود به هاست فیلدهای نام کاربری و رمز عبور اطلاعاتی که هنگام خرید هاست در اختیار شما قرار گرفته را وارد کنید. سپس اگر هاست شما سی‌پنل هست مشابه تصویر زیر از بخش Files روی گزینه File Manager کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایل در هاست سی‌پنل هدایت شوید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بعد از اینکه وارد صفحه مدیریت فایل ها در هاست شدید به مسیر public_html که مربوط به فایل های سایت شما میشه مراجعه کنید. سپس با انتخاب Select All کلیه فایل‌ها و پوشه‌های مربوط به وردپرس را انتخاب کنید. بعد از اینکه فایل‌ها و پوشه‌های وردپرس انتخاب شدند روی آنها راست کلیک کنید و گزینه Compress را برای تهیه خروجی انتخاب کنید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بعد از کلیک روی گزینه Compress پنجره زیر برای شما نمایش داده میشه که در اون باید ابتدا فرمت فایل خروجی را در حالت ZIP انتخاب کنید و سپس در انتهای پنجره مسیر مورد نظر برای ذخیره فایل به همراه عنوان اون را وارد کنید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بنابراین فرمت فایل مورد نظر برای خروجی گرفتن را روی zip. قرار داده و سپس فایل خروجی را با نام دلخواه تعیین کنید. در نهایت روی دکمه Compress Files کلیک کرده و منتظر بمونید تا فایل خروجی بسته به میزان حجم داده‌های سایت تهیه بشه. حالا بعد از اینکه فایل خروجی شما ایجاد شد اونو دانلود کنید و در سیستم خودتون ذخیره کنید تا در هاست جدید اونو آپلود کنید.

آپلود فایل‌های خروجی وردپرس در هاست جدید

در این مرحله باید فایل ZIP. خروجی گرفته شده را که شامل تمامی فایلهای موجود و مورد نیاز وردپرس میباشد را در هاست جدید آپلود کنیم. بنابراین وارد هاست جدید شده و گزینه File Manager که در کنترل پنل هاست میباشد را انتخاب کنید. سپس به مسیر Public_html مراجعه کرده و با انتخاب دکمه Upload که مشابه تصویر زیر میبینید اقدام به آپلود فایل خروجی در هاست جدید بکنید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

در صفحه ی باز شده، از طریق دکمه‌ی select file فایل خروجی دانلود شده را انتخاب کنید و منتظر بمونید تا عملیات آپلود تا انتها پیش رود.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

پس از اتمام آپلود در همان مسیر فایل ZIP. که از هاست قبلی تهیه کردید را میبینید. روی فایل راست کلیک کرده و سپس گزینه extract کلیک کنید تا فایل‌ها از حالت فشرده استخراج شوند.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

تا اینجا ما فایل‌های وردپرس را به درستی و در مسیر public_html هاست جدید قرار دادیم و حالا باید دیتابیس موجود در هسات قدیمی را هم در هاست جدید درون ریزی کنیم.


خروجی گرفتن از دیتابیس وردپرس در هاست قدیمی

برای تهیه خروجی از دیتابیس وردپرس به صفحه اصلی هاست قدیمی مراجعه کرده و سپس مشابه تصویر زیر از بخش Databases روی گزینه phpmyadmin کلیک کنید تا به صفحه مدیریت دیتابیس در phpmyadmin هدایت شوید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بعد از کلیک روی گزینه phpmyadmin مطابق تصویر زیر به صفحه ای هدایت خواهید شد که در اون از شما میخواهد تا نام کاربری و رمز ورود بهphpmyadmin را وارد کنید. بنابراین در صفحه باز شده ممکنه از شما نام کاربری و رمز عبور ورود به phpmyadmin هاست درخواست شود در این صورت باید از همان نام کاربری و رمز برای ورود به محیط دیتابیس هاست استفاده کنید.

حالا که وارد صفحه phpmyadmin در هاست قدیمی شدید ابتدا از سمت چپ روی نام پایگاه داده ای که قصد دارید تا از اون خروجی تهیه کنید کلیک کنید. سپس از سربرگ بالا گزینه Export را انتخاب کنید و مشابه تصویر زیر از قسمت Format نوع فایل خروجی را روی SQL انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید. بسته به میزان حجم دیتابیس منتظر بمونید تا خروجی از دیتابیس وردپرس تهیه شده و در نهایت فایل تهیه شده را دانلود کنید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بعد از اینکه فایل دیتابیس شما هم آماده شد و اونو دانلود کردید تا اینجا کار ما با هاست قدیمی تموم شده و نیازی به هاست نداریم و باقی مراحل انجام انتقال وردپرس به هاست دیگر را باید در هاست جدید ادامه دهیم.

ساخت دیتابیس در هاست جدید

در این مرحله لازمه ابتدا یک پایگاه داده جدید در هاست جدید ایجاد کنیم و سپس با درون ریزی پایگاه داده‌ای که در مرحله قبل از هاست قدیمی خروجی گرفتیم را به این دیتابیس جدید ایمپورت کنیم. پس برای ساخت پایگاه داده جدید در هاست ابتدا به صفحه اصلی کنترل پنل هاست خودتون مراجعه کنید و سپس مشابه تصویر زیر روی دکمه MySQL database wizard کلیک کنید تا به صفحه ساخت دیتابیس جدید در هاست هدایت شوید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

پس از کلیک روی دکمه مورد نظر به صفحه‌ای مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد، یک نام دلخواه برای پایگاه داده جدید وردپرس انتخاب کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید تا وارد مرحله تعیین نام کاربری پایگاه داده وردپرس و رمز پایگاه داده وردپرس شده و در نهایت دیتابیس خودتون رو بسازید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

پس از اینکه روی دکمه Next Step کلیک کنید به صفحه‌ای مشابه تصویر زیر هدایت مشوید که در اون میتونید تا نام کاربری پایگاه داده، رمز پایگاه داده رو انتخاب کنید و در نهایت پایگاه داده خودتونو ایجاد کنید. با استفاده از دکمه Password Generator قادر خواهید بود تا یک رمز قوی که سی پل به صورت خودکار برای سما میسازه ایجاد کنید و از اون برای رمز پایگاه داده خودتون استفاده کنید. در این مرحله دقت کافی را داشته باشید که رمز رو در جایی مطمئن کپی کنید و اونو هیچوقت فراموش نکنید چرا که در آینده و در مراحل بعد به این رمز و نام‌های انتخاب شده احتیاج پیدا خواهید کرد.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

در نهایت پس از پر کردن کلیه فیلدهای بالا به صفحه دیگری مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد، در این مرحله تیک گزینه ی ALL PRIVILEGES رو بزنین و روی next step کلیک کنین تا ارتباط بین یوزر و پایگاه داده برقرار بشه و سطح دسترسی های یوزر هم تصحیح بشه.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بعد از کلیک روی Next Step در این مرحله پایگاه داده به درستی ساخته شده و پیغام موفقیت آمیز بودن اون به شما نمایش داده میشود.

درون ریزی دیتابیس وردپرس در هاست جدید

بعد از اینکه پایگاه داده رو ساختید باید وارد phpmyadmin هاست جدید شده و فایل خروجی پایگاه داده‎ای که از هاست قبلی ازش خروجی گرفتید رو داخل این دیتابیس در هاست جدید ایمپورت کنید. بنابراین به صفحه اصلی کنترل پنل هاست مراجعه کنید و از قسمت databases گزینه‌ی phpmyadmin رو مشابه تصویر زیر انتخاب کنید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

پس از ورود به phpmyadmin، پایگاه داده‌ی جدید رو که در مرحله قبل ساختیم را انتخاب کنید و روی دکمه import که در بالای صفحه قرار داره کلیک کنید. سپس در صفحه‌ی import روی browse کلیک کرده و فایل .sql ذخیره شده را که در کامپیوتر خودمون ذخیره کردیم انتخاب کنید. در نهایت با کلیک روی دکمه go که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید. منتظر بمونید تا عملیات درون ریزی دیتابیس تا انتها انجام بگیره به طوری که در باکسی با رنگ سبز نتیجه درون ریزی را با موفقیت ببینید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

در این مرحله باید با تمام دقت پیش برید چرا که اگر مشابه تصویر بالا شما چندین دیتابیس داشته باشید در صورتی که به اشتباه تو دیتابیس دیگه عملیات ایمپورت و درون ریزی انجام بگیره باعث ایجاد مشکل برای شما خواهد شد. در نهایت بعد از کلیک روی دکمه Go پیغام سبز رنگ به شما نشان داده خواهند شد.

بعد از اینکه دیتابیس با موفقیت در پایگاه داده مورد نظر اضافه شد حالا نوبت به ایجاد ارتباط دیتابیس با فایل‌های وردپرس میرسه که از طریق ویرایش فایل wp-config.php در هاست جدید صورت خواهد گرفت.


ویرایش فایل wp-config.php و وارد کردن اطلاعات دیتابیس جدید

برای این کار نیاز داریم تا ابتدا وارد File Manager هاست جدید بشیم. بنابراین به صفحه اصلی هاست مراجعه کرده و سپس از قسمت Files مشابه تصویر زیر روی دکمه File Manager کلیک کنید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بعد از ورود به محیط فایل منیجر هاست حالا باید فایل wp-config.php را ویرایش کنیم. وارد مسیری که فایل‌های وردپرس را در مراحل قبل طبق این آموزش آپلود کرده و سپس از حالت فشرده خارج کردید مراجعه و در نهایت فایلی که با نام wp-config.php قرار داره را انتخاب و با راست کلیک کردن روی فایل مورد نظر مشابه تصویر زیر گزینه Edit را انتخاب کنید تا به صفحه ویرایش فایل هدایت شوید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بعد از اینکه صفحه ویرایش فایل wp-config.php براتون باز شد اطلاعات دیتابیس را که در هاست جدید ساختید در این فایل وارد کنید. مشابه چیزی که در تصویر میبینید عمل کنید و اطلاعات دیتابیس را بر اساس توضیحات ارائه شده وارد کنید. دقت کنید که، اطلاعات فعلی که در این فایل قرار داره مربوط به دیتابیس هاست قبلی هستند و باید اطلاعات دیتابیس هاست جدید را جایگزین آنها کنید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

DB_NAME: نام پایگاه داده جدید رو وارد کنید.

DB_USER: نام یوزر پایگاه داده جدید رو وارد کنید.

DB_PASSWORD: رمزعبور کاربر پایگاه داده جدید رو وارد کنید و در آخر با کلیک روی دکمه Save که در بالای صفحه قرار داره فایل رو ذخیره کنید. در این مرحله  اصلاح ارتباط پایگاه داده ما هم تموم شده و لازمه تا آدرس های سایت را اصلاح کنیم.

به‌روزرسانی آدرس‌های دامنه جدید در دیتابیس وردپرس

در مرحله‌ی آخر انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر باید لینک‌های سایت را تصحیح کنیم. چرا که دامنه ما تغییر کرده و قصد داریم سایت با دامنه جدید را با همان محتوا بالا بیاوریم.

بنابراین وارد phpmyadmin هاست جدید شده و جدول wp-options برای دیتابیس جدید ساخته شده را انتخاب کنید. البته این امکان وجود داره که به دلیل تغییر پیشوند جداول وردپرس که در حالت عادی روی _wp هستش این بخش با یک نام دیگه برای شما نشون داده بشه که در هر صورت بعد از پیشوند جدول عبارت options قرار خواهد داشت. بسته به نامی که انتخاب کردید به این تیبل مراجعه کرده و سپس در رکوردهای جدول که بهتون نمایش داده میشه رکوردهای siteurl و home را پیدا کنید و نام دامنه‌ی سایتتون رو داخلش جایگزین کنید.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

برای این کار کافیه روی دکمه Edit که مشابه تصویر فوق در بخش siteurl و home قرار داره کلیک کنید. سپس در صفحه ویرایش مشابه تصویر زیر آدرس دامنه جدید را وارد کنید. برای نمونه در این تصویر صفحه ویرایش siteurl را مشاهده میکنید که در ویرایش رکورد home نیز به همین شکل خواهد بود.

آموزش انتقال وردپرس به هاست دیگر و نحوه انتقال وردپرس به دامنه دیگر

بعد از اینکه نام دامنه رو برای سایتتون تنظیم کردین باید لینک‌های داخلی وردپرس رو هم بروزرسانی کنید تا کلیه لینک‌های موجود در سایت بر اساس نام دامنه تنظیم شوند. برای این کار روی نام پایگاه داده ی سایت داخل phpmyadmin کلیک کنید، سپس سربرگ sql رو باز کنین و کد زیر رو داخلش تایپ کنید.

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, 'old-domain.com', 'new-domain.com/');

به جای old-domain.com در کد بالا نام دامنه قبلی و به جای new-domain.com نام دامنه جدید را در فیلد Run SQL query/queries on database قرار داده و در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید و منتظر بمونید تا عملیات به‌روزرسانی انجام بگیرد. بعد از این کار سایت شما با موفقیت در هاست و دامنه جدید لود خواهد شد. حالا باید سایت با دامنه جدید را بررسی کنید. اگر کلیه مراحل را به درستی طی کرده باشید وردپرس به درستی از یک هاست به هاست و دامنه دیگر منتقل شده است.


ریدایرکت 301 وردپرس از دامنه قدیمی به دامنه جدید

انجام این کار کاملا اختیاری هست و به شرایط شما بستگی دارد. اگر در وردپرس خودتون لینک‌های زیادی دارید و همچنین در گوگل عملیات ایندکس تا حد خوبی پیش رفته حتما باید این کار را انجام بدین تا کلیه امتیاز برای دامنه جدید ثبت شود. اما اگر سایت قبلی هم به تازگی راه‌اندازی شده و اطلاعات زیادی در اون نیست نیازی به این کار نخواهید داشت. بنابراین باید امکان انتقال کامل سایت را از دامنه قدیمی به دامنه جدید به صورت ریدایرکت 301 در وردپرس انجام دهید.

مثل همیشه برای این کار استفاده از افزونه میتونه راحت‌ترین کار برای شما باشد. برای این کار کافیه از مقاله آموزش نحوه ریدایرکت لینک ها به یک دیگر در وردپرس استفاده کرده و کلیه صفحات سایت وردپرس خودتون را از دامنه قبلی به صورت ریدایرکت 301 به دامنه جدید منتقل کنید که هر گاه کاربری به صفحه‌ای در دامنه قبلی مراجعه کرد به همان صفحه در دامنه جدید انتقال یابد.

اما ماجرا صرفا به اینجا ختم نمیشه و باید کارهای معرفی دامنه جدید به گوگل را هم انجام بدین. برای این کار هم میتونید از مقاله آموزش معرفی سایت وردپرسی به گوگل استفاده کرده و دامنه جدید را در گوگل وبمستر ثبت کنید. در نهایت با انجام این کارها وردپرس به درستی از یک هاست به هاست دیگر و از یک دامنه به دامنه دیگر منتقل شده و حالا میتونید سایت خودتون را با آدرس جدید و دلخواه خودتون مدیریت کرده و توسعه دهید.

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از این آموزش تونسته باشید نسبت به انتقال وردپرس به هاست دیگر اقدام کنید. در این مقاله ما کلیه مراحلی که برای انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگه بود را به گونه‌ای یاد گرفتیم که نحوه انتقال وردپرس از دامنه‌ای به دامنه دیگر هم در اون ذکر شده بود. بنابراین در این مقاله علاوه بر یادگیری انتقال وردپرس نحوه تغییر دامنه در وردپرس را هم یاد گرفتیم. در آموزش‌های بعدی به نحوه تغییر آدرس دامنه در وردپرس هم خواهیم پرداخت. در صورتی که هر سوال یا مشکلی درباره این آموزش داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش انتقال وردپرس به هاست و دامنه دیگر اولین بار در پدیدار شد.

آموزش تغییر نشانی سایت در وردپرس

0
0

تغییر نشانی سایت در وردپرس زمانی برای سایت شما کاربرد دارد که در لود سایت به دلیل تغییر تنظیمات در سایت دچار اختلال شده باشید. بیشترین نیازی که کاربران در آن نیاز به این پیدا می‌کنند که اقدام به تغییر URL در وردپرس بکنند زمانی است که قصد تغییر دامنه سایت را دارند. اما گاهی هم پیش میاد که به دلیل تغییر در ساختارهای آدرس سایت متوجه می‌شوند که بخش‌هایی از سایت مثل آدرس‌های انواع دسته‌بندی، برچسب و… به درستی کار نکرده و دچار مشکل می‌شوند. بنابراین لازمه تا یک بار تنظیمات آدرس وردپرس را بررسی کرده و اقدام به تغییر نشانی سایت در وردپرس بکنند.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به معرفی انواع روش‌هایی که برای تغییر نشانی URL وردپرس کاربر داره بپردازم که با استفاده از این روش‌ها قادر به تغییر آدرس در وردپرس بوده و میتونید به صورت کلی اقدام به تغییر دامنه در وردپرس کرده یا اینکه اگر در ساختار آدرس‌های سایت مشکلی پیش اومده بود با ویرایش مجدد اون مشکلتون را برطرف کنید.

آموزش تغییر نشانی سایت در وردپرس

در این آموزش به معرفی پنج راهکار که با استفاده از اون میتونید اقدام به تغییر آدرس سایت در وردپرس بکنید میپردازم. با استفاده از این آموزش میتونید به صورت کلی اقدام به تغییر دامنه اصلی وردپرس بکنید یا اینکه اگر در ساختار صفحات سایت مشکلی به وجود اومده بتونید به راحتی با ویرایش آدرس‌های موجود در تنظیمات عمومی وردپرس که شامل siteurl و home هست نسبت به حل مشکل وردپرس هنگام تغییر آدرس اقدام کنید.

در صورتی که قصد استفاده از روش‌های گفته شده از این مقاله را دارید چه برای منظور تغییر دامنه در وردپرس و چه برای اینکه اقدام به حل مشکل ساختار آدرس در وردپرس بکنید. قبل از هر کاری نسخه پشتیبان از دیتابیس وردپرس تهیه کنید تا در صورت بروز هرگونه خطایی سریعا بتوانید مشکلات را برطرف کنید. همچنین در استفاده از کدهای معرفی شده در این مقاله دقت داشته باشید قبل از هر تغییری در فایل wp-config.php و functions.php یک نسخه کپی از آنها داشته باشید.

روش اول: تغییر آدرس وردپرس از تنظیمات وردپرس

اگر قصد تغییر دامنه و تغییر آدرس سایت در وردپرس را دارید استفاده از این روش بهترین راهکار خواهد بود. در صورتی که دسترسی به پیشخوان وردپرس ندارید و با ساختار آدرس وردپرس به مشکل خوردید این روش به دلیل عدم دسترسی به پیشخوان وردپرس براتون کاربردی نداره و باید از روش‌های دیگه که در ادامه مقاله معرفی شده استفاده کنید. حالا برای تغییر آدرس وردپرس از تنظیمات وردپرس کافیه ابتدا وارد پیشخوان وردپرس شده و سپس به منوی تنظیمات> عمومی مراجعه کنید. سپس مشابه تصویر زیر در دو فیلد نشانی وردپرس(URL) و نشانی سایت(URL) آدرس‌های خود را به همراه http وارد کنید. دقت کنید که در انتهای آدرس از / استفاده نکرده باشید.

تغییر نشانی سایت در وردپرس و نحوه تغییر url در وردپرس

 

بعد از اینکه آدرس‌های خود را ثبت کردید تنظیمات را ذخیره کرده و سایت خود را مشاهده کنید. خواهید دید که اگر در ساختار وردپرس مشکل داشته‌اید برطرف شده است. در صورتی هم که قصد تغییر دامنه در وردپرس را داشته باشید بعد از ذخیره تنظیمات از این بخش آدرس دامنه در وردپرس به دامنه جدید تغییر پیدا خواهد کرد.


روش دوم: آموزش تغییر URL در وردپرس با استفاده از دیتابیس

در این روش کاری که می‌کنید اینه که به صورت مستقیم از طریق دیتابیس اقدام به ویرایش‌های آدرس در وردپرس می‌کنید. برای این کار باید وارد هاست خودتون شده و سپس به phpmyadmin برای دسترسی به دیتابیس مراجعه کنید. بنابراین بعد از اینکه وارد هاست خودتون شدید روی گزینه phpmyadmin کلیک کنید تا به صفحه مدیریت پایگاه داده در هاست هدایت شوید.

phpmyadmin

بعد از اینکه وارد phpmyadmin شدید ممکنه از شما نام کاربری و رمز درخواست بشه، بنابراین از همان نام کاربری و رمز عبور که برای هاست استفاده می‌کنید در اینجا هم استفاده کنید. بعد از اینکه وارد پایگاه داده شدید، از ستون سمت چپ پایگاه داده خودتون را انتخاب کنید تا جداول پایگاه داده نمایش داده شوند. سپس روی جدول wp_options کلیک کنید تا جدول تنظیمات پایگاه داده وردپرس نمایش داده شود. البته دقت کنید در صورتی که هنگام نصب وردپرس اقدام به تغییر پیشوند جداول در وردپرس کرده باشید این نام متغییر بوده و به جای _wp از یک پیشوند دیگه استفاده خواهد شد. پس در هر صورت باید جدول پایگاه داده شما شامل پسوند options باشد.

تغییر نشانی سایت در وردپرس و نحوه تغییر url در وردپرس

حالا همونطور که در تصویر میبینید باید دو فیلد siteurl و home را که میبینید ویرایش کنید. بنابراین روی دکمه Edit هر یک از این دو گزینه کلی کنید تا به صفحه ویرایش اونها هدایت شوید. سپس مشابه تصویر زیر در فیلد option_value آدرس سایت خود را به همراه http وارد کنید. در صورتی که اقدام به نصب SSL در وردپرس کردید باید این آدرس را همراه https وارد کنید.

تغییر نشانی سایت در وردپرس و نحوه تغییر url در وردپرس

توجه داشته باشید که، اگر قصد تغییر دامنه در وردپرس را دارید باید در این فیلد آدرس دامنه جدید خود را که روی هاست ست شده باشد وارد کنید. اما اگر در ساختار آدرس‌ها مشکل دارید آدرس دامنه را وارد کرده و روی دکمه Go کلیک کنید. همچنین آدرس وارد شده باید فاقد / پایانی در آدرس دامنه باشد.

بعد از اینکه آدرس siteurl ویرایش شد مجددا همین کار را برای home نیز تکرار کرده و آدرسی که در siteurl وارد کردید در این بخش هم وارد کنید. اگر با مشکل ساختار آدرس مواجه هستید حتی اگر آدرس‌های این دو فیلد هم درست بودند یک بار روی دکمه Go کلیک کنید تا به‌روز شوند.


روش سوم: آموزش تغییر آدرس URL در وردپرس با استفاده از wp-config.php

در این روش با استفاده از قرار دادن کدهای siteurl و home در فایل wp-config.php وردپرس میتونید ساختار آدرس در وردپرس را اصلاح کرده یا اینکه اقدام به تغییر آدرس دامنه در وردپرس بکنید. برای این منظور ابتدا وارد هاست خود شده و سپس روی گزینه File manager کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایل‌ها در هاست هدایت شوید.

تغییر نشانی سایت در وردپرس و نحوه تغییر url در وردپرس

سپس در مسیر public_html که وردپرس را در دامنه اصلی نصب کردید به دنبال فایلی با نام wp-config.php بگردید. روی فایل راست کلیک کرده و گزینه Edit را انتخاب کنید. سپس در صفحه ویرایش فایل کدهای زیر را درست زیر کدهایی که با نام define یعنی قبل از خط That’s all, stop editing! Happy blogging قرار دهید.

define('WP_HOME','http://mizbanfa.net');
define('WP_SITEURL','http://mizbanfa.net');

حالا همونطور که در کدهای بالا مشاهده می‌کنید آدرس دامنه خود را به جای http://mizbanfa.net وارد کنید. دقت کنید که در اینجا هم اگر از SSL استفاده می‌کنید حتما آدرس را همراه با https وارد کنید. همچنین از قرار دادن / در انتهای آدرس سایت هم دوری کنید. بعد از ذخیره فایل اگر آدرس سایت را باز کنید خواهید دید که مشکل ساختار ادرس در وردپرس حل شده است. در صورت تغییر دامنه سایت هم همین اتفاق رخ خواهد داد، اما اگر هدف شما تغییر دامنه سایت هست حتما از روش دوم که در این آموزش ذکر شده استفاده کنید.


روش چهارم: آموزش تغییر نشانی سایت در وردپرس با فانکشن قالب

در این روش باید با قرار دادن کد در فایل فانکشن اقدام به اصلاح آدرس در وردپرس بکنید. برای این منظور در File Manager هاست به مسیر /public_html/wp-content/themes/ مراجعه کرده و سپس وارد پوشه قالبی که از آن استفاده میکنید شوید. سپس در این پوشه به دنبال فایلی با نام functions.php بگردید و کدهای زیر را در ابتدای این فایل بعد از خط <?php در فایل قرار دهید.

update_option( 'siteurl', 'http://mizbanfa.net' );
update_option( 'home', 'http://mizbanfa.net' );

در کدهای بالا به جای آدرس دامنه میزبان‌فا آدرس سایت خود را به همراه پروتکل http >ارد کنید، اگر از SSL استفاده می‌کنید آدرس را همراه با HTTPS وارد کرده و در فایل قرار دهید. حالا بعد از قرار دادن کد و ذخیره فانکشن قالب وارد پیشخوان وردپرس شوید. خواهید دید که مشکل برطرف شده است. حالا برای اینکه در هربار ورود به پیشخوان وردپرس این کد اجرا نشود بعد از رفع مشکل کدهایی که در بالا قرار دادید را از فایل فانکشن قالب خود حذف کنید.


روش پنجم: آموزش تغییر آدرس صفحات در وردپرس به روش انتقال

در این روش شما از یک جابجایی اتوماتیک که در هسته وردپرس قرار دارد استفاده خواهید کرد. که در هنگام انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر کاربرد دارد. در این روش از طریق فایل wp-config.php وردپرس کارهای به‌روزرسانی ادرس وردپرس انجام خواهد گرفت. بنابراین وارد File Manager شده و سپس کد زیر را در فایل wp-config.php در بخشی که کدهای define قرار دارند قرار دهید. دقت کنید که مقدار این کد باید روی True قرار داشته باشد.

define('RELOCATE',true);

حالا بعد از ذخیره فایل wp-config.php باید به صفحه ورود در وردپرس مراجعه کنید. بنابراین آدرس دامنه خود را وارد کرده و به انتهای آن wp-login.php/ را اضافه کنید تا فرم ورود به وردپرس نمایش داده شود. در این صورت کدهای زیر در فایل wp-login.php شروع به کار خواهند کرد.

if ( defined( 'RELOCATE' ) &amp;&amp; RELOCATE ) { // Move flag is set
if ( isset( $_SERVER['PATH_INFO'] ) &amp;&amp; ($_SERVER['PATH_INFO'] != $_SERVER['PHP_SELF']) )
$_SERVER['PHP_SELF'] = str_replace( $_SERVER['PATH_INFO'], , $_SERVER['PHP_SELF'] );

$url = dirname( set_url_scheme( 'http://' .  $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['PHP_SELF'] ) );
if ( $url != get_option( 'siteurl' ) )
update_option( 'siteurl', $url );
}

اگر فرم ورود به وردپرس به شما نمایش داده شد و آدرس دامنه در آن به درستی نمایش داده شد فرم ورود به وردپرس را که شامل وارد کردن نام کاربری و رمز ورود به وردپرس است را پر کرده و روی دکمه ورود کلیک کنید. در این صورت وارد پیشخوان وردپرس خواهید شد و کافی است به مسیر تنظیمات> عمومی مراجعه کرده و مشابه روش اول آدرس دامنه سایت خود را در تنظیمات وردپرس چک کنید تا به درستی وارد شده باشند. در غیر این صورت میتوانید آدرس‌های خود را ویرایش کرده و اصلاح کنید. در نهایت وارد wp-config.php شده و کدی که در این فایل قرار دادید را پاک کرده یا اینکه مقدار آن را روی false قرار دهید.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید اقدام به تغییر نشانی در وردپرس کرده و URL ّای وردپرس را اصلاح کنید. در صورتی که در روش‌های گفته شده در این مقاله برای تغییر دامنه در وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش تغییر نشانی سایت در وردپرس اولین بار در پدیدار شد.

آموزش سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO

0
0

سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO به معنی این است که محتوایی که تولید کرده‌اید به صورت بهینه شده تولید شده است. یکی از مواردی که در سئو و بهینه سازی سایت مهم است نوشتن محتوای با کیفیت و اصولی با رعایت نکات سئو می‌باشد. نکات سئو که باید در محتوای مطالب رعایت کنید شامل مواردی مثل زیر هستند:

  • تولید محتوا با بیش از حداقل 1500 کلمه
  • استفاده از تگ‌های هدینگ H1 تا H6
  • استفاده از کلمه کلیدی در عنوان نوشته
  • استفاده از کلمه کلیدی در آدرس(نامک) نوشته
  • لینک دادن به چند منبع خارجی
  • ALT گذاری روی تصاویر و بهینه کردن آنها
  • استفاده از کلمات کلیدی به تعداد درست درون محتوا
  • استفاده Bold کردن برخی کلمات کلیدی
  • قرار دادن توضیحات متا
  • لینک سازی داخلی و لینک دادن به مطالب مرتبط درون نوشته
  • و…

حالا این سوال پیش میاد که چطور همه این نکات را در نوشته خودمان بررسی و رعایت کنیم؟ اصلا از چه طریقی متوجه شویم که تا چه میزان از کلمه کلیدی استفاده شده است؟ آیا تصاویر دارای خاصیت alt هستند؟ و کلی سوالات دیگر از این قبیل که به دنبال راهی برای بررسی آنها در نوشته هستیم. همونطور که در آموزش نصب افزونه YOAST SEO ذکر کردم این افزونه چنین قابلیت‌هایی را در اختیار شما قرار داده و به عنوان یک آنالیزگر متن عمل می‌کند. کافی است کلیدواژه کانونی یا همان کلمه کلیدی خود را بعد از اینکه محتوا تولید شد وارد کرده و به بررسی مشکلات، بهبودها و نتایج خوب در بخش تحلیل و بررسی افزونه سئو وردپرس برای بررسی محتوای خود بپردازید.

در این حالت چک لیستی به صورت زیر برایتان نمایش داده میشه که وضعیت هر یک از اولویت‌های سئو مطالب وردپرس و سبز کردن چراغ سئو در این افزونه به شما نمایش داده میشه که با رعایت کردن درصدی از هر چک لیست میتونید چراغ و امتیاز نهایی که برای نوشته داده میشه را سبز کنید.

سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO و سئو مطالب در وردپرس

همین که در حال نوشتن هستید و کاراکتر به کاراکتر محتوای خود را افزایش می‌دهید در صورتی که از همان ابتدا کلیدواژه کانونی را انتخاب کرده باشید افزونه به بررسی محتوا پرداخته و در هر لحظه آخرین وضعیت سئو مطالب در وردپرس را بر اساس همین کلمه کلیدی بررسی خواهد کرد. حال همه این چک لیست‌ها در سه بخش تهیه و گردآوری می‌شوند که عبارتد از:

  • مشکلات: بخش‌هایی که امتیاز کافی ندارند و باید ابتدا آنها را بهبود دهیم تا به مرحله بعد وارد شوند و سپس بعد از آن باز هم با بهبود بیشتر در نهایت رنگ آن را به سبز تغییر دهیم. بخش مشکلات با رنگ قرمز نمایش داده می‌شوند.
  • بهبودها: این بخش از هر چک لیست با رنگ نارنجی نمایش داده می‌شود. به این معنی است که وضعیت بهینه بودن چک لیست سئو در حد متوسط قرار دارد و باید برای بهبود آن و دریافت نمره کافی تلاش کنید تا رنگ سبز را دریافت کنید.
  • نتایج خوب: این بخش از هر چک لیست هم به معنی دریافت امتیاز کافی برای هر چک لیست سئو است که با رنگ سبز نمایش داده می‌شود.

پس با این حالت باید تمام تلاش خود را بکنید که هر چک لیست که در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارد را بهبود داده و به رنگ سبز تغییر حالت بدین تا نشون دهنده بهینه بودن نوشته شما باشد.

آموزش سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO

همونطور که در بالا هم گفتم برای سبز کردن چراغ سئو در افزونه سئو وردپرس و دیافت امتیاز کافی برای نوشته‌ها باید هر یک از چک لیست‌هایی که در بخش تحلیل و بررسی قرار گرفتند بهبود دهید تا به رنگ سبز رنگ درآیند. در ادامه به معرفی هر یک از این موارد می‌پردازم.

هیچ کلیدواژه‌ی کانونی برای این برگه تعیین نشده است

انتخاب کلید واژه کانونی اولین کاری است که برای محاسبه وضعیت بهینه بودن مطالب در وردپرس و سبز کردن چراغ سئو افزونه yoast seo باید انجام دهید. در این مورد به شما پیشنهاد می‌شود که کلمه کلیدی اصلی نوشته خود را وارد کنید. سعی کنید کلیدواژه کانونی بر اساس پر جستجوترین کلمه‌ای که کاربران در گوگل به دنبال آن هستند را انتخاب کنید. برای یافتن آن میتوانید از ابزار گوگل ترندز یا kwfinder استفاده کنید. بعد از انتخاب کلیدواژه کانونی محتوا آنالیز و بررسی می‌شود و در هر بار که بخشی به آن اضافه می‌کنید، هر یک از چک لیست‌ها که در ادامه توضیح می‌دهم بر اساس همین کلمه انتخاب شده امتیاز قرمز، نارنجی یا سبز را دریافت خواهند کرد.

سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO و سئو مطالب در وردپرس

کلید واژه تمرکزی در اولین پاراگراف رونوشت، ظاهر نمی‌شود

گفته می‌شود که موتورهای جستجو به پاراگراف ابتدایی متن علاقه بیشتری دارند. به عبارت دیگر اولین پاراگراف از نوشته شما نشان دهنده موضوع و محوریت نوشته است که بر اساس کلمه کلیدی هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو مشاهده و درک خواهد شد. بنابراین از کلمه کلیدی خود در پاراگراف اول استفاده کنید. همچنین پاراگراف اول را حتما طوری بنویسید که برای کاربران نیز جذاب باشد. اگر کاربری با پاراگراف اول نوشته شما ارتباط خوبی برقرار نکند در بیشتر موارد از سایت خارج خواهد شد.

متن شامل 0 کلمه می‌باشد

این پیغام وقتی محتوایی در نوشته قرار نداشته باشد نمایش داده می‌شود. بر اساس توصیه افزونه سئو گفته می‌شود که محتوای تولید شده برای مطالب حداقل باید دارای 300 کلمه باشد. اما بر اساس تجربه‌ای که در طول این مدت نویسندگی به دست آورده‌ام و نظر بسیاری افراد هم همینطور است سعی نکنید به این گزینه بسنده کنید. یک محتوای خوب از نظر گوگل محتوایی است که بیش از 1500 کلمه باشد. بنابراین محتوایی بنویسید که به صورت کاملا جامع و شامل باشد.

هیچ تصویری در این صفحه ظاهر نمی‌شود

استفاده از تصاویر در نوشته علاوه بر اینکه باعث شکل دادن و ظاهر بهتر در سایت می‌شوند برای موتورهای جستجو هم جذاب هستند. بیشتر کاربران در حال جستجو تصاویر هستند، موتورهای جستجو نظیر گوگل هم طوری طراحی شده‌اند که علاوه بر نمایش نتایج وب بسته به کلمه جستجو شده تصاویری را هم نمایش می‌دهند. گذشته از این بر اساس آخرین تغییر گوگل در جستجوی تصاویر دکمه مشاهده تصویر(لینک مستقیم عکس) حذف شده و به جای آن دکمه Visit Site نمایش داده می‌شود. بنابراین این فرصت خوبی است تا با بهینه کردن تصاویر بازدیدهای بخش جستجوی تصویر گوگل را به سایت خود جذب کنید.

تصاویر موجود در این برگه خاصیت alt ندارند

بعد از انتخاب تصویر در نوشته، این خطا نمایش داده می‌شود. از شما خواسته می‌شود که alt تصویر را وارد کنید. در وردپرس برای افزودن alt تصویر کافی است روی تصویر کلیک کنید و سپس آیکون مداد را انتخاب کنید. حالا مشابه تصویر زیر کیمه کلیدی خود را به همراه توضیحات مربوط به عکس در فیلد متن جایگزین وارد کنید.

سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO و سئو مطالب در وردپرس

برای اینکه تصاویر موجود در نوشته بهینه‌تر باشند توصیه می‌کنم از نام مناسب با موضوع نوشته، توضیح(کپشن) تصویر هم استفاده کنید تا شانس نمایش در نتایج بالاتر تصاویر را داشته باشید.

هیچ لینک درونی در این برگه ظاهر نمی‌شود

لینک سازی داخلی در کنار افزودن نقشه سایت در وردپرس به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا پیمایش در سایت و بررسی صفحات بهتر و عمیق‌تر صورت گیرد. با لینک دادن به نوشته‌های مرتبط در محتوای نوشته ارزش مطالب را افزایش داده و آنها را مانند یک زنجیر به هم متصل کنید. در این حالت هم نوشته برای موتور جستجو ارزشمندتر خواهد شد و هم اینکه کاربران با کلیک روی لینک‌ها از سایر نوشته‌ها هم بازدید کرده و بیشتر در سایت باقی خواهند ماند.

لینکی در این برگه ظاهر نمی‌شود

این گزینه هم درست مانند حالت قبلی است با این تفاوت که در اینجا منظور لینک‌های خارجی هستند. بر اساس آخرین تغییرات الگوریتم گوگل لینک کردن به منابع یک نوشته و یا سایت‌هایی که مشابه همین نوشته را تولید کرده‌اند می‌تواند ارزش گذاری محتوا را بیشتر کند. چرا که موتورهای جستجو قادر به درک کامل صفحات هستند و دو صفحه از دو سایت مختلف را از نظر محتوایی بررسی کرده و می‌دانند که نوشته در چه موضوعی نوشته شده است. پس سعی کنید حتما به سایت‌های معتبر مثل ویکی‌پدیا و… یک لینک بدهید. البته لینک‌های خارجی را Nofollow کنید تا امتیاز نوشته شما حفظ شوند. برای اینکار هم میتوانید از آموزش نوفالو کردن لینک های خروجی وردپرس استفاده کنید.

کلید واژه‌ی کانونی “X” در عنوان سئو دیده نمی‌شود

یکی از اصلی‌ترین بخش‌ها برای قرار دادن کلمه کلیدی عنوان نوشته می‌باشد. برای اسنکه در افزونه سئو وردپرس کلمه کلیدی را در نوشته استفاده کنید روی دکمه ویرایش اسنیپت کلیک کنید تا مشابه تصویر فیلد عنوان سئو نمایش داده شود. سپس عنوان دلخواه خود را برای نوشته انتخاب کنید.

سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO و سئو مطالب در وردپرس

در انتخاب عنوان نوشته دقت کنید کلمه کلیدی انتخاب شده حتما در ابتدای نوشته قرار داشته باشد تا تاثیر بهتری در قرار گرفتن نتیجه بالاتر موتور جستجو به دست آورید.

عنوان سئو خیلی کوتاه است

در صورتی که عنوان سئو کوتاه باشد این خطا نمایش داده می‌شود. گفته می‌شود عنوانی که برای صفحات سایت باید انتخاب کنید بین 45 تا 65 کاراکتر باشد. بنابراین عنوانی برای نوشته خود انتخاب کنید که به اندازه کافی معرف نوشته شما باشد و این تعداد کاراکتر را شامل شود.

متای توضیحات مشخص نشده است

این بخش همان توضیحاتی است که در صفحه نتایج جستجو گوگل در زیر آدرس هر سایت نمایش داده می‌شود که به عنوان خلاصه‌ای 120 کلمه‌ای است. اما تغییراتی در گوگل رخ داده است که این توضیحات به 320 حرف افزایش پیدا کرده‌اند و از سوی دیگر انتخاب متا توضیحات به شکل هوشمندانه توسط خود گوگل انجام می‌گیرد. بنابراین فکر می‌کنم در آپدیت‌های آتی افزونه سئو وردپرس تغییرات عمده روی این بخش صورت گیرد. در حال حاضر اگر حتی توضیحات متا را وارد کنید با الگوریتم جدید گوگل توضیحات انتخاب نمایش داده نمی‌شود. بلکه این خود گوگل است که بر اساس کلمه کلیدی جستجو شده، متای توضیحات را از بخش‌های مختلفی از نوشته که کلمه کلیدی ذکر شده‌اند نمایش می‌دهد.

این مسئله می‌تواند یک مزیت برای نمایش نتایج بهتر در موتورهای جستجو باشد. بنابراین باید از کلمات کلیدی به گونه‌ای استفاده کنید که شامل کلمات دیگر که جستجو می‌کنند نیز باشد تا بهتر از قبل بتوانید در هر کلمه جستجو شده در صدر نتایج جستجو گوگل قرار بگیرید.

تراکم کلیدواژه‌ کانونی X% است، که خیلی کم است؛ کلیدواژه‌ی کانونی n بار پیدا شد

یکی دیگر از موارد مهم در سبز کردن چراغ سئو افزونه Yoast SEO استفاده از کلیدواژه کانونی به تعداد کافی است. بر اساس تعداد کلمات هر نوشته باید به تعداد دفعات مناسب کلمه کلیدی را در متن نوشته تگرار کرده باشید. این مقدار بین 1 تا 2.5 درصد برای محتوای نوشته است. به عنوان مثال اگر نوشته شامل 1.000 کلمه باشد باید چیزی بین 1 تا 3 بار کلمه کلیدی را تکرار کرده باشید.

کلید واژه تمرکزی در URL این صفحه ظاهر نمی‌شود

استفاده از کلمه کلیدی در آدرس سایت هم یکی دیگر از مواردی است که در سئو مطالب وردپرس و سبز کردن چراغ سئو تاثیرگذار است. اگر کلمه کلیدی که در آدرس مطالب استفاده می‌شوند وجود داشته باشد به دلیل بولد شدن کلمه کلیدی در ادرس سایت که در نتایج جستجو نمایش داده میشه شانس بیشتری خواهید داشت.

اما به دلیل اینکه ساختار آدرس برای زبان فارسی مناسب نیست و کاراکترهای آدرس URL در زبان فارسی تبدیل به کاراکترهای ناخوانا می‌شوند پیشنهاد می‌کنم استفاده از این مورد را جزو ملاک قرار نداده و از کلمات انگلیسی استفاده کنید.

شما به برگه دیگری با کلمه کلیدی اصلی لینک کرده‌اید

یکی از اشتباهاتی که برخی کاربران انجام می‌دهند این است که کلمه کلیدی انتخاب شده را به صفحه دیگری چه به صورت لینک داخلی و چه خارجی لینکدار می‌کنند. باید گفت که نوشته‌ای که شما تهیه کرده‌اید و کلمه کلیدی دلخواه خود را برای آن انتخاب کردید مختص شماست. پس باید کل تمرکز خود را روی بهبود این کلمه کلیدی بکنید که با این کلمه کلیدی مطلب و سایت شما نمایش داده شود.

سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO و سئو مطالب در وردپرس

در نهایت بعد از اینکه کلیه موارد فوق را برای نوشته خود رعایت کرده و امتیاز کافی برای هر بخش را دریافت کردید با تصویر بالا روبه‌رو خواهید شد.


سبز کردن چراغ سئو خوانایی افزونه سئو وردپرس

بعد از آپدیت افزونه سئو که چند ماهی از آن آپدیت نمی‌گذرد تب دیگری با نام خوانایی به آن اضافه شده است. خوانایی عبارت است از میزان بهینه بودن محتوا برای کاربران و هیچ ارتباطی با سئو نوشته ندارد. به عبارت دیگر این تب مربوط به سئو فرندلی بودن محتوا برای کاربر دارد که از خلاصه نویسی، پاراگراف کوتاه و… باید در ان استفاده شده باشد. خوانایی در افزونه سئو وردپرس بر سه اصل مهم تاکید دارد که عبارتند از:

  1. پاراگراف‌ها طولانی نباشند
  2. زیر هر تیتر(HEADING) بیشتر از 300 کلمه استفاده نشود
  3. جملات بیشتر از 20 کلمه نباشند. اگر برخی جملات بیشتر از 20 کلمه هستند در کل محتوای نوشته نباید بیشتر از 25 درصد کل نوشته را شامل شوند.

بعد از اینکه محتوای خود را بهینه کردید و کلیه امتیازان هر بخش را با رنگ سبز دریافت کردید به تب خوانایی مراجعه کرده و 3 شرط لازم برای خوانا کردن نوشته را هم بررسی کرده و این بار اقدام به سبز کردن چراغ سئو خوانایی در افزونه Yoast SEO بکنید.

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید اقدام به سئو کردن مطالب در وردپرس و سبز کردن چراغ سئو در افزونه سئو وردپرس بکنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش و نحوه سئو کردن نوشته در وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO اولین بار در پدیدار شد.

Viewing all 336 articles
Browse latest View live




Latest Images